Αγαπητή Marlene,
σου παραθέτω το χάρτη συναστρίας και τον πίνακα με τις όψεις:
χάρτης συναστρίας
πίνακας με όψεις συναστρίας
(προς διευκόλυνση: εσένα σε έχω ως "Marlene" και το άλλο ανδρικό πρόσωπο ως "Marlene b") :bigsmile:
Printable View
Αγαπητή Marlene,
σου παραθέτω το χάρτη συναστρίας και τον πίνακα με τις όψεις:
χάρτης συναστρίας
(προς διευκόλυνση: εσένα σε έχω ως "Marlene" και το άλλο ανδρικό πρόσωπο ως "Marlene b") :bigsmile:
18 Ιουλίου 1974
Αθήνα
Ώρα 23:30
Θέλω να μάθω τη θέση της Εστίας της Ήρας και του Χείρωνα
dr maroulita επειδη δε ξερω να διαβαζω χαρτες,τα πιο πολλα συμβολα δε τα ξερω..θα μπορουσες να μου γραψεις τις θεσεις μας η αν υπαρχει καποιο link με τα συμβολα..επισης πως ξεχωριζω αν εχω εγω η ο συντροφος μου καποιον πλανητη αναδρομο??ευχαριστω κ σορυ για τη κουραση...
mei σου έχουν απαντήσει στα παραπάνω λινκ που σου έχει παραθέσει και η DrMaroulita. Κλίκαρε πάνω τους σε παρακαλώ και θα δεις ότι είναι γραμμένες όλες οι θέσεις αναλυτικά.
Η σελίδα με τα σύμβολα είναι υπό κατασκευή. Εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μια σύγκριση των θέσεων που σου έχουν δοθεί γραμμένες με τους χάρτες για να καταλάβεις ποιο σύμβολο αντιστοιχεί σε ποιον πλανήτη, πλανητοειδή κλπ.
Οι ανάδρομοι πλανήτες συμβολίζονται με ένα Rx
;)
entaxei tha to prospathisw..euxaristw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
θα μπορουσα να εχω κ ενα χαρτη συναστριας με το συντροφο μου??κ εναν πινακα με τις οψεις??
ναι δε μπορω αλλα θα με βοηθησουν οι αστρολογοι σας οι εσεις...
Αγαπητή mei,
σου παραθέτω τους εξής χάρτες, για να τα έχεις όλα μαζεμένα:
Δικός σου γενέθλιος χάρτης: χάρτης 1
Δικός του γενέθλιος χάρτης: χάρτης 2
Χάρτης συναστρίας: χάρτης 3
Πίνακας με όψεις συναστρίας: πίνακας όψεων
Με βάση αυτό το υλικό που σου παραθέτουμε και κάνοντας λίγη υπομονή, καθώς σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμοι οι βοηθητικοί πίνακες με τα αστρολογικά σύμβολα, και διαβάζοντας τα σχετικά άρθρα του φόρουμ, θα μπορέσεις να πάρεις μια πρώτη ιδέα για τα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη, αλλά και της συναστρίας. Καλό όμως είναι πρώτα να ξεκινήσεις από την αρχή, προσπαθώντας να "διαβάσεις" το χάρτη σου. :bigsmile:
θα ήθελα αν μπορείτε ενα πίνακα με τις όψεις συναστρίας..Ευχαριστώ!!!
Αγαπητή shack,
σου παραθέτω τόσο τους γενέθλιους χάρτες της γιαγιάς και του παππού σου, όσο και το χάρτη συναστρίας και τις όψεις. Καλή μελέτη!
γεννέθλιος χάρτης γιαγιάς
γεννέθλιος χάρτης παππού
χάρτης συναστρίας τους
γεια σας!
έχω γεννηθεί στις 29/03/1986, ώρα 16:00, στο Μαρούσι Αττικής.
θα ήθελα να μάθω τη θέση της λίλιθ κ του χείρωνα στο χάρτη μου.
ευχαριστώ
Ευχαριστώ πάααρα πολυυ :bigsmile: :bigsmile:
Wraia ola auta ki eyxaristw dr.Maroulita gia tin analysh..Alla...Twra pou tha mporousa na dw gia to ti shmainei pou px..einai i afrodith ston skorpio kai ola ta ypoloipa????Sorry an ginomai kourastikh.. :weird: :weird: :weird:
Αγαπητή drakkana,
πρέπει να πλοηγηθείς λιγάκι μέσα στο φόρουμ για να καταλάβεις την λειτουργία του.
Για να βρεις άρθρα που να εξηγούν τις θέσεις των πλανητών στα ζώδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την Αναζήτηση προς διευκόλυνση.
Για παράδειγμα, για την Αφροδίτη δες
Η Αφροδίτη στους οίκους
Αφροδίτη η θεά του έρωτα - ο πλανήτης της αγάπης
Γενικότερα θα σε διευκολύνει πολύ η ενότητα Πλανήτες και Πλανητοειδείς
Τέλος, αν είναι δυνατόν την επόμενη φορά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish είναι ολίγον τι δυσανάγνωστα :embarrest ;)
Χείρωνας, Ήρα και Λίλιθ
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με τις θέσεις των τριών αυτών πλανητών στο ωροσκόπιό μου και στο ωροσκόπιο του συζήγου μου?
εχω γεννηθεί 09/08/1972 στην Αθήνα 8:45 το πρωί
και εκείνος 18/05/1970 στην Αθήνα 3:30 το πρωί
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αγαπητή POUI,
για σένα:
Χείρων στις 17 μοίρες και 12 λεπτά του Κριού και στον 7ο οίκο (ανάδρομος)
Ήρα στις 16 μοίρες και 01 λεπτό του Ζυγού και στον 1ο οίκο
Λίλιθ στις 18 μοίρες και 43 λεπτά του Σκορπιού και στον 2ο οίκο
για το σύζυγό σου:
Χείρων στις 09 μοίρες και 04 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο
Ηρα στις 07 μοίρες και 34 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο
Λίλιθ στις 18 μοίρες και 00 του Λέοντα και στον 5ο οίκο
Kαλημέρα παιδιά!
Μπορεί κάποιος να μου σχεδιάσει τον αστρολογικό μου χάρτη?
Γεννήθηκα 08/06/1984, Αθήνα και ώρα 13:45
Τι διαφορά έχει ο γενέθλιος με τον αστρολογικό χάρτη?
Μπορείτε να μου πείτε και τους 2?
Αγαπητή Vivako,
υπάρχουν πολλών ειδών χάρτες, ένας από αυτούς είναι και ο γενέθλιος. Αν ανατρέξεις λίγο τις ενότητες του φόρουμ θα βρεις αρκετές πληροφορίες!
Σου επισυνάπτω το γενέθλιο χάρτη σου για να τον μελετήσεις. Καλή μελέτη!
χάρτης
Είμαι η Νότα και είμαι καλά !!!! :bigsmile:
Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 9 Ιανουαρίου 1962 και ώρα 01:30 π.μ.
Θα ηθελα να μαθω τις θέσεις των πλανητών μου.
Ευχαριστώ. :love:
[QUOTE=DrMaroulita;21495]Αγαπητή Vivako,
υπάρχουν πολλών ειδών χάρτες, ένας από αυτούς είναι και ο γενέθλιος. Αν ανατρέξεις λίγο τις ενότητες του φόρουμ θα βρεις αρκετές πληροφορίες!
Eυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Συγνώμη για τις συνεχόμενες ερωτήσεις αλλά πως μπορώ να μάθω τις εξηγήσεις για τις θέσεις των πλανητών?;)
Μπορείς να πας στην κεντρική σελίδα των φόρουμς. Εκεί θα δεις αρκετές ενότητες. Αν δεις τους τίτλους θα μπορέσεις να δεις ποια άρθρα σε ενδιαφέρουν για να παρεις μια μικρή ιδέα για το γενέθλιο χάρτη σου.... :bigsmile:
Αγαπητή nota,
ο χάρτης σου είναι αυτός, όπου μπορείς να δεις τις θέσεις πλανητών και άλλων σημείων, καθώς και τις όψεις που σχηματίζονται. Αν τυχόν έχεις απορίες με τα σύμβολα, σύντομα θα υπάρξει σχετικός πληροφοριακός πίνακας.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 05/09/1981
ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12:10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛ. ΠΜ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Μ'ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΠΑΡ'ΟΛ'ΑΥΤΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΠΧ. ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΒΕΡΤΕΧ,ΗΡΑΣ, ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΚΤΛ. ΓΙΑ Ν'ΑΡΧΙΣΩ ΜΕΛΕΤΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Αγαπητή huad,
σου παραθέτω το χάρτη σου για να μελετήσεις! Είναι αυτός :bigsmile:
Μεγάλη έκπληξη ένιωσα, όταν η μηχανή " Τι ζώδιο είστε; ", έδειξε ότι δεν είμαι Λέων. Είναι αλήθεια αυτό? Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη (μήκος 22:97 και πλάτος 40:51 περίπου), στις 23 Ιούλη 1963 και ώρα 01:10 π.μ.
Θα ηθελα να μαθω τις θέσεις των πλανητών μου και εάν αυτό αληθεύει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αγαπητέ e k,
και όμως είσαι Καρκίνος... σου παραθέτω το χάρτη σου εδώ :bigsmile:
... :bigsmile: ... Τί γελάς ρε μεγάλε... από λιοντάρι, ζωύφιο. Έχει φύγει η γη κάτω απ'τα πόδια μου:sad2:
Κλαψ. Την αίγλη του λέωντα δεν την έχει κανένας άλλος...
...........
γειά σας θα ήθελα να μάθω που βρίσκεται ο άδης μου 12-1-87 9.10
Χαίρεται!Γεννήθηκα στην Αθήνα, 18/02/1984 και ώρα 12:45 το μεσημέρι.
Ενδιαφέρομαι να μάθω για την πορεία των συναισθηματικών μου.
Ευχαριστώ!