Αγαπητή ΜατίναQuote:
Originally Posted by matina
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 Αιγόκερου 32' και η Σελήνη σας είνια στις 7 Καρκίνου 56'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Printable View
Αγαπητή ΜατίναQuote:
Originally Posted by matina
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 26 Αιγόκερου 32' και η Σελήνη σας είνια στις 7 Καρκίνου 56'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή φίληQuote:
Originally Posted by Meriamon
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 12 Διδύμων 41' και η Σελήνη σας είναι στις 14 Λέοντα 51'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Hellooo! Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου, γεννήθηκα 1 / 11 / 1983 στο Μαρούσι, στις 2:30 τα ξημερώματα.
Τhanx
Αγαπητό μας μέλος Charisma
Έχετε τον Ωροσκόπο στην Παρθένο, στις 14 μοίρες 31' και η Σελήνη σας είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, στις 16 μοίρες 10'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αγαπητή glikoulinaa
Σε αυτή την Ενότητα ρωτάμε ΜΟΝΟ για εύρεση ωροσκόπου. Και σας παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαίους χαρακτήρες.
Ευχαριστώ
καλημέρα σας μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι ο ωροσκόπος μου ? Είμαι γενημμένη στην Αθήνα στι; 12-02-1074 και ώρα 14.30 μ.μ Ευχαριστώ
Γεννήθηκα στις 14/12/1964 στον Πειραιά , στις 06:45 το πρωί.
Θα ήθελα να μάθω τον Ωροσκόπο μου
Αγαπητή φίλη marpat
Σας είχε δοθεί απάντηση στις 5/5/2005 όταν είχατε ξαναρωτήσει. Σας την παραθέτω εδώ για να μην ψάχνετε στο φόρουμ.
Φιλικά
Αρχικά Δημοσιευμένο απο marpat
Ημερομηνία γέννησης 12-02-1074 ώρα 14.30 μ.μ Αθήνα
Αγαπητή marpat
(Για το 1974), ο ωροσκόπος σας είναι στην 28η μοίρα και 16΄λεπτά των Διδύμων και η Σελήνη σας στην 5η μοίρα και 43΄λεπτά του Σκορπιού.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Αγαπητό μέλος apnea888
Ο ωροσκόπος σας είναι στον Τοξότη, στις 10 μοίρες 54' και η Σελήνη σας είναι στον Κριό, στις 15 μοίρες 47'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου