Γεια σας! Προσπαθώ να διαβάσω τον γενέθλιο χάρτη μου αλλά εγώ γεννήθηκα στο Townsville Αυστραλίας και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω κάτι σχετικά με τον υπολογισμό στην αλλαγή θερινής ώρας για να έχω σωστές προβλέψεις.
Printable View
Γεια σας! Προσπαθώ να διαβάσω τον γενέθλιο χάρτη μου αλλά εγώ γεννήθηκα στο Townsville Αυστραλίας και αναρωτιέμαι αν πρέπει να κάνω κάτι σχετικά με τον υπολογισμό στην αλλαγή θερινής ώρας για να έχω σωστές προβλέψεις.
Οχι δε μπαίνει αυτόματα γιατί δεν είναι Ευρωπαική χώρα η Αυστραλία. και προφανώς μου δίνει λάθος ωροσκόπο...:cry:
Γεννήθηκα 5 Νοεμβρίου 1979, 11.00π.μ, στο Townsville Αυσραλίας. Πείτε μου σας παρακαλώ ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?
Δοκιμάστε πάλι την εφαρμογή
Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις
Αν βάλεις στα πεδία των συντεταγμένων 146E48 και 19S16, και αρχίσεις να γράφεις στο πεδίο που είναι για την πόλη τα γράματα της πόλης, θα σου βγάλει και την Townsville και θα βάλει αυτόματα την ώρα, διορθωμένη :bigsmile:
Θεωρητικά θα σου βγάλει ωροσκόπο στην 0.35' του Υδροχόου. Βοήθειά σου :cheesy:
το δοκίμασα αλλά δε βγάζει "η διόρθωση της θερινής ώρας γίνεται αυτόματα" όπως βγάζει σε άλλες χώρες.αυτό με προβληματίζει και επειδη λέεε από εκει που συμπληρώνουμε τα στοιχεία ότι μόνο για ευρωπαική χωρα γινεται αυτόματα για άλλη ήπειρο ρωτήστε εδώ. βρήσκω όντως υδροχοος αλλά το ερώτημα μου είναι: "είναι σωστό?" ή πρεπει να κάνω κάτι στη ζώνη ώρας?
συγνώμη κιόλας που επιμένω
Δεν υπάρχει Θερινή ώρα για την ημερομηνία της γέννησής σας. Ο χάρτης που βλέπετε είναι απολύτως ορθός.
Δεν ξερω αν σας φανω χαζη.. :worried: αλλα δεν μου βγαζει αυτο που θελω στην επιλογη πολης για το γεννεθλιο χαρτη εχω γεννηθει στο Sacramento της California της Αμερικης και δεν ξερω ουτε τι πρεπει να βαλω στο "Γ.Μηκος" και "Γ.Πλατος" :sad2: Sorry αν το εγραψα σε λαθος topic αυτο... Ελπιζω να μην σας εγινα ενοχλιτικη!!!!! :embarrest