Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια σας ελπιζω να μαθω πολλα για την αστρολογια μιας καιν παντα ηταν ενα απο τα μεγαλα μου ενδιαφεροντα
Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kyripapa
Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας!:bigsmile:
:bigsmile:Και εμείς χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζι μας!!!!Καλή γνώση!!!!:cheesy:
Χρονια σας πολλά. Είμαι καινούργιο μέλος και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα.
Quote:
Originally Posted by
nixi
kalimera!!!!!!!!!!
Quote:
Originally Posted by
Μιρκα
Χρονια σας πολλά. Είμαι καινούργιο μέλος και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα.
Καλώς μας ήρθατε και Χρόνια πολλά! :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
demaki83
giea sas...............
Καλώς ήρθες! :bigsmile:
Καλώς σας βρήκα. Με λένε Νίκο , γράφτηκα μόλις τώρα στο forum σας το οποίο ανακάλυψα τυχαία από το γνωστό google, ψάχνοντας κάποια άρθρα. Αν και δε με ελκύουν οι αστρολογικές προβλέψεις , δεν είμαι σίγουρος τι "παίζει" , αποφάσισα να γραφτώ διότι είναι αρκετά πλούσιο σε διάφορα θέματα. Μπράβο στους διαχειριστές . Ξεκινάω αμέσως το διάβασμα . :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Nick.athens
Καλώς σας βρήκα. Με λένε Νίκο , γράφτηκα μόλις τώρα στο forum σας το οποίο ανακάλυψα τυχαία από το γνωστό google, ψάχνοντας κάποια άρθρα. Αν και δε με ελκύουν οι αστρολογικές προβλέψεις , δεν είμαι σίγουρος τι "παίζει" , αποφάσισα να γραφτώ διότι είναι αρκετά πλούσιο σε διάφορα θέματα. Μπράβο στους διαχειριστές . Ξεκινάω αμέσως το διάβασμα . :bigsmile:
Καλώς μας ήρθες!
Με τόσο υλικό εδώ, μπορείς να ασχοληθείς με διάφορα. Όχι απαραίτητα με προβλέψεις.
Είναι ωραίο να έχεις ανοιχτό μυαλό! :bigsmile: