Χρόνια πολλά στο Μαράκι μας από την Κρήτη , στην whisperer , την Μαρία- Δ , την Λευκή και όλους όσους γιορτάζουν και μπορεί να ξεχνώ αυτή τη στιγμή. Τις καλύτερες ευχές μου για κάθε είδους εκπλήρωση στη ζωή σας! :love::D
Printable View
Χρόνια πολλά στο Μαράκι μας από την Κρήτη , στην whisperer , την Μαρία- Δ , την Λευκή και όλους όσους γιορτάζουν και μπορεί να ξεχνώ αυτή τη στιγμή. Τις καλύτερες ευχές μου για κάθε είδους εκπλήρωση στη ζωή σας! :love::D
Kορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας,να είστε πάντα καλά,και όλοι εορτάζοντες και μη να περάσετε ένα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι..:love::love:
χχχ
Ευχαριστω πολυ Κατια μου !!Αμην Παναγια μου μερα που ειναι!!:love::love::love::love:
Χρονια πολλα και καλα στουs εορταζοντεs φιλουs του site.
Δέσποινα χρόνια πολλά και σε ολους τους εορτάζοντες!
Ευχομαι υγεία και υπομονή...:)
Ευχαριστω πολυ Χωριο:)
Αννουλα μου σε ευχαριστω κοριτσι μου :love:
Δεσποινάκι μου..το πιο χαρούμενο και γλυκό τοξοτάκι του MyHoroscope και όχι μόνο...
Χρόνια σου Πολλά! να είσαι γερή και ευτυχισμένη...και να γίνεις η πιο όμορφη νέα ξανθομαλλούσα με λιονταρίσια χαίτη γιαγιά!!! :love:
Μαράκι δεν έχω να σου πω μια κρητική μαντινάδα για να σου ευχηθώ για την γιορτή σου...αλλά σου στέλνω ευχές για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! :love:
Κάτια μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! να είσαι καλά! :love:
Χρόνια Πολλά σε όλους...γιατί αποκλείεται να μην έχετε όλοι κάποιον Παναγιώτη, Δέσποινα, Μάριο και Μαρία...! :) Να είμαστε όλοι καλά!
Ναι χρόνια σας πολλά και καλές εκπομπές!:)
Μαρια μου Απο το στομα σου και στης Παναγιας το αυτι :love::)
σε ευχαριστω για τις ευχες σου και τα ομορφα λογακια σου!!!
Χρόνια πολλα σε όλες και ολους που γιορταζαν...να ειστε καλά και ευτυχισμένοι