Γεια σας, ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο και σεληνη στον υδροχοο.Μου αρεσει πολυ να διαβαζω ο,τι υπαρχει για τις ερωτικες συναστριες και τις διελευσεις σε ζωδια και οικους.Καλη συνεχεια
Printable View
Γεια σας, ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο και σεληνη στον υδροχοο.Μου αρεσει πολυ να διαβαζω ο,τι υπαρχει για τις ερωτικες συναστριες και τις διελευσεις σε ζωδια και οικους.Καλη συνεχεια
Γειας ειμαι ενα νεο μελος !το ονομα μου ειναι Ελενα.Προσφατα ανακαλυψα πως η αφροδιτη μου (γεννεθλια ειναι στο σκορπιο) κινειται αναδρομα απο την ηλικια των 8 χρονων μου και θα ορθροδρομισει στα 50 μου.Αν ξερει καποιος να μου πει γιατι συμβαινει αυτο ΄?και τι σημαινει αυτο για την ζωη μου.ευχαριστω
Καλώς ήλθατε ! Σ' αυτό το thread συστηνόμαστε μόνο.Καλό θα ήταν να αναζητήσετε για τους ανάδρομους πλανήτες και να επανέλθετε.
Με λίγα λόγια η Αφροδίτη και ο Ερμής συχνά βρίσκονται ανάδρομοι στο γενέθλιο χάρτη. Ανάλογα με τη θέση τους σε σχέση με τον Ήλιο γίνονται ανάδρομοι στο προοδευτικό ωροσκόπιο. Η διάρκεια αναδρομής τους είναι περίπου 43 μέρες.
Καλησπέρα σε ολους.Ονομάζομαι Άννα κ μόλις πριν λίγων ημερών εγινα μελος σας.το site φαινεται ενδιαφερον κ ελπιζω να κατατοπιστω ευκολα.ελπιζω να τα λεμε με ολους.χαρηκα για την γνωριμια.
καλησπερα σας,
συνεχιστε την καλη δουλεια..
γειά σας είμαι η φαίη, λέων με ωροσκόπο σκορπιό. ασχολούμαι ερασιτεχνικά και πολλά χρόνια με την αστρολογία κι ελπίζω να βρω αυτά που αναζητώ εδώ..
Καλώς όρισες φαίη.πολύ ωραία και τα δυο ζώδια..................και εγώ ασχολούμαι ερασιτεχνικά..αλλά πείστεψε με θα μάθεις πολλά εδώ........:o
Γεια σας!!!Ειμαι καινουργια στην παρεα σας και δεν ξερω τι ακριβως γινεται!!!Γραφτηκα για να μαθω τις προβλεψεις του λεοντα αλλα δεν καταφερα τιποτα!!!!!!