Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας κ καλως σας βρηκα.Την βρισκω ενδιαφερον την ιστοσελιδα σας.Συνεχιστε την καλη δουλεια!!
Quote:
Originally Posted by
antzoulina
γεια σας!! ειμαι καινούριο μέλος και φαίνεται εξαιρετικό το site!
Quote:
Originally Posted by
ΧΡΥΣΟΥΛΑ....Κ
Γεια σας και απο εμενα,ευχαριστω που με δεχτηκατε,συνεχιστε με την ιδια ορεξη.Μπραβο σε ολη την ομαδα.
Quote:
Originally Posted by
aposfot
Γεια σε όλους
Όταν μας συμβαίνουν ... αφύσικα πράγματα στη ζωή καταφεύγουμε στα μεταφυσικά!
Για λύσεις; απαντήσεις; Μήπως τις έχουμε ήδη μέσα μας;
Πιθανά να ψάχνει ο καθένας μηχανισμούς και τρόπους να συνομιλήσει βαθύτερα με τον εαυτό του.
Quote:
Originally Posted by
magnolia3
To site σας είναι εκπληκτικό! τόσα πολλά ενδιαφέροντα άρθρα! ένας τεράστιος θησαυρός γνώσης για τους φίλους της αστρολογίας! Μπράβο! και πάλι μπράβο!
Quote:
Originally Posted by
frosoyla
σασ χαιρετω και ευχομαι παντα να μασ ερχετε η ευνεια οταν την χρειαζομασται
Quote:
Originally Posted by
@maria@
γεια σε όλους!!!ταυρος και η σημερινή πανσεληνος στο δικό μου δεκαημερο:cry:
Quote:
Originally Posted by
Amarige
Γεια σας! Καλώς σας βρήκα! Το site σας είναι πολύ ενδιαφέρων και πραγματικά πιστεύω ότι βοηθά πρωτάρηδες σαν κι εμένα να μάθουν περισσότερα και ουσιαστικά πράγματα για την αστρολογία...
Quote:
Originally Posted by
Kostas_PI
γεια σας κ καλως σας βρηκα.Την βρισκω ενδιαφερον την ιστοσελιδα σας.Συνεχιστε την καλη δουλεια!!
Καλημερα και καλώς μας ήρθατε:)
Εύχομαι καλη περιήγηση στο σαιτ και καλο διαβασμα στα αρθρα και θεματα λοιπόν!!!
Γείας απο τον χρήστη μαντίλι καλή συνέχεια στο να δείξεται στόν κόσμο οτι η αστρολογία είναι άξια προσοχής και όχι ανακρίβειες και κάποιες προβλέψεις που βγάζουν οι αστρολόγοι απο το μυαλό τούς.Καλη συνέχεια και πάλι στο έργο σας:)
εκείνη η στήλη με τις συγγνώμες που ειναι ρε παίδες?
Γεια σας ειμαι η Ιωαννα.Καλως σας βρηκα
Quote:
Originally Posted by
mantili
Γείας απο τον χρήστη μαντίλι καλή συνέχεια στο να δείξεται στόν κόσμο οτι η αστρολογία είναι άξια προσοχής και όχι ανακρίβειες και κάποιες προβλέψεις που βγάζουν οι αστρολόγοι απο το μυαλό τούς.Καλη συνέχεια και πάλι στο έργο σας:)
Quote:
Originally Posted by
ioanna1157
Γεια σας ειμαι η Ιωαννα.Καλως σας βρηκα
Καλωσορίσατε στο my horoscope:)
Καλησπερα τωρα εκανα εγγραφη.καλως σας βρηκα.:)
Καλώστην και καλά το έκανες!! :lol::love:
Ένα γειά μπήκα να πω..κάθε μέρα διαβάζω προγνώσεις..απλά δε γράφω....Ένα ευχαριστώ γιατί αποδείχτηκε μεγάλη βοήθεια το να διαβάζω τις προγνώσεις αφού μέσα απο αυτές παίρνω και συμβουλές για το πως πρέπει να αντιμετωπίσω κάθε όψη ..που...ναι το βλέπω να λειτουργεί μέσα μου.... Καλή Κυριακή...
Quote:
Originally Posted by
LAHTARA
Ένα γειά μπήκα να πω..κάθε μέρα διαβάζω προγνώσεις..απλά δε γράφω....Ένα ευχαριστώ γιατί αποδείχτηκε μεγάλη βοήθεια το να διαβάζω τις προγνώσεις αφού μέσα απο αυτές παίρνω και συμβουλές για το πως πρέπει να αντιμετωπίσω κάθε όψη ..που...ναι το βλέπω να λειτουργεί μέσα μου.... Καλή Κυριακή...
Γεια σου και σε σενα.:) Καλο διαβασμα λοιπον και μακαρι ολα να σου πηγαινουν καλα.