-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
sof_1545
γεια σε ολουςςςςςςςςςςς :bigsmile:
καλωσηρθες στο:horoscope:
-
Quote:
Originally Posted by
Johnee
geia sas epeidh eimai asxetos apo astrologia......kai thelo na diabaso ti shmainoyn ta tetragvnakia kai ta trigona toy xarth m kai genika na matho ti deixnei o genethlios xarths m....tha mporouse kapoios na me boithisei i apla na ton steilo se kapoion me e-mail kai na m ton apokodikopoihsei???
καλωσορισες στο:horoscope:
μπορεις να δεις την αναλυση του χαρτη σου
αφου πρωτα βαλεις τα στοιχεια σου στην εφαρμογη
που ειναι ακριβως πανω αριστερα της σελιδας εκει που λεει'' Δωρεαν Ωροσκοπιο''
Θα λυσεις τις αποριες σου και θα μαθεις πολλα επιπλεον για σενα πραγματα!!!:bigsmile:
καλη πλοηγηση σου ευχομαι λοιπον!!
:nogrgl
-
καλώς σασ βρήκα!!! καλησπέρα..
-
Quote:
Originally Posted by
Nikolia Rock
καλώς σασ βρήκα!!! καλησπέρα..
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
-
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ HOME ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Καλως ηρθες :bigsmile:
ειμαστε το καλυτερο σαιτ αστρολογιας!!!!!!!!!!!!!!!!
καλη συνεχεια σου ευχομαι !
Καλησπέρα κι από μένα ! Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα προσέθετα διεθνώς !!! Χωρίς ίχνος υπερβολής. Το έχω ψάξει. Το ελληνικό δαιμόνιο βλέπεις. Εχετε δώσει άλλη διάσταση στο όλο θέμα. Η ιστοσελίδα όχι μόνο έχει αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα από τότε που είμαι μέλος, αλλά κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο κοινό. Συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συντελεστές της/πολύ ενεργά μέλη (να μην αναφέρω ονόματα από επιφύλαξη μήπως ξεχάσω κάποιους) για την βαθειά γνώση γύρω από το αντικείμενο και γενικά για αυτό που μας προσφέρετε. Να σκεφθεί κανείς ότι άλλοτε θεωρείτο ένα παρεξηγημένο είδος κυρίως από καλλιεργημένους ανθρώπους. Ε λοιπόν, αυτό το έχετε ανατρέψει εντελώς. Μόνο χαρισματικά άτομα θα μπορούσαν να συμβάλουν σε μία τέτοια ανατροπή και να προσδώσουν τόση ποιότητα σε αυτό που κάνετε.
-
Γεια σας!
Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους διαχειριστές και αστρολόγους αυτής της σελίδας για τις ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες που μας δίνετε για την κατανόηση της αστρολογίας!
-
Quote:
Originally Posted by
jennny
Γεια σας!
Έστω και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους διαχειριστές και αστρολόγους αυτής της σελίδας για τις ιδιαίτερα χρήσιμες υπηρεσίες και πληροφορίες που μας δίνετε για την κατανόηση της αστρολογίας!
Καλως ήρθες κοντά μας!
Όλες οι υπηρεσίες, οι συζητήσεις και τα άρθρα έγιναν από ανθρώπους που αγαπούν την αστρολογία και ηθελαν να το προσφέρουν αυτό στα μέλη. Σε ευχαριστούμε λοιπόν, όλοι μας. Είναι πολύ όμορφο να βλέπουμε να εχει αντίκρυσμα ο κόπος τόσων ανθρώπων. :bigsmile:
-
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι προληπτικος και μ'αρεσει!
-
Quote:
Originally Posted by
Αστακος
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι προληπτικος και μ'αρεσει!
Kαλησπερα και σε εσένα.
Αν και δεν ξερω πώς το εννοείς το προληπτικός, ελπίζω μόνο να μην αντιστρατευεται στο ανοιχτο μυαλό που χρειαζόμαστε όλοι μας!
Καλώς ήρθες!:bigsmile:
-
γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
-
Quote:
Originally Posted by
liontarouli
γεια σας...καλως σας βρηκα...ειμαι νεο μελος κ τα εχω χαμενα λιγο...
Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Χαμένα? Κακώς, είναι πολύ ευχρηστος και οργανωμένος ο ιστοχώρος μας! Αν εχεις και απορίες, διαβάζοντας θα βρεις είτε την απαντηση που ψάχνεις, ειτε την καταλληλη ενότητα για να θέσεις το ερώτημα σου.
ευχαριστωωω....
-
Quote:
Originally Posted by
omerta
Καλημέρα ,
ονομάζομαι Μαρίνα και είμαι καινούργιο μέλος , δεν ξέρω πολλά αλλά προσπαθω να διαβαζω γιατί μου αρέσει πολύ. Το site σας είναι πολύ καλό και φαίνεστε πολύ καλή παρέα .
καλή συνέχεια
Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,
Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,
-
Quote:
Originally Posted by
sara mara
Γεια σας, ειμαι κι εγω καινουρια και ελπιζω να μαθω πολλα,
Γεια σας ειμαι καινουρια και δυσκολευομαι με τις απαντησεις,θα χρειαστω βοηθεια,
Καλώς μας ήρθες!
Ο,τι πρόβλημα και αν έχεις, θέσε την απορία σου στην κατάλληλη ενότητα και σίγουρα θα απαντηθεί!:bigsmile:
-
καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
μελμορ
καλησπέρα σε όλους! η αλήθεια είναι πως νοιώθω λίγο αμήχανα γιατί βλέπω τόσες πολλές γνώσεις αστρολογικές και εγώ μάλλον είμαι πολύ πολύ πίσω..... χαίρομαι που μπηκα στην παρέα σας και ελπίζω σύντομα να μπορώ να καταλαβαίνω καλύτερα τις διάφορες έννοιες...!!!!:embarrest
μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
-
Quote:
Originally Posted by
μελμορ
μία διευκρίνηση: δεν είμαι κριός αλλά ταύρος σύμφωνα με τον αστρολογικο χαρτη!!
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!!:bigsmile: Θα μάθεις πολλά πραγματα,το φόρουμ έχει πολλά αρθρα,μην χάνεις χρόνο ξεκίνα την περιήγηση....:cheesy:
-
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss:))
-
Quote:
Originally Posted by
1212
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sassssss:))
Γεια σου και εσένα!
Καλως ήρθες, αλλά γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish:bigsmile:
-
Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα στην παρέα σας.Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλή καλή παρέα.
-
Quote:
Originally Posted by
DESPOINA PAPA
Γειά σας παιδιά, καλώς ήρθα στην παρέα σας.Είμαι σίγουρη πως θα κάνουμε πολλή καλή παρέα.
:bigsmile:Καλώς ηρθες Δέσποινα!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση στη ΄γνώση!!!!:cheesy:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ
-
Quote:
Originally Posted by
skorpios43
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ
Καλημερα:bigsmile:
και καλωσορισες στο μεγαλυτερο και καλυτερο
αστρολογικο σαιτ!!!!
Σου ευχομαι καλη συνεχεια !!!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Ανοίγουμε Νέο Θέμα γιατί το
προηγούμενο είχε μεγαλώσει πολύ.
Εδώ μπορούμε να συστηθούμε.
Ενθαρρύνουμε όλα μας τα μέλη, νέα αλλά και παλαιότερα, με μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή στις συζητήσεις μας, όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε να πατήσετε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και να μας πείτε μερικά πράγματα για τον ευατό σας.
Ή απλά ένα "γεια σας παιδιά" καλώς σας βρήκα.
Παρακαλώ κρατήστε το θέμα "καθαρό"
Ποιος είναι ο ωροσκόπος μου, Τι ζώδιο είμαι, Αναλύστε μου κάποιες όψεις κ.λπ. δημοσιεύστε τα στις κατάλληλες θεματικές ενότητες.
Από εδώ θα διαγράφονται!
Η ενεργή συμμετοχή σας επιβραβεύει εμάς τους συντονιστές. Επιβραβεύει τους Αστρολόγους και τους κάνει περισσότερο δραστήριους. Δίνει πνοή και κίνητρο σε άλλα μέλη που έχουν μικρές αναστολές. Βοηθάει πολύ τους αρχάριους χρήστες.
Κάποια άλλα topics που θα μπορούσατε να συμμετάσχετε "ανώδυνα" :) ή και να ψηφίσετε είναι τα εξής:
Πολλοί φίλοι και μέλη μας πιστεύουν ότι είναι προνόμιο να είσαι μέλος στα fora του MyHoroscope για πολλούς λόγους. Ίσως και να έχουν δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από το διάλογο και μέσα από την ενεργή συμμετοχή υπάρχει πάντα κέρδος για όλους.
Σημεία που πρέπει να προσέξετε:
- Γράφουμε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες και όχι με greekflish ή ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
- Ακριβώς από κάτω υπάρχει ένα σημείο που λέγεται Επιπρόσθετες Επιλογές. Εκεί θα βρείτε τα Παρακολούθηση θέματος - Μέθοδος Παρακολούθησης
Παρακαλούμε εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτόματα e-mail από το σύστημα που θα σας ενημερώνουν για τις νέες απαντήσεις των μελών μας επιλέξτε Χωρίς Παρακολούθηση.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
-
Quote:
Originally Posted by
ΗΡΕΜΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Καλωσορισες στο :horoscope:
και εμεις την αγαπαμε την αστρολογια
αγαπητο νεο μελος ΗΡΕΜΙΑ:bigsmile::bigsmile::bigsmile::love:
επομενως καλη συνεχεια σου ευχομαι σε αυτο που αγαπας!!!!!!!!!:bigsmile:
-
Καλησπερα σε ολους χαιρομαι που μπαινω και εγω στην παρεα σας !Συγχαρητηρια στους δημιουργους της σελιδας για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Καλησπερα σε ολους χαιρομαι που μπαινω και εγω στην παρεα σας !Συγχαρητηρια στους δημιουργους της σελιδας για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει! :bigsmile:
:bigsmile:Καλώς ήρθες:horoscope:!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση!:cheesy:
-
-
Quote:
Originally Posted by
gniko64
Γεια σε όλους.
Γεια σου και εσένα!
-
geia sas paidia xairomai pou eimai konta sas
-
Quote:
Originally Posted by
maryela
geia sas paidia xairomai pou eimai konta sas
Kαλώς μας ήρθες!
Και εμείς χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε νέα μέλη στην κοινότητα μας. :bigsmile:
Γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες ομως! :embarrest
-
-
Quote:
Originally Posted by
djsef
γεια σας!!!
Γεια σου και σένα :bigsmile:
-
-
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η ερμηνεία σε συναστρία όταν η λίλιθ του άντρα βρίσκεται σε σύνοδο με το βέρτεξ της γυναίκας.
-
Quote:
Originally Posted by
GOLDEN PEN
hello :embarrest!!!!!!
καλωσορισες!!!
καλη συνεχεια!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
mfwtiou
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η ερμηνεία σε συναστρία όταν η λίλιθ του άντρα βρίσκεται σε σύνοδο με το βέρτεξ της γυναίκας.
εδω μονο καλωσοριζουμε τα νεα μελη:bigsmile:
θα πρεπει να πας στην καταλληλη ενοτητα
και να θεσεις εκει το ερωτημα σου.
καλη περιηγηση λοιπον!!!
καλως ηρθατε στο :horoscope:
στο καλυτερο και πιο ενημερωμενο αστρολογικο σαιτ !!!!!:bigsmile:
-
kαλημερα σε ολους δεν γνωρίζω απο αστρολογια αλλα παρακολουθώ το myhoroscope γιατι μου αρεσει πολυ συχγαρητηρια στην ομαδα
-
Quote:
Originally Posted by
konstans
kαλημερα σε ολους δεν γνωρίζω απο αστρολογια αλλα παρακολουθώ το myhoroscope γιατι μου αρεσει πολυ συχγαρητηρια στην ομαδα
Kαλη συνεχεια λοιπον σου ευχομαι!!!!:bigsmile:
-
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:cheesy: