Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ 8 ΚΟΥΠΑ ΝΤΑΜΑ ΚΟΥΠΑ ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Quote:
Originally Posted by
εφη ταδε-ταδε εφη
καλά το πας κοριτσάκιμου!!!!!!
το 8 το αφήνεις έξω..αφού είσαι μελαχροινή τα δικά σου είναι τα σπαθάτα καιτου καλού σου τα κούπα..
τα ανακατεύεις και τα κόβεις μ'αυτόν τον τρόπο γιατί η μάντισσα που τα επιννόησε έτσι ήθελε..
αν τώρα βάλεις το 8 στη μέση και πάνω κάτω αριστερά δεξιά από το 8 ό,τι φύλλο πέσει έχεις έναν σταυρό..σωστά?
κοιτάζοντας τον σταυρό βάζεις ένα πάνω αριστερά ένα κάτω δεξιά ένα πάνω δεξιά κι ένα κάτω αριστερά...τώρα έχεις τρεις σειρές από τρία φύλλα..σωστά?συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο σταματάς όταν έχεις τρεις σειρές από φύλλα...
σπαρμένα με ρόδα όχι ριμαδομέλλον ζουζούνα...καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!!!!!!!!:nuts:
σ΄ευχαριστώ πολύ, πολύ. Τώρα που το έκανα όπως το είπες λύθηκαν οι απορίες...βέβαια τα αποτελέσματα δεν καταφέρνω ακόμα να τα διαβάσω καλά, αλλά...ελπίζω στα καλύτερα. Φιλάκια πολλά και μ΄αρέσει που έχεις θετική οπτική. Συνέχισε έτσι....:bigsmile:
καλησπέρα σε όλους
διάβασα το θέμα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!
προσπαθώ ακόμα να το κατανοήσω.μπορεί κάποιος να με βοήθησει στην ερμηνεία ?
στο τελευταίο κομμάτι που βγάζουμε τετράδες ποια μπορει να ειναι η ερμηνεια οταν βγαίνει το 2 μου δίπλα στον ασσο σπαθί και το 3μου με το 3 του συντρόφου μου δηλαδή(2 κουπα 1 σπαθι 3 κουπα 3 σπαθι) και οταν βγαίνει 1 κούπα 2 σπαθί 1 σπαθί 2 κούπα?
ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την οποια βοήθεια σας
φιλιά
Quote:
Originally Posted by
KALIANA
καλησπέρα σε όλους
διάβασα το θέμα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον!
προσπαθώ ακόμα να το κατανοήσω.μπορεί κάποιος να με βοήθησει στην ερμηνεία ?
στο τελευταίο κομμάτι που βγάζουμε τετράδες ποια μπορει να ειναι η ερμηνεια οταν βγαίνει το 2 μου δίπλα στον ασσο σπαθί και το 3μου με το 3 του συντρόφου μου δηλαδή(2 κουπα 1 σπαθι 3 κουπα 3 σπαθι) και οταν βγαίνει 1 κούπα 2 σπαθί 1 σπαθί 2 κούπα?
ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την οποια βοήθεια σας
φιλιά
μα δεν υπάρχει "τρίτο μέρος "με τετράδες σ'αυτόν τον τρόπο...διάβασε στην αρχή τον τρόπο ριξίματος...υποθέτω ότι μπερδεύτηκες με κάποιον άλλον τρόπο ριξίματος...όπως και να έχει μια χαρά ακούγονται!!!!!!!!!μέσα στην "καρδούλα" με το μωρό σου:love::love:!!!!!!!
[QUOTE=εφη ταδε-ταδε εφη;68193]μα δεν υπάρχει "τρίτο μέρος "με τετράδες σ'αυτόν τον τρόπο...διάβασε στην αρχή τον τρόπο ριξίματος...υποθέτω ότι μπερδεύτηκες με κάποιον άλλον τρόπο ριξίματος...όπως και να έχει μια χαρά ακούγονται!!!!!!!!!μέσα στην "καρδούλα" με το μωρό σου:love::love:!!!!!!!
ουπς! σορυ έχεις δίκιο μπερδεύτηκα με άλλο τρόπο:embarrest:embarrest
χίλια συγγνώμη!!! πάω τώρα να χαθώ στο καβούκι μου:embarrest
ego leo na mazeutume mia mera oooooli mazi k na mas ta dixi kapios...
ε μα θα τρελαθω! δεν μου βγαινουν αυτα που βρισκω!:cry::cry::cry::wacko:
παιδια κοβουμε τα χαρτια κ τις 3 φορες που τα ριχνουμε???κ αν ναι πως?οπως την πρωτη???που πηγε η CTT????
Ειναι δυνατον? υπαρχει? δηλ. ριχνουμε τα ταρω και βγαινει το μελλον? καφεδακι μηπωs τα λεει καλυτερα?
Μη μπερδεύεσαι!Το μέλλον ΜΟΝΟ των ερωτευμένων.Για αυτούς που δεν είναι ερωτευμένοι το μέλλον διαφαίνεται σκοτεινό(ή μπορείς να πεις πως δε φαίνεται καθόλου)