Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
Ναι αυτο ειναι...!!:cheesy:
Kαλησπερα!Τον ξερω και γω αυτον το τροπο αλλα νομιζω πως δεν δινει πολυ συγκεκριμενες απαντησεις ως προς το χρονικο κομματι κυριως.Επειδη γνωριζω διαφορους τροπους με συμβατικη τραπουλα εχω να προτεινω σε οποιον ενδιαφερετε το βιβλιο της Ερατους Ροδοπουλου `χαρτομαντεια με συμβατικη τραπουλα`.Εχει μια πολυ καλη μεθοδο που εχω ξαφνιαστει με την αποτελεσματικοτητα της!
Quote:
Originally Posted by
argy29
ξερει κανεις τι σημαινει αναποδος ασσος κουπα και απο πανω νταμα σπαθι και 7 κουπα????????????????
Πλιζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:
ας μου πει κάποιος πότε ένα χαρτί είναι ανάποδο και πότε όρθιο?
ευχαριστώ
αν 8ελεισ μπορεισ να μου περιγραψεισ που ακριβςσ σου επεσε αυτο ηταν στα χαρτια τα κεντρικα στον σταυρο΄?που΄?ισωσ μπορς να σε βοηθησω....καλημερα
γεια σας. μπορειτε να μου πειτε τι συμαινει οταν το κεντρικο χαρτι ειναι ασσος σπαθι, απο πανω ειναι ασσος μπαστουνι, απο κατω ειναι ασσος κουπα και πανω δεξια απο το κεντρικο χαρτι (ασσος σπαθι) ειναι ασσος καρο?
μου βγαινουν 33 φυλλα και οχι 34 τι εχω κανει λαθος?
Καλή Χρονιά . Πολύτιμη η εμπειρία σου . Σ΄ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας .
Quote:
Originally Posted by
ευθυμια
μου βγαινουν 33 φυλλα και οχι 34 τι εχω κανει λαθος?
μήπως σου λείπει το 10 κούπα?
Καλή χρονιά!!!!!
Quote:
Originally Posted by
scouliki
ας μου πει κάποιος πότε ένα χαρτί είναι ανάποδο και πότε όρθιο?
ευχαριστώ
Η καρδιά (κούπα) ανάποδα όπως την κοιτάς..Το τριφύλλι (σπαθί) ανάποδα όπως το κοιτάς κ.ο.κ....
Καλή χρονιάάάά!!!
ενδιαφερων αλλα δεν καταλαβενω τπτ