-
Re: Πως θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας
Quote:
Originally Posted by
ΧΑΜΕΝΗ
καλησπέρα! γεννήθηκα την 1η Ιουνίου το 1979 και ώρα 13.20 στην Αθήνα. τι ωροσκόπο έχω γιατί άλλοι με βγάζουν παρθένο και άλλοι ζυγό.
Ο ωρσκόπος σου είναι στην Παρθένο στις 12 μοίρες και 08'.
-
θα μπορούσα να μάθω τον ωροσκόπο ενός ατόμου με αυτά τα στοιχεία?
16 σεπτεμβρίου 1981, ώρα:12.35 μμ , χολαργός αττικής-Ελλάδα
-
Quote:
Originally Posted by
elenaAaki
θα μπορούσα να μάθω τον ωροσκόπο ενός ατόμου με αυτά τα στοιχεία?
16 σεπτεμβρίου 1981, ώρα:12.35 μμ , χολαργός αττικής-Ελλάδα
Ο ωροσκόπος του ατόμου που σε ενδιαφερει βρισκεται στο Σκορπιό στις 28 μοίρες και 35'
-
καλημέρα σας, επανέρχομαι πάλι με μια ερώτηση για την εύρεση του ωροσκόπου.
επειδή η μητέρα μου δεν θυμάται ακριβώς την ώρα γέννησης (μου την λέει πάντα στο περίπου) και έτσι πιστεύω και εγώ ότι έχω τον ωροσκόπο μου κάπου.
έχω διαβάσει κάπου ότι μπορούμε να βρούμε τον ωροσκόπο μας και τους πλανήτες, αν δώσουμε σε κάποιον ερευνητή της αστρολογίας τις ημερομηνίες από τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας.
αληθεύει;
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
καλημέρα σας, επανέρχομαι πάλι με μια ερώτηση για την εύρεση του ωροσκόπου.
επειδή η μητέρα μου δεν θυμάται ακριβώς την ώρα γέννησης (μου την λέει πάντα στο περίπου) και έτσι πιστεύω και εγώ ότι έχω τον ωροσκόπο μου κάπου.
έχω διαβάσει κάπου ότι μπορούμε να βρούμε τον ωροσκόπο μας και τους πλανήτες, αν δώσουμε σε κάποιον ερευνητή της αστρολογίας τις ημερομηνίες από τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας.
αληθεύει;
Ναι, κάπως έτσι γίνεται. Πρόκειται για μία σύνθετη διαδικασία που βασίζεται στο συνδυασμό που αναφέρεις.
-
και ποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία; μήπως ξέρετε; :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
και ποιος μπορεί να με βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία; μήπως ξέρετε; :unsure:
Κάποιος επαγγελματίας αστρολόγος φαντάζομαι.
-
εντάξει γι αυτό, εγώ αναρωτιόμουν, πιστεύεις ότι από εδώ μέσα θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος;
-
Πατώντας εδώ μπορείς να διαλέξεις κάποιον από τους αστρολόγους του σάιτ και να στείλεις πμ. Βάση δικών σου κριτηρίων θα επιλέξεις ;)
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
εντάξει γι αυτό, εγώ αναρωτιόμουν, πιστεύεις ότι από εδώ μέσα θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος;
Η εύρεση του ωροσκόπου χωρίς ώρα, ακόμη και η διόρθωση της ώρας, είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Στο λέω να το έχεις υπόψην σου, οτι είναι λίγο δύσκολο κάποιος να σε βοηθήσει :unsure:
-
γεια σας γεννηθηκα 23 ιουλιου 1979 λευκωσια κυπρος η ωρα 13,00
τι οροσκοπο εχω.ευχαριστω
-
κι ομως τελικά δεν υπάρχει άλλη λύση
χωρίς αυτό το στοιχείο από ότι βλέπω δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν, μόνο τα πολύ πολύ γενικά. ή κάνω λάθος;
Ευχαριστώ και την ΚΙΑ, θα μπω σε αυτό που μου λες και να δούμε.... :love:
-
kalhspera 8elo na rothso gia enan kontino mou filo pou einai gennhmenos
3 ianouariou 1989 pios einai o oroskopos tou??
dystyxos den ksero ora gennhshs...
eyxaristo
-
Quote:
Originally Posted by
Capricornking
kalhspera 8elo na rothso gia enan kontino mou filo pou einai gennhmenos
3 ianouariou 1989 pios einai o oroskopos tou??
dystyxos den ksero ora gennhshs...
eyxaristo
Γεια σου Capricornking :)
Για να βρεθεί ο ωροσκόπος, είναι απαραίτητη η ώρα γέννησης... μαζί με την ημερομηνία και τον τόπο γέννησης πάντα.
-
-
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 14 Δεκεμβρίου του 1989(ημέρα Πέμπτη) στις 9 το πρωί στην Ζυρίχη της Ελβετίας.
Σας ευχαριστώ πολύ
-
Quote:
Originally Posted by
1989!
Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 14 Δεκεμβρίου του 1989(ημέρα Πέμπτη) στις 9 το πρωί στην Ζυρίχη της Ελβετίας.
Σας ευχαριστώ πολύ
Ο Ωροσκόπος σου είναι στις 3 μοίρες και 9' του Αιγόκερω.
-
20/5/1989 14:30 μ.μ( το μεσημερι δηλαδη!) Κατερινη αυτα νομιζω χρειαζονται! ευχαριστω.
-
Quote:
Originally Posted by
asteraki!!!
20/5/1989 14:30 μ.μ( το μεσημερι δηλαδη!) Κατερινη αυτα νομιζω χρειαζονται! ευχαριστω.
Ο Ωροσκόπος σου είναι στις 16 μοίρες και 33 λεπτά της Παρθένου.
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Γειά σου Μαριάννα, έχεις ωροσκόπο στο Ζυγό στις 03 μοίρες και 01'.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!:)
-
Γεια σας!Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου!Εχω γεννηθεί στισ 18 Μαιου 1988(ημέρα Τετάρτη) στις 15:20 στην Αθήνα, Ελλάδα!Ευχαριστώ:bigsmile:
-
εχω γεννηθει 18 οκτωβριου 1975 στην αθηνααλλα την ακριβη ωρα δεν την γνωριζω μεταξύ 2.30 το πρωι με 3.30.
-
γεια σας με λενε ολγα κ θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου..εχω γεννηθει στισ 20 νοεμβριου 1989 στισ 10.00 το πρωι ημερα δευτερα στο βολο τησ ελλαδασ..ευχαριστω εκ των προτερων...:embarrest
-
γεια σασ ειμαι η ολγα παλι...αναρωτιεμαι μηπωσ θα μπορουσατε να μου βρειτε κ αυτον τον ωροσκοπο..ειναι μεγαλη ανανγκη κ εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στο site σασ..ημ.γενν 23/08/1989 (ημερα τεταρτη?) ςρα 11.40 στην Αθηνα ελλαδασ..σασ ευχαριστω παρα πολυ....περιμενω με αγωνια:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
kalogria
γεια σασ ειμαι η ολγα παλι...αναρωτιεμαι μηπωσ θα μπορουσατε να μου βρειτε κ αυτον τον ωροσκοπο..ειναι μεγαλη ανανγκη κ εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στο site σασ..ημ.γενν 23/08/1989 (ημερα τεταρτη?) ςρα 11.40 στην Αθηνα ελλαδασ..σασ ευχαριστω παρα πολυ....περιμενω με αγωνια:unsure:
Ζυγος...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kalogria
γεια σας με λενε ολγα κ θα ηθελα να μαθω τον ωροσκοπο μου..εχω γεννηθει στισ 20 νοεμβριου 1989 στισ 10.00 το πρωι ημερα δευτερα στο βολο τησ ελλαδασ..ευχαριστω εκ των προτερων...:embarrest
Αιγοκερως....:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Gmadt
Γεια σας!Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου!Εχω γεννηθεί στισ 18 Μαιου 1988(ημέρα Τετάρτη) στις 15:20 στην Αθήνα, Ελλάδα!Ευχαριστώ:bigsmile:
Γεια σου Gmadt,
ο ωροσκόπος σου είναι στις 26 μοίρες και 01' της Παρθένου.
Quote:
Originally Posted by
JOSE
εχω γεννηθει 18 οκτωβριου 1975 στην αθηνααλλα την ακριβη ωρα δεν την γνωριζω μεταξύ 2.30 το πρωι με 3.30.
Γεια σου JOSE,
επειδή υπάρχει μεγάλη απόκλιση στην ώρα γέννησης, δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια τον ωροσκόπο σου. Αν έχεις γεννηθεί από τις 2.30 π.μ. μέχρι τις 3.10 περίπου ο ωροσκόπος σου είναι στον Λέοντα. Μετά τις 3.10 βρίσκεται στην Παρθένο.
Quote:
Originally Posted by
kalogria
Quote:
Originally Posted by
kalogria
Γεια σου kalogria,
ο ωροσκόπος σου είναι στην πρώτη μοίρα του Αιγόκερω, ενώ ο ωροσκόπος του άλλου προσώπου βρίσκεται στις 28 μοίρες και 39 λεπτά του Ζυγού.
-
Η ενότητα "Πώς θα μάθετε τον Ωροσκόπο σας" ολοκληρώνει εδώ την πορεία της... :bigsmile:
Το myHoroscope.gr προσφέρει πλέον σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα του αυτόματου υπολογισμού του γενέθλιου χάρτη τους, ο οποίος περιλαμβάνει τις θέσεις Πλανητών, Ωροσκόπου, Μεσουρανήματος, Χείρωνα, Λίλιθ, Κλήρου Τύχης, Βόρειου Δεσμού και Βέρτεξ.
Ακολουθώντας τα βήματα που παρατίθενται στη συγκεκριμένη σελίδα που θα σας παραθέσω στο τέλος, θα μπορείτε να δείτε τον χάρτη, καθώς και ένα σύνολο από βοηθητικούς πίνακες (ζωδιακές θέσεις, οικοθεσία, όψεις με ανοχές) για την πληρέστερη μελέτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας!