Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
MAΓΔΑΛΗΝΗ
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!
Quote:
Originally Posted by
MAΓΔΑΛΗΝΗ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΛΙΟ?:
Quote:
Originally Posted by
maria psaraki
kalimera!!!kalos sas vrika!!!:)
Καλημέρα Μαγδαληνή και maria psaraki:)
Καλώς ήρθατε στο my horoscope
σας ευχομαι καλη περιήγηση και καλό διαβασμα στα καταπληκτικά αρθρα που εχει η βιβλιοθήκη του σαιτ .
Αγαπητη Μαγδαληνή πανω ακριβως στην σελιδα εχει το Δωρεαν Ωροσκόπιο θα πατήσεις εκει και θα δεις διαφορες εφαρμογες
οπως'' Υπολογιστε ενα νεο χαρτη''
εκει λοιπον θα πατησεις και θα σου ζητησει τα στοιχεια σου
οπως θα δεις και εσυ μπορεις να βγαλεις τον γενεθλιο χαρτη σου
οπως μπορεις να βγαλεις τον προοδευτικο,ηλιακο τοξο,ηλιακη επιστροφη και αλλα πολλα προγνωστικα συστηματα
ευχομαι καλη συνεχεια αγαπητο νεο μελος!
:love:
κουκι
Καλησπέρα, οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι ελάχιστες. Ομως πιστεύω στη σοφία της επιστήμης της αστρολογίας. Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε. Καλή δύναμη σ' όλους.
Καλησπέρα αγαπητό νέο μέλος 2011 και καλώς μας ήρθες!
Ευκαιρία λοιπόν να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και μάλιστα στο έπακρο.
Φιλικά,
Χρυσάνθη Σπίγγου
Γειά σας,
Αυτό το ωραίο παρεάκι παίρνει ακόμα έναν Νίκο σαν και μένα;
Εύχομαι να με δεχτείτε και σας εύχομαι καλή Σαρακοστή.
Quote:
Originally Posted by
thor
Γειά σας,
Αυτό το ωραίο παρεάκι παίρνει ακόμα έναν Νίκο σαν και μένα;
Εύχομαι να με δεχτείτε και σας εύχομαι καλή Σαρακοστή.
Καλως μας ήρθες και καλη Σαρακοστη και σε εσένα !:)
Ευχομαι καλη πλοήγηση στο σαιτ!
Καλή Σαρακοστή σε όλους!!!!
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι μέλος εδώ και μερικούς μήνες και διαβάζω σχεδόν καθημερινά τα ενδιαφέροντα άρθρα που έχετε αναρτήσει.
Συνεχίστε την ωραία αυτή προσπάθεια.
Εύχομαι καλή σαρακοστή σε όλους !
Καλά από που ξεφύτρωσες εσύ. Πολεμιστής του φωτός, του σκότους, του ύψους ή του βάθους είσαι εσύ;
Καλώς ήρθες πάντως στην παρέα μας από όποιο πολεμικό τάγμα και εάν κατάγεσαι! Ωραίο ψευδώνυμο Γουστάρω πολύ.
καλησπέρα χαίρομαι πολύ που θα μπορώ να συνομιλώ και να ανταλλάσσω αποψεις με την ομαδα ! ευχαριστω για την αποδοχη !
Γειά σας παιδιά !!!!! Δεν γνωρίζω πάρα πολλά για την αστρολογία αλλά πιστεύω σε αυτήν μέσα από την μικρή εμπειρία μου... ρουφάω κάθε άρθρο που διαβάζω... και από όλα τα site που έχω επισκεφτεί, είστε το πιο ενδιαφέρον, με άρθρα που δεν τα βρίσκεις εύκολα.... Είμαι Αιγόκερος με ωροσκόπο Κριό και είμαι περήφανη και για τα δύο !!!!! (Το Εγώ όπως καταλάβατε τονισμένο!!! χα χα χα) Ο ωροσκόπος μου με βοήθησε πάρα πολύ στη ζωή μου,σελήνη και κρόνο επίσης στον Κριό(καλό ή κακό αυτό;;;) αφροδίτη στον Τοξότη και άρη στον υδροχόο (νιώθω λίγο τσιγγανάκι) ..... Τι φταίει και δεν βάζω ρίζες πουθενά στην ζωή μου;;;;;;