-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Θα ηθελα να μαθω εαν ειναι δυνατη η δημιουργια ενος χαρτη με αστεροϊδεις και arabic parts:unsure: :embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Θα ηθελα να μαθω εαν ειναι δυνατη η δημιουργια ενος χαρτη με αστεροϊδεις και arabic parts:unsure: :embarrest
Αγαπητή Marlene, μπορείς να δώσεις τα στοιχεία σου γιατί είναι λιγάκι δύσκολο να ψάχνω τόοοοοσες σελίδες...
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή Marlene, μπορείς να δώσεις τα στοιχεία σου γιατί είναι λιγάκι δύσκολο να ψάχνω τόοοοοσες σελίδες...
16/07/85,10:10 π.μ. Βαθυ Σαμου
(και για συναστρια-εκεινος 06/03/80,03:00 π.μ. Αγ.Κωνσταντινος - Σαμος)
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
16/07/85,10:10 π.μ. Βαθυ Σαμου
(και για συναστρια-εκεινος 06/03/80,03:00 π.μ. Αγ.Κωνσταντινος - Σαμος)
Αγαπητή marlene,
σου παραθέτω τον κατάλογο με τους αραβικούς κλήρους: εδώ
Ο χάρτης συναστρίας, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μου έδωσες, είναι αυτός.
Αν παρατηρήσεις, ο εσωτερικός χάρτης είναι ο δικός σου. Μπορείς να δεις εκεί τις θέσεις των αστεροειδών-πλανητοειδών.
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή
marlene,
σου παραθέτω τον κατάλογο με τους αραβικούς κλήρους:
εδώ
Ο χάρτης συναστρίας, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μου έδωσες, είναι
αυτός.
Αν παρατηρήσεις, ο εσωτερικός χάρτης είναι ο δικός σου. Μπορείς να δεις εκεί τις θέσεις των αστεροειδών-πλανητοειδών.
Eυχαριστω πααραα πολυ!
Μονο αν δεν ειναι κοπος,εκανα λαθος στην ημ/νια γενν. του (ειναι 07/03/80:embarrest :unsure: )
Συγνωμη:sad:
Ααα και τι προγραμμα χρησιμοποιεις?
-
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Eυχαριστω πααραα πολυ!
Μονο αν δεν ειναι κοπος,εκανα λαθος στην ημ/νια γενν. του (ειναι 07/03/80:embarrest :unsure: )
Συγνωμη:sad:
Ααα και τι προγραμμα χρησιμοποιεις?
Αν ισχύουν λοιπόν τα προηγούμενα στοιχεία, σου έχω ήδη παραθέσει εδώ τόσο το χάρτη συναστρίας, όσο και τον πίνακα με τις όψεις...
-
Καλησπέρα!!
θα με ενδιέφεραν κ εμένα τα αραβικά σημεία του χάρτη μου. Μπορείς να ασχοληθείς??
Ευχαριστώ!!
-
Θα χαρω να εχω τις θεσεις των πλανητων μου. 5/8/1966 στο Celle της Γερμανιας(Hannover) στις 9 και 10 το πρωι.Θα περιμενω
-
Γειά σας!Μαρουλίτα σ'ευχαριστώ πολύ για τον χάρτη μου, προσπαθώ να βγάλω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου πεί που είναι ο νότιος και ο βόρειος δεσμός μου? Γεννήθηκα στις 05/09/81, 00:10, στην Αθήνα. Ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
may
Καλησπέρα!!
θα με ενδιέφεραν κ εμένα τα αραβικά σημεία του χάρτη μου. Μπορείς να ασχοληθείς??
Ευχαριστώ!!
Ευχαρίστως! Αν μπορείς δώσε τα στοιχεία σου.
-
Quote:
Originally Posted by
huad
Γειά σας!Μαρουλίτα σ'ευχαριστώ πολύ για τον χάρτη μου, προσπαθώ να βγάλω άκρη. Μπορεί κάποιος να μου πεί που είναι ο νότιος και ο βόρειος δεσμός μου? Γεννήθηκα στις 05/09/81, 00:10, στην Αθήνα. Ευχαριστώ!
Αγαπητή huad,
ο Βορειος δεσμός βρίσκεται στην 00 μοίρα και 49 λεπτά του Λέοντα και στον 3ο οίκο
ο Νότιος δεσμός βρίσκεται στην 00 μοίρα και 49 λεπτά του Υδροχόου και στον 9ο οίκο.
Στο χάρτη που σου έχω παραθέσει, θα μπορέσεις να δεις και τις θέσεις των δεσμών!
-
Quote:
Originally Posted by
AChatji
Θα χαρω να εχω τις θεσεις των πλανητων μου. 5/8/1966 στο Celle της Γερμανιας(Hannover) στις 9 και 10 το πρωι.Θα περιμενω
Αγαπητή AChatji,
σου παραθέτω εδώ το χάρτη σου!
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αν ισχύουν λοιπόν τα προηγούμενα στοιχεία, σου έχω ήδη παραθέσει
εδώ τόσο το χάρτη συναστρίας, όσο και τον πίνακα με τις όψεις...
