Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
:)καλώς σας βρήκα....λοιπόν
Ευχαριστώ πολύ....ελπίζω να με βρουν καλύτερες μέρες...η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Quote:
Originally Posted by
ΚΤΗΝΩΔΙΑ
:)καλώς σας βρήκα....λοιπόν
:lol:
:lol: Ε! Ναι! Καλως μας βρηκες.
καλησπερα ειμαι η ελενη
ενδιαφερομαι σε ποια σημεια του ωροσκοπιου μπορουμε να βρουμε τις προηγουμενες ζωες μας το φυλο μας τα χαρακτηριστικα μας
Quote:
Originally Posted by
mayrh.gata
καλησπερα ειμαι η ελενη
ενδιαφερομαι σε ποια σημεια του ωροσκοπιου μπορουμε να βρουμε τις προηγουμενες ζωες μας το φυλο μας τα χαρακτηριστικα μας
Καλως ηρθες Ελενη. Αν θελεις ριξε μια ματια στο φορουμ <Καρμικη Αστρολογια>. Ισως βρεις απαντησεις σ αυτα που σ ενδιαφερουν.:)
Καλημέρα παρά τις όποιες αντίξοες πλανητικές συνθήκες. Μιλάω βλέπετε σαν μία Παρθένος που βάλετε από παντού. Αλλά χρειαζόμαστε την ψυχραιμία. Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος του 2012 όσοι από μας μας θα θελήσουν να δουν τα μαθήματα που μας δίνει το πλανητικό σύστημα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Προχωράμε λοιπόν και αντιμετωπίζουμε την κάθε επιρροή με ηρεμία και νηφαλιότητα.
Quote:
Originally Posted by
catiac
Καλημέρα παρά τις όποιες αντίξοες πλανητικές συνθήκες. Μιλάω βλέπετε σαν μία Παρθένος που βάλετε από παντού. Αλλά χρειαζόμαστε την ψυχραιμία. Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος του 2012 όσοι από μας μας θα θελήσουν να δουν τα μαθήματα που μας δίνει το πλανητικό σύστημα, μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Προχωράμε λοιπόν και αντιμετωπίζουμε την κάθε επιρροή με ηρεμία και νηφαλιότητα.
Καλως μας ήρθες Catiac:)
καλο κουραγιο οπως είπε και μια ψυχη:p:rolleyes:;):)
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥ ΗΛΙΟ?:
kalimera!!!kalos sas vrika!!!:)