-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
maracki
hello...Μαρια εδω...σκορπιος...:)
Kαλώς ήρθες Μαρία:bigsmile:
-
Καλησπέρα , καλώς σας βρήκα
-
Quote:
Originally Posted by
roulaxania
Καλησπέρα , καλώς σας βρήκα
Kαλώς μας βρήκες!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
skorpinaaaa
γειααααααααααα σας.....
:bigsmile:Καλώς ηρθες :horoscope: :!!!!! Καλή περιηγηση στο συναρπαστικό κόσμο της Αστρολογίας!!!!:cheesy:
-
-
γεια σας! Τέλειο το site!
-
Quote:
Originally Posted by
february
γεια σας! Τέλειο το site!
Καλώς μας ήρθες!!!:bigsmile:
-
καλησπερα, με λενε Δεσποινα και ειμαι καινουριο μελος. Σημερα ειναιη πρωτημουμεραμετα τιςδιακοπες και η προσαρμογη ειναι πολυ πολυ δυσκολη....
-
Quote:
Originally Posted by
fansy
καλησπερα, με λενε Δεσποινα και ειμαι καινουριο μελος. Σημερα ειναιη πρωτημουμεραμετα τιςδιακοπες και η προσαρμογη ειναι πολυ πολυ δυσκολη....
:bigsmile:Καλώς ήρθες Δέσποινα στην παρέα μας!!!:cheesy: Χρόνια πολλά και για την γιορτή σου!!
Οσο για τις διακοπές......γιαυτό κρατούν λίγο.....:embarrest για να καταλαβαίνουμε την διαφορά,και να εκτιμούμε το πόσο καλά περάσαμε,και να σκεπτόμαστε τις επόμενες.......:cheesy:
Καλή περιήγηση!!!:bigsmile:
-
Γειά χαρά σε όλους!
Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.
Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.
Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!
Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!
-
Quote:
Originally Posted by
costas_
Γειά χαρά σε όλους!
Δεν ειμαι νέο μέλος, απλά τόσο καιρό δεν έχω γράψει κάτι.
Μ' αρέσει η αστρολογία και -επιτέλους- στις φετινές μου διακοπές αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου αστρολογικό βιβλίο, που μπορεί να βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν τη λογική της και να μη μείνουν απλά στο "το τάδε ζώδιο είναι έτσι, το άλλο αλλιώς".Μάλιστα το έχω δει να χρησιμοποιείται και σαν πηγή σε κάποια άρθρα στο myhoroscope. Είναι το "Αστρολογία και Ψυχολογία" της Karen Hamaker-Zodag.
Κάτι απλό που διάβασα και το οποίο απαντάει στο ερώτημα "εκτός από τον Ήλιο τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο, ποιοι άλλοι πλανήτες και στοιχεία είναι σημαντικά;" (και ελπίζω να το μεταφέρω σωστά...) είναι ότι στο σύγχρονο πολιτισμό που δίνεται βαρύτητα στη σκέψη, σημαντικό ρόλο παίζει ο Ερμής.
Και κάτι τελευταίο που μ' αρέσει στο βιβλίο και θεωρώ σημαντικό για τη ζωή μας είναι ότι εξετάζει τα πράγματα ως έχουν, και όχι αν έχουν καλώς ή κακώς...κοινώς η ζωή μας έχει πολλά "διαφορετικά" πράγματα και όχι απαραιτήτως καλά ή κακά!
Αυτά από μένα! Θα συνεχίσω να διαβάζω το βιβλιαράκι μου!
Καλώς μας ήρθες αρχικά!
Εκανες λοιπόν την αρχή φετος το καλοκαίρι, και ελπίζω να μπορέσεις να ανακαλύψεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς στην αστρολογία. Χρειάζεται μελέτη και υπομονη, και από όσο βλέπω εσύ εχεις όρεξη να μάθεις. Αυτό που συνηθίζω να λέω, είναι πως παντα πρεπει να δίνουμε σημασία ακόμα και στις πιο αχνές λεπτομέρειες. Τίποτα λοιπόν δεν είναι ασημαντο, αν τα βαλεις όλα σε σωστές βάσεις! Όπως επισης, μην ξεχνάμε πως τίποτα δεν ειναι μονοσημαντο....
Καλή διαμονή στο forum μας και ελπίζω να ακούσουμε σύντομα τις απόψεις σου στις συζητήσεις μας! :bigsmile:
-
Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!
-
Quote:
Originally Posted by
michalangelo
Γεια σας!!!!!Χαίρομαι πολύ που μπήκα κι εγώ στην όμορφη παρέα σας!
Και εμείς χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε νέα μέλη που έχουν διάθεση να μάθουν και να μοιραστούν τις απόψεις τους.
Καλώς μας ήρθες :bigsmile:
-
Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.
-
Quote:
Originally Posted by
Nabila
Καλησπέρα όλοι! καλώς σας βρίσκω. Ναμπίλα είναι το όνομά μου στα αραβικά. Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου εδώ. Μακάρι να δώσω και να πάρω γνώσεις κι επικοινωνία.
Kαλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εχεις καταγωγή από αραβική χώρα ή απλά σου αρεσουν και εσένα (΄όπως και εμενα) τα αραβικα?
Να είσαι σίγουρη ότι εδώ θα βρεις πολλους να μοιραστείς τις γνώσεις και τις απόψεις σου. :bigsmile:
-
γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε
-
Γειά σας!
Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...
-
Quote:
Originally Posted by
angelique7
Γειά σας!
Δεν είμαι καινούριο μέλος αλλά μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας και επανειλλημένα password requests στο hotmail αποφάσισα να βγω από το καβούκι μου.
Με λένε Αγγελική και η αστρολογία ασκούσε πάντα πάνω μου μεγάλο μαγνητισμό. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά απολαμβάνω ιδιαίτερα να διαβάζω άρθρα και βιβλία...
:bigsmile:Γειά σου Αγγελικούλα!!!:bigsmile:Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας!!:cheesy: Εδώ θα μάθεις πολλά πράγματα στον συναρπαστικό πράγματι κόσμο της Αστρολογίας!!!:bigsmile:
Καλή περιήγηση!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
witch lolita
γεια..καλοσηρθαμε καλως σας βρηκαμ ε
Καλως ήρθατε! :bigsmile:
-
Καλημέρα!!!
Είμαι ένα Αιγοκεράκι με ωροσκόπο στον Σκορπιό!! Πολλή ταλαιπωρία λέμεεεε!!!!
-
γεια σας ειμαι νεο μελος.
-
Quote:
Originally Posted by
mariakaz
γεια σας ειμαι νεο μελος.
:bigsmile: :welcome:!!!!! Καλή περιήγηση!!!!!!!:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
astrela
Καλημέρα!!!
Είμαι ένα Αιγοκεράκι με ωροσκόπο στον Σκορπιό!! Πολλή ταλαιπωρία λέμεεεε!!!!
Kαλημερα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! :bigsmile:
Υπάρχουν και χειρότερα... πιστεψε με...:toung:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
-
Quote:
Originally Posted by
dim.math
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.
Καλώς μας ήρθες Δημήτρη. :bigsmile:
Σε ευχαριστουμε και για τα καλά σου λόγια. Είναι ωραίο να βλέπεις να αποδίδει τόσο η ομαδική δουλειά και η αγάπη για την αστρολογία.
Θα σε παρακαλέσω όμως να μην γράφεις με κεφαλαία. Ειναι σαν να μας φωνάζεις:embarrest
-
καλησπερα σε ολους,ειμαι η κατερινα και ενδιαφερομαι να μαθω οσο περισσοτερα μπορω σχετικα με την αστρολογια...βεβαια χρειαζομαι κ βοηθεια!!!συγχαρητηρια για το site!!!
-
σε ποιο σημείο μπορώ να βλέπω εβδομαδιαίο ωροσκόπιο;
-
Quote:
Originally Posted by
katerina01091988
καλησπερα σε ολους,ειμαι η κατερινα και ενδιαφερομαι να μαθω οσο περισσοτερα μπορω σχετικα με την αστρολογια...βεβαια χρειαζομαι κ βοηθεια!!!συγχαρητηρια για το site!!!
Quote:
Originally Posted by
mangothess
σε ποιο σημείο μπορώ να βλέπω εβδομαδιαίο ωροσκόπιο;
καλως ηρθατε στο :horoscope:
καλη συνεχεια!!!!!!
-
καλησπερα δεσποινα,με συγχωρεις αν ενοχλω αλλα αποτι εχω δει εισαι πολυ εμπειρο μελος εδω μεσα...μηπως θα μπορουσες να με καθοδηγησεις λιγο να παρω το <<κολλαει>>.....??
-
Quote:
Originally Posted by
katerina01091988
καλησπερα δεσποινα,με συγχωρεις αν ενοχλω αλλα αποτι εχω δει εισαι πολυ εμπειρο μελος εδω μεσα...μηπως θα μπορουσες να με καθοδηγησεις λιγο να παρω το <<κολλαει>>.....??
σιγα σιγα αγαπητο μελος!:bigsmile:
η αληθεια ειναι οτι εμαθα να τρυγυρναω μεσα στο σαιτ και το ξερω σαν το σπιτι μου:bigsmile::laugh:γιατι το αγαπω πολυ!
κοιτα πλοηγησου λιγο και διαβασε πως γραφουμε,πως ρωταμε ...
θα πρεπει να γραψεις αν εχεις καποια απορια αστρολογικη στην καταλληλη σελιδα..
σιγα σιγα καλη μου
ολοι καπως ετσι ξεκιναμε κανεις δεν τα ξερει απο την κοιλια της μανας του
αν δεις τα δικα μου ποστ στην αρχη θα γελας ..:laugh:
αλλα αν πραγματικα αγαπας τα αστρα θα δεις οτι οι δρομοι του σαιτ θα ειναι πανευκολοι για σενα..
και μην διστασεις να ρωτησεις...
ολοι θα σε βοηθησουν
καλη περιηγηση λοιπον!!!!!
κουκι:love:
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
-
Quote:
Originally Posted by
JOSOF
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
:bigsmile:Γειά σου και σένα!!!! Να περνάς καλά!!! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
JOSOF
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. :bigsmile:
Μην γράφεις όμως με κεφαλαία.
-
Καλησπέρα σας....:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
TSIKITA
Καλησπέρα σας....:bigsmile:
καλωσορισες στο:horoscope:
-
Γεια κι απο μένα...καλως σας βρήκα.
Πολυ καλό site!
-
Quote:
Originally Posted by
smurmf
Γεια κι απο μένα...καλως σας βρήκα.
Πολυ καλό site!
Καλώς μας ήρθες!
Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:
-
Καλημέρα! Πολύ καλό το site και με πολύ ενδιαφέρον!
-
Καλώς μας ήρθες και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.:bigsmile:
Όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, τότε μόνο καλό μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.