Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
καλησπερα! φοβερο το site! εχω και καποιες αποριες...νομιζω οτι θα μου τις λυσετε...ελπιζω..
Quote:
Originally Posted by
asteri1961
καλως σας βρηκα
Quote:
Originally Posted by
μαριλου1985
geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Quote:
Originally Posted by
stephaniem
καλησπερα σας!!!! Θα ηθελα καποιος εμπειρος αστρολογος να μου ερμηνευση τον αστρολογικο χαρτη μου..Ευχαριστω πολυ!!
Athens,Greece
3:30am
1984 female
Quote:
Originally Posted by
lupita
καλησπερα! φοβερο το site! εχω και καποιες αποριες...νομιζω οτι θα μου τις λυσετε...ελπιζω..
Quote:
Originally Posted by
fraoula75
hi...:D:D:D
Quote:
Originally Posted by
nohopeleme
Καλημερα :)
Καλώς μας ορίσατε αγαπητα νεα μελη:)
Εύχομαι καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικο φορουμ!
Γεια σας! Μετα απο πολυ διαβασμα ψυχολογιας,ενεργειας συμπαντος, μου κεντρισε το ενδιαφερον η αστρολογια.. Ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο,μολις εβγαλα τον αστρολογικο μου χαρτη και προσπαθω να τον ερμηνευσω!
Καλησπέρα σας !!!Είμαι καινουριο μέλος και προσπαθω σιγά σιγά να καταλάβω τις σημασιες των όψεων πλατητών οίκων κτλ κτλ!!!!Προφανώς θα χρειάστω τις γνώσεις απο την εμπειρία κ την εξάσκηση σας κ σιγουρα είναι μεγαλύτερη απο την δική μου...Για να συστηθώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Ζυγό ή Παρθένο κάποιοι χάρτες μου βγάζουν το ένα κ κάποιοι το άλλο..anyway, που θα πάει θα μάθω!!!!:rolleyes:
καλημερα σε ολους.λεγομαι αντωνης και σας ευχομαι τα καλυτερα.
Γεια σας το site σας είναι καταπληκτικό και ίσως το μοναδικό με τόσο ευρεία γκάμα θεμάτων Συγχαρητήρια!!
Quote:
Originally Posted by
summerale
Γεια σας! Μετα απο πολυ διαβασμα ψυχολογιας,ενεργειας συμπαντος, μου κεντρισε το ενδιαφερον η αστρολογια.. Ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο,μολις εβγαλα τον αστρολογικο μου χαρτη και προσπαθω να τον ερμηνευσω!
Quote:
Originally Posted by
Sasha83
Καλησπέρα σας !!!Είμαι καινουριο μέλος και προσπαθω σιγά σιγά να καταλάβω τις σημασιες των όψεων πλατητών οίκων κτλ κτλ!!!!Προφανώς θα χρειάστω τις γνώσεις απο την εμπειρία κ την εξάσκηση σας κ σιγουρα είναι μεγαλύτερη απο την δική μου...Για να συστηθώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Ζυγό ή Παρθένο κάποιοι χάρτες μου βγάζουν το ένα κ κάποιοι το άλλο..anyway, που θα πάει θα μάθω!!!!:rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
antonis718
καλημερα σε ολους.λεγομαι αντωνης και σας ευχομαι τα καλυτερα.
Quote:
Originally Posted by
papaki123
Γεια σας το site σας είναι καταπληκτικό και ίσως το μοναδικό με τόσο ευρεία γκάμα θεμάτων Συγχαρητήρια!!
Καλώς μας ήρθατε αγαπητα νεα μελη:)
Σας εύχομαι καλή πλοήγηση !