Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨
Να τα εκατοστησεις αγαπημενη μου :love:Χρυσανθη:love:
να εχεις μια καλη ηλιακη επιστροφη!
Ευχομαι να εχεις υγεια κοριτσι μου!
τοξοτρα μου να εισαι παντα γλυκεια, χαρουμενη και να βρεις την ευτυχια και οτι εσυ επιθυμεις ολα να γινουν συντομα πραγματικοτητα!
:love::love::love::love::love::love:
με πολυ πολυ αγαπη
κουκι:)
Re: Ας λεμε εδω τα ¨Χρονια Πολλα¨
Κούκι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ! ! Μου έφτιαξες το κέφι,..!!! Αχ, η ηλιακή μου αγαπητή είναι σήμερα σε σελήνη κενή πορείας! ... θα δούμε! ηλιακή ξεηλιακή εγώ θα προσπαθήσω!!! για το καλύτερο....! Και εσύ ότι επιθυμείς!!!!!!! Τα φιλιά μου τα ατελείωτα!!!!!!!!!χχχχχχχχχχχ ΧΧΧΧΧΧ
Re: Ας λεμε εδω τα "Χρονια Πολλα"
Καλέ δε μου εμφάνισε την απάντηση! Αμάν αυτό το σαιτ Σε πείσμα του Σκρ που δε συμπαθεί τις ευχές εγώ ξετρελαίνομαι κ ας έχω τα παραπονάκια μου επειδή δεν εισακούγονται όλες κάποιες φορες,...θέλω να τις ακούω για να παίρνω δύναμη! οπότε θα ευχαριστήσω την Κούκι μου επίσημα::D:D
Κούκι μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΡΙΝΑ! Μου έδωσες πολλή χαρά που με σκέφτηκες! Να είσαι καλά , και εσύ ότι επιθυμείς!!!!!!! Τα ατελείωτα φιλιά μου!!ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ:D:D :D:love::D:love::love:
Καλημέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα!!!!! :D
Αγαπημένη μας κόρη του Δία, Κούκι, να ζήσεις χίλια χρόνια χρυσά κι ευλογημένα, με αφθονία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Σε ευχαριστώ προσωπικά που είσαι ένας φάρος ζεστασιάς,αγάπης και χαράς για όλα τα μέλη της αστρολογικής μας κοινότητας.
Έχεις την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά!:love:
Quote:
Originally Posted by
parkat
Καλημέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα!!!!! :D
Αγαπημένη μας κόρη του Δία, Κούκι, να ζήσεις χίλια χρόνια χρυσά κι ευλογημένα, με αφθονία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Σε ευχαριστώ προσωπικά που είσαι ένας φάρος ζεστασιάς,αγάπης και χαράς για όλα τα μέλη της αστρολογικής μας κοινότητας.
Έχεις την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά!:love:
Αγαπημενη μου Κατερινα σε ευχαριστω καρδουλα μου για τα υπεροχα λογια σου
και τις ομορφες απο την ψυχη σου ευχες!
Ευχομαι ολα τα καλα στο σπιτικο σου!!!
:love::love:
Με αγαπη Κουκι
:love::love:
Δεσποινάκι μου... χρόνια σου πολλά εύχομαι! Να είσαι γερή και δυνατή...
Να είσαι πόλος έλξης όλων των όμορφων πραγμάτων στην ζωή....
Και κάστρο ψηλά οχυρωμένο που θα απωθεί όλα τα άσχημα! :D:love:
Quote:
Originally Posted by
whisperer
Δεσποινάκι μου... χρόνια σου πολλά εύχομαι! Να είσαι γερή και δυνατή...
Να είσαι πόλος έλξης όλων των όμορφων πραγμάτων στην ζωή....
Και κάστρο ψηλά οχυρωμένο που θα απωθεί όλα τα άσχημα! :D:love:
Ευχαριστω πολυ Τοξοτινα μου ομορφη!!:love::love::love::love::love::love: :love::love:
Κούκι μου!!!! Χρόνια Καλά Χρόνια Πολλά, Χρόνια Όμορφα να έχεις!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου , και να καμαρώσεις γρήγορα εγγονάκια !!! Παντού να σκορπίζεις τη χρυσόσοσκονη της τοξοτίσιας αύρας της θετικής ενέργειας κ να γεμίζεις χαρά όλο τον κόσμο!...και το MyHoroscope φυσικά!!! Σε φιλώ ! (χθες πήρα απουσία,...γλυκιές υποχρεώσεις, υπόσχομαι όμως να σου τραγουδήσω live το τραγουδάκι! !!!-Μεγάλου επιτρέποντος φυσικά..) :love::love::love::love::D:D:D:D:love::clap::clap:
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη
Κούκι μου!!!! Χρόνια Καλά Χρόνια Πολλά, Χρόνια Όμορφα να έχεις!!!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου , και να καμαρώσεις γρήγορα εγγονάκια !!! Παντού να σκορπίζεις τη χρυσόσοσκονη της τοξοτίσιας αύρας της θετικής ενέργειας κ να γεμίζεις χαρά όλο τον κόσμο!...και το MyHoroscope φυσικά!!! Σε φιλώ ! (χθες πήρα απουσία,...γλυκιές υποχρεώσεις, υπόσχομαι όμως να σου τραγουδήσω live το τραγουδάκι! !!!-Μεγάλου επιτρέποντος φυσικά..) :love::love::love::love::D:D:D:D:love::clap::clap:
Πολυαγαπημενη μου Τοξοτρα σε ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου και τις ευχες σου!!!!
Ευχομαι παντα γλυκες μερες να εχεις κοριτσαρα μου!!
Εννοειτε οτι θελω το τραγουδακι και ας περασε η μερα!!
με αγαπη
κουκι:love::love::love::love::love::love:
Κουκάκι,
Καθυστερημένα κι από εμένα,
τα χρόνια μου πολλά με υγεία και τύχη σε ότι κι αν επιθυμείς!
:love: