Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
Φρίξος
Ευχαριστώ που μοιράζεται τόσο γενναιόδωρα τις γνώσεις σας.
Φρίξος
Quote:
Originally Posted by
sior
Ευχαριστω που με δεχθηκατε κατ>αρχην λεγομαι Αντωνης ,ειμαι διδυμος με Asc σκορπιο δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα ειμαι πολυλογας κανονικα στο γραψιμο (ερμης στον ταυρο σε τριγωνο με ουρανο,πλουτωνα)
Quote:
Originally Posted by
erimitis44
Καλημέρα σε όλους !
Καλημερα σας:)και καλώς μας ήρθατε!!
Ευχομαι καλη συνέχεια στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ της Ελλαδας !:love:
Quote:
Originally Posted by
justimb
Είμαι αρκετό καιρό μέλος και βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το site σας!Δεν ξέρω αν πρέπει να απευθυνθώ σε εσάς αλλά περιμένω το άρθρο για τα δεκαήμερα του υδροχόου ειναι το μόνο ζώδιο που έχει μείνει για τους ιχθείς υπάρχει άρθρο.Ελπίζω να μην αργήσει...
Αγαπητο μελος justimb τα αρθρα για τις προβλεψεις εχουν αναρτηθει ολα
οπως και για το ζωδιο του Υδροχοου με τα δεκαημερα:)
Καλημέρα:). Έχω εγγραφεί αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μου αρέσει η αστρολογία και από το site αυτό μαθαίνω αρκετά αν και έχω πολλές απορίες. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζετε και όλο και κάτι μαθαίνουμε εμείς οι αρχάριοι.
Καλησπέρα και από εμένα ως καινούργιο μέλος:love:
Quote:
Originally Posted by
pasxalitsa2007
Καλημέρα:). Έχω εγγραφεί αρκετό καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μου αρέσει η αστρολογία και από το site αυτό μαθαίνω αρκετά αν και έχω πολλές απορίες. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζετε και όλο και κάτι μαθαίνουμε εμείς οι αρχάριοι.
Quote:
Originally Posted by
LINDI
Καλησπέρα και από εμένα ως καινούργιο μέλος:love:
Quote:
Originally Posted by
niccon
Γεια σε ολους:)
Καλημερα και καλώς μας ήρθατε:)
Καλησπερα σας.ειμαι η Ζαζα ασχετη απο αστρολογια και με λιγες γνωσεις στους υπολογιστες.Προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει διαβαζοντας πολυ τα αρθρα του site εξαιρετικα
διαβαζω τις συνομιλιεσ σας και διαπιστωνω πως ολοι σας εχετε γνωσεις στην αστρολογια.Πως θα μπορουσα να σας ακολουθησω;σας φιλω και ειλικρινα σας καμαρωνω
Quote:
Originally Posted by
ζαζα
Καλησπερα σας.ειμαι η Ζαζα ασχετη απο αστρολογια και με λιγες γνωσεις στους υπολογιστες.Προσπαθω να καταλαβω πως λειτουργει διαβαζοντας πολυ τα αρθρα του site εξαιρετικα
διαβαζω τις συνομιλιεσ σας και διαπιστωνω πως ολοι σας εχετε γνωσεις στην αστρολογια.Πως θα μπορουσα να σας ακολουθησω;σας φιλω και ειλικρινα σας καμαρωνω
Καλημέρα και καλώς μας ήρθες Ζαζα:)
Σιιγά-σιγά αφου θα διαβαζεις τα αρθρα και θεματα θα δεις οτι οι γνωσεις που θα αποκτησεις
θα σε βοηθησουν να καταλαβεις και να συμμετεχεις
Ομως αν εχεις καποια απορια αστρολογικη και τωρα μπορεις στην καταλληλη ενοτητα να την γραψεις:)
για να σε βοηθησουν
ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ,ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Κι εγώ καινούρια με ενδιαφέρον να μάθω. Γεια σε όλους