Γεια σαs.Θελω τη βοηθεια σαs.Δεν βρισκω τη συζητηση για το καρμα που ειχε ανοιξει η κα.Μοζορα. Συμβαινει κατι η εχω κανει καμμια βλακεια με τον υπολογιστη? Ευχαριστω και καλο μεσημερι!
Printable View
Γεια σαs.Θελω τη βοηθεια σαs.Δεν βρισκω τη συζητηση για το καρμα που ειχε ανοιξει η κα.Μοζορα. Συμβαινει κατι η εχω κανει καμμια βλακεια με τον υπολογιστη? Ευχαριστω και καλο μεσημερι!
καλημερα σας και χρονια πολλα.πριν ενα χρονο περιπου ξεκινησα να ψαχνω αστρολογικα θεματα και απο τοτε η διψα μου για αυτην την αναζητηση μεγαλωνει συνεχως.Ευχαριστω ολους τους συντελεστες του site για αυτην την δυνατοτητα που μασ προσφερουν,να μαθουμε,να ανταλλαξουμε αποψεισ για την αστρολογια.Μπραβο
Καλησπέρα σε όλους!! είμαι νέα στην παρέα αυτή αλλά πλέον σχεδόν καθημερινά διαβάζω τα πολύ διαφωτιστικά άρθρα σ' αυτό το site. Έχω όμως πολλέςςςςς απορίες και δεν ξέρω πού πρέπει να τις αναρτήσω. Πρέπει απαραίτητα να είναι κάτω από κάποιο σχετικό άρθρο;; Ευχαριστώ για τη βοήθεια εκ των προτέρων!
Χρόνια Πολλά σε όλους με Αληθινή Αγάπη,για τον συνάνθρωπό μας.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;
ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ!
Καλησπέρα Ελένη 1,
Πατώντας επάνω στο όνομα μου μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου σε προσωπικό και μη ορατό δημόσια μήνυμα. Εάν και εφόσον άπτεται των γνώσεων μου και του χρόνου μου ευχαρίστως να σου απαντήσω.
Καλό απόγευμα
Είναι ένα από τα καλύτερα site αστρολογίας.
Καλησπερα...