Καλησπερα θα ηθελα και εγω να μαθω που ειναι η Ηρα μου ....εχω γεννηθει 26-06-1986 στις 12 κ 15 στα Ιωαννινα ετιπισης αν γινετε ας μου εξηγισει καποιος σε μια συναστρια τι υποδηλωνει το βερτεξ και για πιο λογο πρεπει να κοιταμε και τι οψεις κανει?
Printable View
Καλησπερα θα ηθελα και εγω να μαθω που ειναι η Ηρα μου ....εχω γεννηθει 26-06-1986 στις 12 κ 15 στα Ιωαννινα ετιπισης αν γινετε ας μου εξηγισει καποιος σε μια συναστρια τι υποδηλωνει το βερτεξ και για πιο λογο πρεπει να κοιταμε και τι οψεις κανει?
Στις αστρολογικές μας εφημεριδες θα βρεις την θεση της Ηρας σου βαζοντας τα στοιχεια γενησης σου και πατώντας απλά υποβολη. Θα την βρεις ομως ως Juno.
Για το Βερτεχ σου προτεινω να διαβασεις δυο πολύ καλα αρθρα:
ευχαριστω πολυ ριανια.
:bigsmile:
θα μπορουσες να μου πεις που θα βρω αυτες τις εφημεριδες
Στο ποστ που σου εγραψα παραπανω πατωντας πανω στα γαλαζια γραμματα...........σε πανε κατευθειαν εκει :bigsmile:
ευχαριστω πολυ και σενα μαρια ενταξει το βρηκα και εμαθα που ειναι η ηρα μου. κατι αλλο πως μπορω να φτιαξω ενα προοδευτικο χαρτη? επισης απο ενα προοδευτικο το ατομο μπορει να προσεγγισει την χρονικη περιοδο γαμου?
γεια και απο μενα.. Γεννηθηκα στις 20/10/85 στο Queens της Νεας Υορκης η ωρα 22:35.. Δυστυχως δε ξερω τι ωρα να βαλω στο πεδιο της Θερινής Ώρας.. Μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω
Γεια σας
Θελοντας να μαθω περισσοτερα για την Ηρα μπηκα στις αστρολογικες εφημεριδες και βρηκα οτι ειναι Ηρα μου ειναι στο Υδροχοο.Προσπαθω 2 μερες τωρα να ανακαλυψω πως θα βρω τον οικο που βρισκετε αλλα......Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? ημερ.γεν.26/08/1960 ωρα 9.30 πμ. Ευχαριστω