Re: Παρόντες και παρούσες...
Quote:
Originally Posted by
colibri
Μ'αρέσει τότε γιατι είναι η πιο ενδιαφέρουσα τάξη!Θα έρχομαι σε όλα τα μαθήματα!
Παρθεναγωγείο σωστό!Μόνο η Αλίκη λείπει.Ποια θα κάνει τη γατούλα?:blush:
Προσωπικά δεν μπορώ,είμαι δουλειά μην τρομάξουν κι οι πελάτες:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
whitedream
Παρθεναγωγείο σωστό!Μόνο η Αλίκη λείπει.Ποια θα κάνει τη γατούλα?:blush:
Προσωπικά δεν μπορώ,είμαι δουλειά μην τρομάξουν κι οι πελάτες:cheesy:
προσπάθησα να φέρω και άντρες στο φορουμ αλλα δεν τα κατάφερα... Τι περιμένεις αυτοί μόνο για ποδόσφαιρα νοιάζονται...
Quote:
Originally Posted by
colibri
προσπάθησα να φέρω και άντρες στο φορουμ αλλα δεν τα κατάφερα... Τι περιμένεις αυτοί μόνο για ποδόσφαιρα νοιάζονται...
Για ποδόσφαιρο, για κυνήγι,για μηχανές,για αγώνες ταχύτητας.....:wacko:
Quote:
Originally Posted by
colibri
Σώπα καλέ που προσπάθησες :cheesy:
Και εγώ τι ρόλο παίζω?
Quote:
Originally Posted by
whitedream
Για ποδόσφαιρο, για κυνήγι,για μηχανές,για αγώνες ταχύτητας.....:wacko:
Στερεότυπα που γυρνάνε εις βάρος σας :toung: Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτά (λέμε τώρα και κάτι για να περνάει η ώρα) και όμως είμαι ΠΑΡΩΝ!:nana1:
Quote:
Originally Posted by
colibri
Υπερβολές... ΚΑι για ποδόσφαιρο για για έξυπνα θηλυκά επίσης. Δεν λέω όμορφα γιατί δεν θα κάνει καλό στο πρεστίζ μου.
Tώρα κάνε τους συνειρμούς σου και θα καταλάβεις γιατί οι άνδρες δεν έρχονται στο φόρουμ.
ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑ για τα 2 φύλα και σας νικήσουμε σε 2 κινήσεις...
Η πρώτη που θα σχολιάσει θα χαρακτηριστεί Miss ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ myHoroscope 2007 :toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΩ ΘΕΜΑ για τα 2 φύλα και σας νικήσουμε σε 2 κινήσεις...
Η πρώτη που θα σχολιάσει θα χαρακτηριστεί Miss ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ myHoroscope 2007 :toung:
Αν είναι πρώτος?
:sad::sad:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Υπερβολές... ΚΑι για ποδόσφαιρο για για έξυπνα θηλυκά επίσης. Δεν λέω όμορφα γιατί δεν θα κάνει καλό στο πρεστίζ μου.
Tώρα κάνε τους συνειρμούς σου και θα καταλάβεις γιατί οι άνδρες δεν έρχονται στο φόρουμ.
Κι εγώ που νομίζα ότι ο διάλογος είναι θέμα πολιτισμού! Κρίμα! :sad:
Dell Piero?Νευράκια,νευράκια??:scared:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Στερεότυπα που γυρνάνε εις βάρος σας :toung: Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτά (λέμε τώρα και κάτι για να περνάει η ώρα) και όμως είμαι ΠΑΡΩΝ!:nana1:
Αυτή είναι μια από τις τελευταίες φωτογραφίες σου?:toung::toung::love:
Quote:
Originally Posted by
whitedream
Αυτή είναι μια από τις τελευταίες φωτογραφίες σου?:toung::toung::love:
Προχτές την έβγαλα και με σημασία στον φωτισμό :bigsmile: Είμουν λίγο κουρασμένος βέβαια αλλά εντάξει, όχι και τπολλά πολλά. Δεν σου αρέσω? :weird: