καλησπέρα σας ιχθύς με ωροσκόπο ζυγο ας βρουμε και τα υπολοιπα απο εδω.. :)
Printable View
καλησπέρα σας ιχθύς με ωροσκόπο ζυγο ας βρουμε και τα υπολοιπα απο εδω.. :)
γεια σας...πολυ καλο site μπραβο...!
Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με τον Υπολογισμό Χαρτών στα Δωρεάν Ωροσκόπια. Εισάγω την ημερομηνία 23-7-1970 ώρα 01:00 και παίρνω ως αποτέλεσμα ζώδιο Καρκίνος ενώ απ' ότι ξέρω θα έπρεπε να παίρνω ζώδιο Λέων (23-7 / 22-8). Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει λίγα πράγματα και για τη ζώνη ώρας ;
Καλώς μας ήρθες Raphael_22.
Δεν ξέρω βέβαια αν χάρηκες που στο Site αυτό έμαθες ότι είσαι Καρκίνος αντί για Λέοντας αλλά έτσι είναι. Οι ημερομηνίες του κάθε ζωδίου είναι γενικές και όταν έχεις γεννηθεί πάνω στην αλλαγή, το ζώδιο σου εξαρτάται από την ώρα γέννησης. Δηλαδή μπορεί η μισή μέρα να είναι στο ένα ζώδιο και η άλλη μισή στο άλλο. Εσύ γεννήθηκες στην αρχή της μέρας και ο Ήλιος δεν είχε προλάβει να αλλάξει ζώδιο.
Η ζώνη ώρας για την Ελλάδα είναι +2 ώρες (από τον ισημερινό του Γκρήνουιτς) ενώ όσο ισχύει η θερινή ώρα (όχι στην περίπτωση σου) είναι +3 ώρες.
Mια καλησπέρα να πω..μιας και έχω πολύ καιρό να γράψω...διαβάζω όμως κάθε μέρα....προσπαθώ να βρω και γω άκρη με τη ζωή μου...μάλλον οι λάθος επιλογές μου θα με κυνηγούν μια ζωή...Είμαι δυστυχισμένη...πάλι... Ας ελπίσω όταν αλλάξει φορά ο Ερμής και ο Άρης..να δω λίγο φως εγώ και ο σύντροφός μου...Δίδυμος εγώ..Παρθένος εκείνος...Φοβάμαι για το μέλλον...:confused:
Δίδουμοι /Παρθένος είναι σίγουρα ή του ύψους ή του βάθους για να πω την αλήθεια μου.
γειά σας , ελπίζω να γνωριστούμε και να βγάλουμε κάποια άκρη με τους πλανήτες που μας πλανεύουν..:lost:
Κανείς πλανήτης δεν πλανεύει κανέναν. Οι πλανήτες βοηθούν στο να εξηγήσουμε το πεπρωμένο μας, και αν βρούμε τις άκρες μας και να λύσουμε τα υπαρξιακά μας ερωτηματικά. Μιας και είσαι καινούριο μέλος, θα πρότεινα να δεις τους πλανήτες ως εργαλείο και όχι ως πλανεύτερες μάγισσες ................
σήμερα εξεπλάγην μιας και ανακάλυψα πως ο κυβερνήτης μου είναι ο Ποσειδώνας , μέχρι τώρα θεωρούσα ως κυβερνήτη μου τον Δία που βρισκόταν αγκαλιασμένος με άλλους τέσσερις πλανήτες στον 9ο οίκο για τον Ποσειδώνα δεν γνωρίζω και πολλά και τον έχω στον 1ο οίκο έχετε κάτι να μου πείτε για αυτόν; θα με βοηθούσατε πολύ!