Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη Σπίγγου
Και κοίτα όχι ότι και ότι. Πυρρίχιος χορός και τι στο κόσμο! Αυτός είναι ο πασίγνωστος αρχαίος χορός των πολεμιστών.
Πόντιοι που είστε βγείτε να μας τα πείτε και εσείς.
Φιλικά
Κάθε φορα που βλεπω να χορευουν τον Πυρρίχιο ριγη διαπερνουν την ραχοκοκαλιά μου
και δακρυα γεμιζουν τα ματια μου ...
Ουρλιαζω και εγω γεματη απο παθος που βλεπω τους αγερωχους πολεμιστες Ποντιους αντρες να πατανε δυνατα τα ποδια τους στην γη ετοιμοι για τον πολεμο και τον αγωνα βγαζοντας ιαχες και παραγγελματα .
Κοιτάχτε ,νιωστε ελεγα και λεω στα παιδια μου αυτες ειναι οι ριζες σας
Ναι κυρια Χρυσανθη ριζες απο την Τραπεζουντα
και φυσικα εχετε μπροστα σας μια Ποντια!!!:):love:
Τους Ποντιους τους λενε και Λαζούς
απο τα παλαιά χρονια στην Τουρκια για να μην ξεχασουν την πατριδα Ελλαδα
ελεγαν παντα'' η Ελλάς Ζει'' αυτο περνουσε απο γενια σε γενια
και εμεινε το Λαζοι .
:)
Πάντα το έλεγα εγώ μέσα μου κοριτσάρα μου - η διαίσθησης μου εννοείται δεν έκανε καθόλου γκελ παρότι γέρασα - ότι κρατιέσαι απο γεννοφάσκια άξια να τιμούνται, να υπενθυμίζονται και κυρίως να προβάλλονται!
Εφεξής λοιπόν και με την ευγενική σου συγκατάθεση θα σε αποκαλώ -αν συμφωνείς φυσικά - Λαζή ή Λαζούλα μου. Αστους να πάνε να ξεστραβωθούν μπας και μάθουν και το τι εστί πυρρίχιος χορός και τι άντρακλες τον χορεύεουν. Αχ και να είχα έναν τώρα δίπλα μου και τι στο κόσμο. Καλέ χορό εννοώ. Ε, αν είναι και Λαζός και άντρακλας δεν θα πω ουδόλως όχι .χα,χα,χα,χα,......
Επιτέλους ας αναταθούν τα πνεύματα τους γιατί βαρέθηκα το μιρ, μιρ μιρ.........Ουξτ από εδώ.
Πυρρίχιο και φύγαμε λοιπόν. Ξέρεις εσύ τι εννοώ. Φιλάρες
Φυσικα και μπορειτε
Δεσποινα-κουκι-Λαζου
μια χαρα με βρισκω:woot:
:love::)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΡΙΑΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Κ ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ:rolleyes:
Καλησπέρα.τα θέματα είναι σούπερ!!!!εύγε παιδιά!!!:D
Quote:
Originally Posted by
gemi74
γεια σε ολους.
:)
Quote:
Originally Posted by
Mikroula Tct
Καλησπέρα.τα θέματα είναι σούπερ!!!!εύγε παιδιά!!!:D
Γειά σας και καλώς μας ήρθατε στο myhoroscope:)
γεια. ποτέ δεν έχω χρόνο για κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνω αλλά έτσι είναι. και θα τονίσω πως ότι έχω διαβάσει απο σας για το ζώδιο μου γίνεται σχεδόν κατά γράμμα. απίστευτο;;;;;;;;;;;:)
γεια σας !!! Ειμαι η στελλα ειμαι αιγοκερινα και σας στελνω πολλα πολλα φιλια!!!Κανετε πολλη καλη δουλεια παιδια μπραβο σας συνεχιστε δυνατα:rolleyes:
mintik και Στέλλα καλωσήρθατε στο myhoroscope,
θα περάσετε καλά εδώ..μαθαίνοντας!:lol: