Re: Έρωτας είναι να ρισκάρεις...
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Πριν από μερικά χρόνια κι εγώ είχα την ίδια άποψη με την Κωνσταντίνα.
Όλη η πίκρα και ο πόνος που πέρασα μετά από ένα χωρισμό όμως, έγινε αγάπη και κράτησα όλα τα όμορφα που έζησα μαζί του!
Έμεινα για πολύ καιρό μόνη, να παλεύω με τον εαυτό μου και να αναρωτιέμαι τι έφταιξε και γιατί μου συνέβησαν όλα.
Όλο αυτό μ΄έκανε να μάθω να ζω, μετά από πολλά πολλά χρόνια, σαν άνθρωπος: να χαίρομαι τη ζωή μου με την ψυχή μου, να γελάω με την ψυχή μου, να αγαπάω με την ψυχή μου!
Θεωρώ ότι απο κει και πέρα εξελίχθηκα πάρα πολύ σαν άνθρωπος και εκτιμώ πλέον την κάθε μου στιγμή!
Ο κάθε άνθρωπος, έρχεται στη ζωή μας για κάποιο λόγο!
Με αγάπη:love::love::love:
Σόφη
Keep it that wayPerfect
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Αυτό όμως μπορείς να μου πεις πώς γίνεται? :bigsmile: Ο έρωτας είναι η κατ' εξοχήν «τυφλή» διαδικασία της ανθρώπινης φύσης!! Εάν προσπαθήσουμε να τον δούμε καθαρά, γενικά καταβάλλοντας οποιαδήποτε προσπάθεια επάνω του, αυτόματα αλλοιώνουμε την υπόστασή του. Ή, εάν βλέπουμε καθαρά, μήπως είναι ένα σημάδι ότι ΔΕΝ είμαστε απόλυτα ερωτευμένοι? :nuts:
Χάος οι σχέσεις λέμεεεεεεε!!!!
ισως μια αιγωκερισια αφροδιτη ερωτευεται χωρις να τυφλωνεται :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Και ερωτεύεται κ τυφλώνεται...απλά το ξέρει μόνο αυτή:laugh:
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Και που να δεις τι τύφλωση παθαίνει η Ταυρίσια Αφροδίτη.....???
Μια αφροδιτη στον Αιγοκερω , ειναι συνετη , ζηταει ασφαλεια , μπορει πολλες φορες να την νοιαζει περισσοτερο η επιτευξη των στοχων της και η καθημερινοτητα της , παρα τα αισθηματικα .. αλλα κατα βαθος ειναι και εκεινη τρυφερη και ευαισθητουλα μωρε :love:
Η αφροδιτη στον Ταυρο χμμ .... να και αλλη μια αφροδιτη που ψαχνει συναισθηματικη ασφαλεια . ( περαν του οτι ειναι κτητικουλα και ζηλιαρα ) :amuse: ( να μην πω για το φειδωλο τους πνευμα και το φαι .. ) ε ? αστο καλυτερα :lol:
Αυτες οι αφροδιτουλες ομως ειναι σταθερες και πιστες στους συντροφους τους ............
Πιστευω ομως , πως Αφροδιτη που τυφλωνεται ( πολυ ) οταν ερωτευεται , ειναι η Αφροδιτη στον Ιχθυ . Μες στον ιδεαλισμο και , συχνα τους βλεπεις να πεφτουν και θυματα εκμεταλλευσης των αλλων .
Αχ!Αθηνουλα μου ποσο δικιο εχεις για την Αφροδιτη στους ιχθυς.Στο λεω γιατι κ σε μενα ελαχε αυτη η ''τυχη'' να εχω εκει την Αφροδιτη μου.Οταν λεμε ερωτας πολυ,εννοουμαι παρα πολυ,λιωμα,ζωη στα κοκκινα συνεχεια,ολες οι αισθησεις σε συναγερμο και αλλα τετοια ωραια...Αλλα ποτε δεν θελησα ναναι αλλιως και επεζησα μια χαρα!Αλλωστε, οπως διαβασα καπου,τι θα ηταν η ομορφια κ ο ερωτας αν δεν μπορουσαν να'' ξεκανουν'' τους ανθρωπους!
Quote:
Originally Posted by
voulatain
Αχ!Αθηνουλα μου ποσο δικιο εχεις για την Αφροδιτη στους ιχθυς.Στο λεω γιατι κ σε μενα ελαχε αυτη η ''τυχη'' να εχω εκει την Αφροδιτη μου.Οταν λεμε ερωτας πολυ,εννοουμαι παρα πολυ,λιωμα,ζωη στα κοκκινα συνεχεια,ολες οι αισθησεις σε συναγερμο και αλλα τετοια ωραια...Αλλα ποτε δεν θελησα ναναι αλλιως και επεζησα μια χαρα!Αλλωστε, οπως διαβασα καπου,τι θα ηταν η ομορφια κ ο ερωτας αν δεν μπορουσαν να'' ξεκανουν'' τους ανθρωπους!
Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ!!!!
Μέσα στον έρωτα και ας καώ και ας χαθώ και ας με ξεκάνει. Το ρισκάρω 100% και το ζω!!
Όσο διαρκέσει...
:love::love::love:
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Και ερωτεύεται κ τυφλώνεται...απλά το ξέρει μόνο αυτή:laugh:
Αν κρίνω εξ ιδίων, μπααααα :cheesy:
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Συμφωνώ συμφωνώ συμφωνώ!!!!
Μέσα στον έρωτα και ας καώ και ας χαθώ και ας με ξεκάνει. Το ρισκάρω 100% και το ζω!!
Όσο διαρκέσει...
Να θεωρήσουμε ότι είναι καλό αυτό τώρα; :toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Να θεωρήσουμε ότι είναι καλό αυτό τώρα; :toung:
Για μένα είναι πολύ καλό! Όσο το νιώθω, θα το κάνω!
Μα αν δε ρισκάρω, πως θα μάθω αν είναι καλό ή όχι?? Μένοντας στη σιγουριά μου και εκ του ασφαλούς?? Αυτό δεν είναι ζωή.. είναι φυτοζωή..