-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας και απο εμενα. πολυ ωραια η σελιδα σας... με περιμενει πολυ διαβασμα μου φαινεται!!! :-)
-
Quote:
Originally Posted by
mpitsinaki
γεια σας και απο εμενα. πολυ ωραια η σελιδα σας... με περιμενει πολυ διαβασμα μου φαινεται!!! :-)
:bigsmile:Γειά σου και σένα:welcome: έχεις πράγματι πολύ διαβασμα,:laugh: αλλά και πολλά πράγματα να μάθεις!!!!:bigsmile:
Καλή περιήγηση!!!:cheesy:
-
geia sas paidia to site auto einai para polu wraio me polu xrhsima themata
-
Quote:
Originally Posted by
giovannino
geia sas paidia to site auto einai para polu wraio me polu xrhsima themata
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!:bigsmile: Μίλα μας.......ελληνικά!!:bigsmile: Είναι .....η γλώσσα που αγαπάμε!!!:cheesy:
Καλή περιήγηση!!!
-
Γεια σας παιδιά!!!
Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος στη σελίδα σας!!! Ασχολούμαι με την αστρολογία από 13 χρονών και μπορώ να πώ ότι από τότε το ενδιαφέρον παραμένει αμείτωτο!!! Απ' ότι είδα,στη σελίδα γίνεται πολύ καλη δουλειά! Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ στο μελλον!!!
Με εκτίμηση
-
Quote:
Originally Posted by
A Sequel Of Decay
Γεια σας παιδιά!!!
Χαίρομαι πολύ που έγινα μέλος στη σελίδα σας!!! Ασχολούμαι με την αστρολογία από 13 χρονών και μπορώ να πώ ότι από τότε το ενδιαφέρον παραμένει αμείτωτο!!! Απ' ότι είδα,στη σελίδα γίνεται πολύ καλη δουλειά! Ελπίζω να μπορώ να συνεισφέρω κι εγώ στο μελλον!!!
Με εκτίμηση
:welcome: Καλή περιήγηση!!:bigsmile:
Ελπίζω προσφέροντας και τις γνώσεις σου να γίνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις !!!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
A Sequel Of Decay
Γεια σας παιδιά!!!
Με εκτίμηση
Καλώς όρισες!
Μπορείς να βοηθήσεις πάρα πολύ! Μόλις μάθεις καλά τα κατατόπια του χώρου για να νιώθεις λίγο άνετα, μπορείς να καταθέσεις τις σκέψεις σου γύρω από διάφορα ζητήματα που έχεις ψάξει από τα 13 σου μέχρι σήμερα και να μας «πετάξεις» μια καλή πάσα για να ανοίξουμε συζητήσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις.
:welcome:
-
-
Quote:
Originally Posted by
niki13
γειααααααααα
:bigsmile:Καλώς ήρθες!!!!:bigsmile: Καλή περιήγηση!!!!:cheesy:
-
Γεια σας! Βρίσκω το site φοβερό! Είμαι από σήμερα κι εγώ νέο μέλος!
-
Quote:
Originally Posted by
afroditaki23
Γεια σας! Βρίσκω το site φοβερό! Είμαι από σήμερα κι εγώ νέο μέλος!
:bigsmile:Καλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:Καλή περιήγηση!!:cheesy:
-
πολυ καλη σελιδα για ζωδια !!!!
-
Quote:
Originally Posted by
koungkoun
πολυ καλη σελιδα για ζωδια !!!!
η καλυτερη ειναι !!!!:bigsmile:
καλως ορισες λοιπον!!!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ SITE SAS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ!
-
καλησπέρα
το όνομα μου Δήμητρα και εγώ νέο μέλος
καλώς σας βρήκα!!
-
Quote:
Originally Posted by
aimilia2
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ SITE SAS ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.....
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ!
Quote:
Originally Posted by
dimitra72
καλησπέρα
το όνομα μου Δήμητρα και εγώ νέο μέλος
καλώς σας βρήκα!!
Καλώς μας ήρθατε και οι δυο σας!!!:bigsmile:
aimilia2, θα σου ζητήσω να μην γραφεις με κεφαλαία μιας και ειναι σαν να μας φωνάζεις.:embarrest
-
Καλησπέρα κορίτσια, καλώς ορίσατε!! Σίγουρα υπάρχουν πολλά να δείτε και πολλά να μάθετε στο MyHoroscope, όμως να θυμάστε ότι η «φωνή» μας εδώ έχει την ίδια δύναμη ακόμα και γράφοντας με πεζούς απλούς χαρακτήρες. Τα έντονα υπογραμμισμένα γράμματα ή ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζουμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! :bigsmile:
-
Χεχε γράφαμε ταυτόχρονα με την Kiarra! :-) Να τονίσω ότι ΔΕΝ σας μαλώνουμε ούτε απειλητικό ή προειδοποιητικό κλπ είναι αυτό που σας λέμε, απεναντίας. Απλά, η πεζή ελληνική γραφή κάνει την περιήγηση και την ανάγνωση στα θέματά μας πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη για όλους. Καλή συνέχεια!
-
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΒΑΝΝΑ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!
Kαλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
Μην γράφεις όμως σε παρακαλώ με κεφαλαία!:embarrest
-
Γειά σας!Κι εγώ μόλις τώρα γράφτηκα.¶ρχισα να σχολούμε με αστρολογία πέρυσι και συνεχίζω!
Είναι καλό που υπάρχει και ένα ελληνικό φόρουμ που έχει ανθρώπους με πείρα!Ανυπομωνώ να διαβάσω τι έχετε μοιραστεί σ'αυτό το σάιτ!
-
Quote:
Originally Posted by
Gaze
Γειά σας!Κι εγώ μόλις τώρα γράφτηκα.¶ρχισα να σχολούμε με αστρολογία πέρυσι και συνεχίζω!
Είναι καλό που υπάρχει και ένα ελληνικό φόρουμ που έχει ανθρώπους με πείρα!Ανυπομωνώ να διαβάσω τι έχετε μοιραστεί σ'αυτό το σάιτ!
Καλως ορισες στο :horoscope:
να ξερεις ενα μονο..εισαι στο καλυτερο ελληνικο φορουμ!!!!:bigsmile:
σε περιμενουμε στις συζητησεις μας αγαπητο νεο μελος Gaze!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
να ξερεις ενα μονο..εισαι στο καλυτερο ελληνικο φορουμ!!!!:bigsmile:
σε περιμενουμε στις συζητησεις μας αγαπητο νεο μελος Gaze!!!!
Να συνηθήσω πρώτα βέβαια,αχαχ.Γιάτι δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με το πώς λειτουργούν όλα.
Έχω μια ερώτηση αν γίνεται να μου την απαντήσεις...Υπάρχει κανένα θέμα οπου βάζεις φωτό σου και τα μέλη προσπαθούν να μαντέψουν τον Ωροσκόπο σου και το αντίθετο?
Κατά τα αλλά έχω πολλά ακόμη να μάθω,πόσο μάλλον για να μάθω να διαβάζω σωστά τους χάρτες των άλλων.
-
Quote:
Originally Posted by
Gaze
Να συνηθήσω πρώτα βέβαια,αχαχ.Γιάτι δεν έχω εξοικειωθεί ακόμη με το πώς λειτουργούν όλα.
Έχω μια ερώτηση αν γίνεται να μου την απαντήσεις...Υπάρχει κανένα θέμα οπου βάζεις φωτό σου και τα μέλη προσπαθούν να μαντέψουν τον Ωροσκόπο σου και το αντίθετο?
Κατά τα αλλά έχω πολλά ακόμη να μάθω,πόσο μάλλον για να μάθω να διαβάζω σωστά τους χάρτες των άλλων.
οχι δεν υπαρχει τετοιο θεμα Gaze με φωτο :bigsmile:
εξαλλου καλη μου απο μια φωτο ειναι πολυ δυσκολο να μαντεψεις τον ωροσκοπο η'' το ζωδιο του καθενα:blink:
εμενα ας πουμε με κανουν για λιονταρινα απο τα πολλα σγουρα μαλλια μου
ομως καμμια σχεση χαχαα!!!
ειναι και..θεμα κληρονομικοτητας ,.
εκτος απο τον ωροσκοπο που δειχνει καποια χαρακτηριστικα
ειναι λοιπον λιγο δυσκολο να καταλαβεις απο μια φωτο..ε;
σου ευχομαι καλη πλοηγηση και καλο διαβασμα στα αρθρα και θεματα !!!
φιλικα
κουκι:bigsmile:
-
Αμέ!Θα το έχω υπόψη μου.Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
-
-
Quote:
Originally Posted by
1212
:bigsmile:
:bigsmile::bigsmile:Kαλώς ηρθες!!!:bigsmile::cheesy:
Καλή περιήγηση!!!!!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
αννα μαρια
καλημερα σας
καλως ηρθες Αννα Μαρια:bigsmile:
καλη συνεχεια ευχομαι!!!
-
-
Quote:
Originally Posted by
ioanna-nasia
ΓΕΙΑΑΑΑ....:bigsmile:
Γεια και σε εσένα!
Καλώς μας ήρθες!:bigsmile:
-
καταρχήν καλησπερα σε όλους.Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου!
-
Quote:
Originally Posted by
eliebe_1
καταρχήν καλησπερα σε όλους.Ενδιαφέρομαι να μάθω τον ωροσκόπο μου!
Καλώς μας ήρθες!
:bigsmile:
Μπορείς να δεις ολόκληρο το χάρτη σου στις εφαρμογές μας που παρεχονται δωρεάν εδω
-
καλησπερα!!!!καλως σας βρήκα!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
fidelity20581
καλησπερα!!!!καλως σας βρήκα!!!!!!
Kαλως ήρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
-
γεία σας!!!!! είμαι καινούργιο μέλος και δεν ξέρω πολλά πράγματα για την αστρολογία.ελπίζω να μαθω εδώ!!από ότι είδα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. θα ήθελα όμως να κάνω 2 ερωτήσεις..
1) είμαι σκορπιός με ωροσκόπο τοξότη και από ότι διαβάζω για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μοιάζω περισσότερο με τον τοξότη.πόσο μεγάλο ρόλο λοιπόν παίζει ο ωροσκόπος?
2)υπάρχει κάποια δημοσίευση που να αναφέρεται στις φιλικές σχέσεις μεταξύ των ζωδίων? πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μία στενή φιλική σχέση ανάμεσα σε μια σκορπίνα με ωροσκόπο τοξότη και σε μία παρθένο με ωροσκόπο ζυγό...
αυτα τα λίγα :bigsmile:
συγχαρητήρια στους δημιουργούς του ιστότοπου!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
billiki
γεία σας!!!!! είμαι καινούργιο μέλος και δεν ξέρω πολλά πράγματα για την αστρολογία.ελπίζω να μαθω εδώ!!από ότι είδα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. θα ήθελα όμως να κάνω 2 ερωτήσεις..
1) είμαι σκορπιός με ωροσκόπο τοξότη και από ότι διαβάζω για τα χαρακτηριστικά των ζωδίων μοιάζω περισσότερο με τον τοξότη.πόσο μεγάλο ρόλο λοιπόν παίζει ο ωροσκόπος?
2)υπάρχει κάποια δημοσίευση που να αναφέρεται στις φιλικές σχέσεις μεταξύ των ζωδίων? πιο συγκεκριμένα θέλω να μάθω κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μία στενή φιλική σχέση ανάμεσα σε μια σκορπίνα με ωροσκόπο τοξότη και σε μία παρθένο με ωροσκόπο ζυγό...
αυτα τα λίγα :bigsmile:
συγχαρητήρια στους δημιουργούς του ιστότοπου!!!!!
καλη περιηγηση και καλο διαβασμα σου ευχομαι
και ειμαι σιγουρη οτι θα λυσεις τις παραπανω αποριες σου!!!:bigsmile:
-
καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μάθω τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά αντιμετωπίζω δυσκολίες.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? ευχαριστώ!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
marouath
καλησπέρα σε όλους είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μάθω τον αστρολογικό μου χάρτη αλλά αντιμετωπίζω δυσκολίες.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ? ευχαριστώ!:cheesy:
Καλησπέρα και καλώς μας ήρθες, καταχωρείς τα στοιχεία σου εδώ και μετά βρίσκεις την καταχώρηση σου στην προσωπική σου βάση δεδομένων. Διάβασε τις σχετικές οδηγίες και θα καταλάβεις..
Καλή συνέχεια :love:
-
Γεια σας ''αστεριαααααααα''.!!!!!!!καλως σας βρηκα κ εγω. :bigsmile: Με λενε Ιωαννα κ ευχομαι σε ολους καλο χειμωνα..