Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
eia sas!eimai tauros me oroskopo didimo.....teleios sundiasmos!!!!!:-)
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Όχι, το να πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο είναι ελάττωμα των ατόμων που θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, άρα και των ταύρων:toung: ! Μήπως έχει τιποτα σε παρθένο???? Αν ναι τα συλλυπητήρια μου!:wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
Ενισταμαι!! Μας φορτωνουν ενα σωρο ελαττωματα, αλλα, το να κανουμε πολλα πραγματα μαζι, εμεις οι Παρθενοι [και οι Ταυροι], ή να πηδαμε απο το ενα θεμα στο αλλο, οχι!
Να μου ελεγες, για Διδυμους, για Ζυγουλια, για Ιχθεις [φευγατοι...] να το δεχτω! Αλλα οι Παρθενοι και οι Ταυροι;:weird: :nuts: :weird:
γεια σας!
είμαι καρκίνος με ωροσκόπο λέων. είμαι ευαίσθητη αλλά και πεισματάρα. δεν είναι που είμαι εγωίστρια, απλά θέλω να γίνεται πάντα το δικό μου. ευτυχώς χειρίζομαι καλά τον λόγο και τα καταφέρνω πολλές φορές.:toung:
γενικά είμαι πολύ εσωστρεφής.
κατά: αχγώδης, υπερευαίσθητη
υπέρ: υπομονετική
:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ωραίοι οι ζυγοί αλλά έπρεπε να τους έχουν κρεμάσει ταμπέλα στο λαιμό"μην πλησιάζετε, κίνδυνος θάνατος".:cry: :cry: :cry:
Ωχ...και εγώ που πρόσφατα ερωτεύτηκα μέχρι αηδίας:love: ενά ζυγό με ωροσκόπο καρκίνο μάλλον για χορό του ζαλόγγου οδεύω?
Τι να προσέχω δηλαδή?
Many many thanks!
Φαντάζομαι σε σώζει κάπως ο ωροσκόπος του. Φαντάσου να ερωτευόσουν κανέναν "ομοζώδιο" μου, που θε έπρπε να είσαι σοβαρή και κυνική μέχρις εσχάτων. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα, βλέπεις!:cry:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Φαντάζομαι σε σώζει κάπως ο ωροσκόπος του. Φαντάσου να ερωτευόσουν κανέναν "ομοζώδιο" μου, που θε έπρπε να είσαι σοβαρή και κυνική μέχρις εσχάτων. Πάντα υπάρχουν και χειρότερα, βλέπεις!:cry:
Συγγνώμη αλλά διαφωνώ!Αν είναι να αλλαζουμε τον εαυτό μας και να είμαστε όπως "πρέπει" για να είμαστε με έναν άνθρωπο προτιμώ να είμαι μόνη μου :mad:
Ζυγός με Καρκίνο,είναι αρκετά βατός συνδυασμός πιστευω μια και κυβερνώνται απο Αφροδίτη και Σελήνη.Εξέτασε αν θέλεις όμως και την συμβατότητα της θέσεως της σεληνης σου με την δική του. ;)
Παρεξηγημένοι οι Ζυγοί,έχουν και κάποια καλά.Καλούς τρόπους,δημιουργική/καλλιτεχνική φύση κτλ.
Ο Αιγόκερος ειναι δύσκολος δε λέω αλλά πάντως όχι και ότι χειρότερο μπορεί να μας τύχει.:toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Παρεξηγημένοι οι Ζυγοί,έχουν και κάποια καλά.Καλούς τρόπους,δημιουργική/καλλιτεχνική φύση κτλ.
Ο Αιγόκερος ειναι δύσκολος δε λέω αλλά πάντως όχι και ότι χειρότερο μπορεί να μας τύχει.:toung:
Ευχαριστώωωωω. Πράγματι το να συμβιώνεις με αιγόκερω είναι δύσκολο, αλλά τους προτιμώ από τους ζυγούς:cry:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ευχαριστώωωωω. Πράγματι το να συμβιώνεις με αιγόκερω είναι δύσκολο, αλλά τους προτιμώ από τους ζυγούς:cry:
Από μια άποψη...κι εγώ.:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Συγγνώμη αλλά διαφωνώ!Αν είναι να αλλαζουμε τον εαυτό μας και να είμαστε όπως "πρέπει" για να είμαστε με έναν άνθρωπο προτιμώ να είμαι μόνη μου :mad:
Συμφωνώ και επαυξάνω και στα 2:toung:
Ευχαριστωωωωωωωωωώ!
Μήπως όμως θα μπορούσατε να εμβαθύνετε λίγο στο τι είναι αυτό που κάνει τους ζυγούς "κινδυνο-θάνατο";
Για να μην πω αργότερα "εμ δεν ήξερες, δε ρώταγες;";)