Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γεια σε όλη την παρέα του myhoroscope!:)
Quote:
Originally Posted by
katata
Γεια σε όλη την παρέα του myhoroscope!:)
Kαλώς μας ήρθες katata:)
Ειμαστε μια μεγαλη παρεα που αγαπαμε πολυ το my horoscope:love:
μερικοι απο εμας υπερβολικα πολυ :love:
γιατι το αξιζει
καλη συνεχεια ευχομαι λοιπον!!!!!
Γεια σας. Μακάρι να μου βγουν έστω και το ένα πέμπτο από όλα όσα αναγράφονται στο ζώδιο μου γιατί έχει αρχίσει και μου την δίνει το σκηνικό. ΙΙ :mad:
είμαι νέο μέλος και απλά θέλω να πω ένα γεια!!
Quote:
Originally Posted by
Theo1973
Γεια σας. Μακάρι να μου βγουν έστω και το ένα πέμπτο από όλα όσα αναγράφονται στο ζώδιο μου γιατί έχει αρχίσει και μου την δίνει το σκηνικό. ΙΙ :mad:
Quote:
Originally Posted by
sweetharmony
είμαι νέο μέλος και απλά θέλω να πω ένα γεια!!
Καλώς μας ήρθατε και καλη συνεχεια ευχομαι!:)
καλησπέρα! ειμαι η Εllhkapa, λέων με ωροσκόπο καρκίνο και προσπαθώ να μάθω αστρολογία παρακολουθώντας κάθε σχετική συζήτηση και διαβάζοντας,αλλά δεν αντιλαμβάνομαι και πολλα πράγματα. εχω πάντως υπομονή κι επιμονή μεγάλη!
:rolleyes:
καλημερα!δεν εχω προσγειωθει ακομα απο τα ΑΣΤΡΑ...:rolleyes::lost::lost:
Quote:
Originally Posted by
ELLHKAPA
καλησπέρα! ειμαι η Εllhkapa, λέων με ωροσκόπο καρκίνο και προσπαθώ να μάθω αστρολογία παρακολουθώντας κάθε σχετική συζήτηση και διαβάζοντας,αλλά δεν αντιλαμβάνομαι και πολλα πράγματα. εχω πάντως υπομονή κι επιμονή μεγάλη!
:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
πλειας
καλημερα!δεν εχω προσγειωθει ακομα απο τα ΑΣΤΡΑ...:rolleyes::lost::lost:
Καλώς μας ηρθατε λοιπον!:)
Καλη συνεχεια σας εύχομαι!
λεγομε λιλλιαν ειμαι παρθενος κ εχω δια στους διδμους στο 10ο οικο στις 28 μοιρες ολα μου εχουν παει αναποδα κ που δυσκολα τον τελευταιο καιρο το οτι μπηκε ο διας στους διδυμους μπορω να περιμενω κατι καλυτερο κ αν μπορει καποιος ν με παραπεμψει σε καποιο κατατοπιστικο αρθρο ευχαριστω πολυ
ναι είναι αλήθεια. τα χω πάρει άσχημα και γω. με ήλιο, ερμή, αφροδίτη, κρόνο στους διδύμους και περιμένω να δω μια άσπρη μέρα απ αυτόν τον δία. μέχρι τώρα ...πίκρα. φύσηξε αέρας. πολλύς αέρας ρε παιδί μου.