Η τρέλα συνάντησε την σοβαρότητα ένα πράγμα :toung:
Printable View
Η τρέλα συνάντησε την σοβαρότητα ένα πράγμα :toung:
Μεταφέρω αυτό το θέμα από το κλειστό φόρουμ "Αστρολογία με Χιούμορ" εδώ, για να δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν στην ψηφοφορία του, όσα μέλη μας δεν έχουν προλάβει.
Τοξοτης(αφροδιτη ποσειδωνα και ερμη) με σεληνη στον ταυρο,αρη στον λεοντα και ωροσκοπο καρκινο:bigsmile:λοιπον εχουμε και λεμε...ζω αποκλειστικα στον κοσμο μου!!!οταν με καλει το καθηκον..επιστρεφω στη γη!!!ειμαι ξεροκεφαλη,εχω απαντησεις για ολα τα θεματα:wacko:ειλικρινης κ ωμη μεχρι αηδιας..σπανια γκρινιαζω αλλα οταν το κανω δινω ρεστα!!εχω χιουμορ και μια ψυχραιμια...αναισθησια...αισ ιοδοξια τρελλη!!!!ταιριαζω" απολυτα " με ζυγο,ταυρο,τοξοτη και καρκινο,βγαζω το λαδι στους αιγοκερους:love:(και αυτοι το ιδιο κανουν..)
Καρκινοs με οροσκοπο Σκορπιο και Σεληνη στουs Διδυμουs.
Σαν να λεμε οτι θα'μενα ανετα για παντα στη κορυφη ενοs βουνου,αλλα με το ενα ματι να βλεπει τι ''παιζει'' στουs δρομουs τηs ποληs:wacko::blink::laugh:
τι να πρωτογραψω για τον γλυκουλη ωροσκοπο μας..οτι εγω τον τραβαω να βγει εξω και αυτος κλειδωνει και την πορτα...οτι εκει που ειμαι 3 λαλουν και 2 χορευουν ξαφνικα..πεφτω σε βαθια...περισυλλογη να το πω...ναι Μαρια μου ευτυχως που σε μενα τουλαχιστον υπερεχει ο τοξοτης...αλλα αυτο μας ετυχε αυτο θα υποστηριξουμε!!!!!!εχει και τα καλα του..ε?
αμε!!σε συνδιασμο με τον τοξοτη σου δινει εναν αερα μυστηριου...εισαι πολυ διαισθητικη..εχεις καλιτεχνικες ευαισθησιες....ζωγραφιζεις.. .γραφεις...και οταν προσπαθεις να βρεις την λυση και το αναβαλλεις για μετα(τοξοτης)αρκει να ακουσεις την εσωτερικη φωνουλα(καρκινος)...αν ειναι φυσικα διαθεσιμη και δεν κανει διαλογισμο..γιογκα:wacko:τωρα τι εχεις να πεις?:bigsmile:
Ε, δίκιο θα 'χεις! :bigsmile::toung:
Αν και οι καλλιτεχνικές ευαισθησίες πρέπει να οφείλονται σε άλλους παράγοντες....
Και ο αέρας μυστηρίου φαντάζομαι!
Καλοί είμαστε, εντάξει δε λέω... αλλά υπάρχουν και καλύτερα...!!! :nuts::nuts::nuts:
Πάντα φιλικά προς το φιλάδελφον ζώδιον...!!! :nuts:
ΖΩΔΙΟ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ
ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΗ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ
ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...