AAααα ναι σωστα:embarrest
-
Ευχαριστω πολυ Μαρουλιτα για τον χαρτη μου.Τωρα κι αν εχω δουλεια.
-
Καλησπερα. Θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε ποιος ειναι ο οίκος μου και τι πρεπει να γνωρίζω για τους πλανητες που με επηρεάζουν.
09/01/1962 και ώρα γυρω στις 00:30 έως 01:00.
Ευχαριστώ.
-
Quote:
Originally Posted by
nota
Καλησπερα. Θα ηθελα παρακαλω να μου πειτε ποιος ειναι ο οίκος μου και τι πρεπει να γνωρίζω για τους πλανητες που με επηρεάζουν.
09/01/1962 και ώρα γυρω στις 00:30 έως 01:00.
Ευχαριστώ.
Nota τι εννοείς ακριβώς; :wacko:
Κάθε ωροσκόπιο έχει 12 οίκους. Μήπως εννοείς ποιος είναι ο ωροσκόπος σου;
Στην ενότητα αυτή δε γίνονται προβλέψεις. Θα πρέπει να διαβάσεις κάποια άρθρα που υπάρχουν στο φόρουμ και ότι απορίες έχεις να τις ρωτήσεις στην ενότητα "Ο αστρολόγος σπίτι σας".
-
Γεία σας!!!θα ήθελα ενα πίνακα συναστρίας αν είναι εύκολο..29 4 1987 στις 8 το πρωί...Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Quote:
Originally Posted by
marian_music
Γεία σας!!!θα ήθελα ενα πίνακα συναστρίας αν είναι εύκολο..29 4 1987 στις 8 το πρωί...Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Για να γίνει κάτι τέτοιο marian_music, πρέπει να παρατεθούν δύο ημερομηνίες, των δύο προσώπων δηλαδή.
Δώσε μου όλα τα στοιχεία και για τους 2: ημερομηνία - ώρα - τόπος και ευχαρίστως να σου παραθέσω τον πινακα! :)
-
Γεια σας θα ηθελα να βρειτε τον ωροσκοπο κ τις θεσεις των πλανητων για μια φιλη μου.Εχει γεννηθει 17/5/1982 1:10 το βραδυ Πατρα.Θα τα εβρισκα εγω αλλα μπερδευομαι γιατι νομιζω παιζει ρολο η θερινη ωρα ..Ευχαριστω.
-
θα ηθελα χαρτη για 01.04.1982 ωρα 3.15 Λευκωσια
ευχαριστω:bigsmile:
-
24/10/75 Αθηνά 11 το βραδύ.
Εάν έχω τύχη με την ιχθύς που αγαπώ
8/3/87 στην Αθηνά επίσης ώρα άγνωστη.
Εάν φυσικά είναι εφικτό την συναστρία μας και τους γενεθλίους χάρτες μας
-
Quote:
Originally Posted by
icemangr
Η ώρα γεννήσεις βρέθηκε . 02:45
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Aγαπητή skorpion, η ώρα είναι πμ. ή μμ.; Για να΄μαι σίγουρη...
Quote:
Originally Posted by
icemangr
Αγαπητέ icemangr, την ίδια ερώτηση θα σου κάνω σχετικά με την ώρα. πμ ή μμ;
Επίσης... μια διευκρίνηση... ευχαρίστως να σου παραθέσουμε τους γενέθλιους χάρτες και τους συναστριακούς, αλλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ως προς την ερώτησή σου σχετικά με την πορεία της σχέσης. Η συγκεκριμένη ενότητα δεν κάνει προβλέψεις...
-
Αγαπητή may,
ο πίνακας με τους αραβικούς κλήρους είναι εδώ :)
-
Quote:
Originally Posted by
sissi
Γεια σας θα ηθελα να βρειτε τον ωροσκοπο κ τις θεσεις των πλανητων για μια φιλη μου.Εχει γεννηθει 17/5/1982 1:10 το βραδυ Πατρα.Θα τα εβρισκα εγω αλλα μπερδευομαι γιατι νομιζω παιζει ρολο η θερινη ωρα ..Ευχαριστω.
Αγαπητή sissi, ο χάρτης είναι εδώ. :)
-
Quote:
Originally Posted by
icemangr
Η ώρα γεννήσεις βρέθηκε . 02:45 πμ
-
Kαλησπέρα! 21/04/1983 στις 15:10 περίπου ¶ρτα. Αν μπορούσα να εχώ τον χάρτη.Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Αγαπητή skorpion, ο χάρτης είναι εδώ
Quote:
Originally Posted by
icemangr
Αγαπητέ icemangr, σου παραθέτω τα εξής:
δικός σου γενέθλιος χάρτης
δικός της γενέθλιος χάρτης
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
sting
Kαλησπέρα! 21/04/1983 στις 15:10 περίπου ¶ρτα. Αν μπορούσα να εχώ τον χάρτη.Ευχαριστώ
Αγαπητέ sting, ο χάρτης σου είναι εδώ
-
Ο χάρτης μου
Καλησπέρα.....
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου ξαναστείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου διότι η ακριβής ώρα γέννησής μου είναι 00:00 στην Αθήνα την 9/1/1962.
Ευχαριστώ πολύ.
Φιλικά.....
-
Eυχαριστώ πάρα πολύ ,όμως έτσι όπως είναι δεν καταλαβαίνω τίποτα.....όποιο μέλος μπορεί ας βοηθήσει.Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.Ευχαριστώ!
-
Re: Ο χάρτης μου
Quote:
Originally Posted by
nota
Καλησπέρα.....
Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου ξαναστείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου διότι η ακριβής ώρα γέννησής μου είναι 00:00 στην Αθήνα την 9/1/1962.
Ευχαριστώ πολύ.
Φιλικά.....
Αγαπητή nota, ο χάρτη σου είναι αυτός
-
Quote:
Originally Posted by
sting
Eυχαριστώ πάρα πολύ ,όμως έτσι όπως είναι δεν καταλαβαίνω τίποτα.....όποιο μέλος μπορεί ας βοηθήσει.Συγγνώμη για την ταλαιπωρία.Ευχαριστώ!
Αγαπητέ sting,
η σελίδα αυτή: αστρολογία θα σε βοηθήσει αρχικά για να δεις τα διάφορα σύμβολα και να τα αναγνωρίσεις στους γενέθλιους χάρτες.
Πολλά άρθρα του φόρουμ θα σε βοηθήσουν, αν κάνεις μια αναζήτηση. Π.χ. πας στον α' χάρτη και βλέπεις ότι ο ωροσκόπος (η ακμή του πρώτου οίκου) είναι π.χ. (τυχαία) στον Καρκίνο. Αν πας στην ενότητα: Οίκοι- Ωροσκόπος - τύποι ωροσκόπου θα βρεις σχετικά άρθρα για τον ωροσκόπο. Θα πρέπει σιγά σιγά να εξοικειωθείς με τα σύμβολα, τα ζώδια, τους οίκους κ.λπ.
Για ό,τι απορίες έχεις, μπορείς να ρωτήσεις στη σωστή ενότητα: Οι εραστές της αστρολογίας, αφού βέβαια πρώτα βεβαιωθείς οτι η ερώτησή σου δεν έχει τεθεί ξανά, άρα έχει απαντηθεί από κάποιο μέλος που ειναι πιο προχωρημένο!
Ελπίζω να βοήθησα!
-
οτι και να πω ειναι πολυ λιγο.
ευχαριστο παρα πολυ
-
Re: Ο χάρτης μου
Σας ευχαριστώ πολύ, τελικά είχατε δίκιο που μου λέγατε ότι σε λίγο καιρό θα τον παίζω στα δάχτυλα τον χάρτη μου, φυσικά όχι έτσι :embarrest αλλα μπορώ ανετα να τον διαβάζω με τις εξηγήσεις των συμβόλων:bigsmile: .
Να ειμαστε όλοι καλα......
Φιλικα.....
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή
may,
ο πίνακας με τους αραβικούς κλήρους είναι
εδώ :)
΄
Καλημέρα!! :bigsmile:
Το έλαβα και σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες!!:love: :bigsmile:
-
Αχ!!!Εγω 29 04 87 στις 8 το πρωί Ηράκλειο Κρήτης κ εκείνος 12 12 85 στις 12 το πρωι στην Αθήνα!!Αν γινεται θα ήθελα κ έναν πίνακα για τις όψεις των πλανητών μου...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
-
Quote:
Originally Posted by
marian_music
Αχ!!!Εγω 29 04 87 στις 8 το πρωί Ηράκλειο Κρήτης κ εκείνος 12 12 85 στις 12 το πρωι στην Αθήνα!!Αν γινεται θα ήθελα κ έναν πίνακα για τις όψεις των πλανητών μου...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Αγαπητή marian_music,
σου παραθέτω τα εξής:
πίνακας με τις γενέθλιες όψεις
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
(στο χάρτη εσύ είσαι το "marian_music a" και το άλλο προσωπο "marian_music b")
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Aγαπητή skorpion, η ώρα είναι πμ. ή μμ.; Για να΄μαι σίγουρη....
η ωρα ειναι πρωινη 3.15 αν σου ειναι ευκολο θα ηθελα για την ιδια ημερομηνια να μου παραθεσεις και τον χαρτη στις 3.45 ξερω οτι δεν αλλαζουν οι οψεις απλα θα με διευκολυνες.Ευχαριστω πολυυυ!!!
-
Γειά σας.Έχω γεννηθεί στις 17/01/1982 ώρα 09:30 πμ στην Αθήνα.
Θα ήθελα να μάθω την πορεία των αισθηματικών μου.Ευχαριστώ πολύ.
-
Re: αστρολογικος χαρτης
θα ηθελα να πληροφορηθω για τον αστρολογικο μου χαρτη και αν ειναι δυνατον να εχω και μια επεξηγηση.
εχω γεννηθει στις 14 ιουκιου 1987 στις 4.13 στην αθηνα.
ευχαριστω πολυ.