Εντάξει.....καθυστερημένα..... ..:laugh: αλλά οχι με λιγότερη αξια και αγάπη:love: χρονια πολλά στούς εορτάζονες!!!:cheesy:
Και του χρόνου με χαρά!!!:bigsmile:
Printable View
Εντάξει.....καθυστερημένα..... ..:laugh: αλλά οχι με λιγότερη αξια και αγάπη:love: χρονια πολλά στούς εορτάζονες!!!:cheesy:
Και του χρόνου με χαρά!!!:bigsmile:
Ο Δείμων μας έχει γενέθλεια σήμερα:bigsmile:
Σου εύχομαι Γιάννη μου χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και προκοπή!
Επίσης σου εύχομαι φέτος να τραβήξεις τις πιο ομορφες φωτογραφίες με΄θεματα που σε εκφράζουν και που αγαπάς!
:love:
με αγάπη :bigsmile:
Δεσποινα κουκι
Υ.Γ
Δεν με χαλαει και καμια φωτο εδω με τιποτα κοκορετσια ,κοντοσούβλια κ.τ.λ:laugh::cheesy:ξερεις εσυ..
χαχα!!!
Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια παραμυθένια,
και να 'ναι τα χαμόγελα η μόνη σου η έγνοια!
Δείμων, σου εύχομαι να έχεις υγεία, χαρά και την επιθυμία να βρεις το «αλλού» σου.
Αφιερωμένο γιατί, θα καταλάβεις γιατί... : YouTube - ‪pliatsikas -olo m'afineis na s'afisw -live @ megaro mousikis‬‏
Ευχαριστώ πολύ καλές μου, είμαι σε ρευστή κατάσταση αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να ανταποκριθώ όπως θα ήθελα στην δικτυακή μου υπόσταση :unsure: :love::love::love: Ελπίζω σε μια καλή ηλιακή (ακόμα δεν την έχω κοιτάξει) γιατί από διελεύσεις θα τρώω κάτι καραμπινάτα ποσειδωνοτετράγωνα την επόμενη τριετία. Ευτυχώς τον ξέρω τον μπαγασάκο, και δις ευτυχώς (λέμε...) η Πλουτώνεια φύση μου φροντίζει (λέμε!!!) να με ξαναφτιάχνει από τα γενοφάσκια μου συχνά πυκνά! :)
:bigsmile: Δείμων!!!! Χρόνια πολλά και απο μένα!!!!:cheesy:
Οτι επιθυμείς!!!!
Σου εύχομαι υγιή και παραγωγική σκέψη, και όμορφα όνειρα:love:
Οσο για τον Πόσειδώνα δεν νομίζω πως θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα...
Κάποιοι άλλοι όνοματα δε λέμε θα έχουν προβλήματα με δ'αυτον στα ψαρια....:toung:
Θα δείξει....
Ειιιιιιιιιιιιι,παραλίγο να μην προλάβω!Να είσαι πάντα καλά Δείμων και να προσέχεις τι εύχεσαι!Χρόνια πολλά..:bigsmile:
Xaxa!!! Σας ευχαριστώ καλές μου, στη γιορτή οι ευχές λέει κρατάνε 40 μέρες στα γεννέθλια όσα χρόνια έχεις - οπότε με την ησυχίιιιιιιιιιια σας!! :nuts: :laugh:
Χρόνια πολλά, Δείμωνα, και από μένα :)
Κι απο εμενα καλε, ολα τα καλα του κοσμου, δηλαδη υγεια και γαληνη στην ψυχη:bigsmile: