Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Γεια σου και σε σενα Μαρια72.
Καλη Χρονια να εχεις και καλως ηρθες κοντα μας.:)
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Εύχομαι σε όλους, να πραγματοποιηθούν μόνο οι θετικές προβλέψεις για τον καινούργιο χρόνο. Το έχουμε όλοι μεγάλη ανάγκη!
Θα ηθελα πολυ να μαθω εαν εχω οψη Υοd [εχω Αρη στο ταυρο 21 στο 8 οικο ,κρονο στο τοξοτη 19 μοιρα 3 οικο και β. δεσμο στο ζυγο 23 στο 1 οικο ] και τι μπορει να λεει ευχαριστω πολυ
Quote:
Originally Posted by
ΕΥΟΥΛΑ
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Εύχομαι σε όλους, να πραγματοποιηθούν μόνο οι θετικές προβλέψεις για τον καινούργιο χρόνο. Το έχουμε όλοι μεγάλη ανάγκη!
Quote:
Originally Posted by
litsa s
γειά γειά γειά
Quote:
Originally Posted by
osfp
Θα ηθελα πολυ να μαθω εαν εχω οψη Υοd [εχω Αρη στο ταυρο 21 στο 8 οικο ,κρονο στο τοξοτη 19 μοιρα 3 οικο και β. δεσμο στο ζυγο 23 στο 1 οικο ] και τι μπορει να λεει ευχαριστω πολυ
Καλώς μας ηρθατε και καλη συνέχεια στο καλύτερο αστρολογικό σαιτ σας ευχομαι αγαπητα νεα μελη:love:
καλησπερα σας!!!! Θα ηθελα καποιος εμπειρος αστρολογος να μου ερμηνευση τον αστρολογικο χαρτη μου..Ευχαριστω πολυ!!
Athens,Greece
3:30am
1984 female
Καλησπερα σας, θεωρώ ότι κάνετε πολύ σοβαρή δουλεια. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω περισσότερο αστρολογία και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Quote:
Originally Posted by
τζενιφερ
Καλησπερα σας, θεωρώ ότι κάνετε πολύ σοβαρή δουλεια. Θα με ενδιέφερε να μελετήσω περισσότερο αστρολογία και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Καλως ηρθες Τζενιφερ.
Υπαρχει μια πολυ πλουσια βιβλιοθηκη απο αρθρα οπως ισως εχεις ηδη δει, οποτε .........καλο διαβασμα:)