Re: Ποιο ζώδιο θα διαλέγατε?
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Σε σώζει ο ωροσκόπος!Καλάααα παιδιάααααααααααααααααα!:to ung:
Αν δεν είχα το ηλιακό μου ζώδιο, που είναι θετικό, αισιόδοξο και πάνω απ' όλα καλόοοοοοοοοοοο, να δίνει στον ωροσκόπο μου μυξομάντηλα;;;; Τί θα γινόταν;;;; Θα' χα πήξει... :sick: Ααααααχ... όπως και να το κάνουμε, εμείς είμαστε τα καλύτερα... :wacko:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αν δεν είχα το ηλιακό μου ζώδιο, που είναι θετικό, αισιόδοξο και πάνω απ' όλα καλόοοοοοοοοοοο, να δίνει στον ωροσκόπο μου μυξομάντηλα;;;; Τί θα γινόταν;;;; Θα' χα πήξει... :sick: Ααααααχ... όπως και να το κάνουμε, εμείς είμαστε τα καλύτερα... :wacko:
Ναι έτσι σας είπαν για να μην κλάψετε :cry: :cry: :cry: και πλημμυρίσουμε οι υπόλοιποι!
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Μα πώς με καταλαβαίνεις. Αντε να βλέπω την πιστωτική και γρήγορααααααα!:laugh: :laugh:
Και εγώ τους αγαπώ τους ταύρους, τουλάχιστον όσους ξέρω. Αλλά το θηλυκό του ταύρου είναι αγελάδα, όχι ταυρίνα!:love:
Αρα ο ωροσκόπος της roadrunner είναι αγελάδα!:embarrest
Kiarra τώρα που τα βρήκαμε επιτέλους να σε ρωτήσω κάτι?
Είσαι η Θεία Δίκη.....................ή ...............η Θεία απο το Σικάγο?:laugh: :laugh: :laugh:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Μοσχαράκι για την ακρίβεια!:laugh: Ειμαι μικρό ακόμα!:embarrest
Λυπάμαι αλλά οι Καρκίνοι στέλνουν ευχαριστίες μετά φαγητού!Να στείλω ένα κοκκινιστό,ένα ρεβανί χμμμ μία πανακότα ίσως;;;
Καζαν ντιπί να θυμηθώ και τις ρίζες μου!
Οκ διόρθωση, μοσχαράκι!:toung:
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Kiarra τώρα που τα βρήκαμε επιτέλους να σε ρωτήσω κάτι?
Είσαι η Θεία Δίκη.....................ή ...............η Θεία απο το Σικάγο?:laugh: :laugh: :laugh:
η Θεία Δίκη σκέτο!:mad:
γυρεύοντας πας να χάσουμε αυτά που βρήκαμε!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Καταρχήν πως τολμάς και σφηνώνεσαι σε συζήτηση μεταξύ αιγίκερου και ταύρου.Τέλος πάντων είμαι ψυχάρα και σε συγχωρω.Ελπίζω να το εκτιμάς αυτό.
Πέραν τούτου νομίζω οτι έχει μια βάση αυτό που λες ,πράγματιο οι Τοξότες είναι ψυχάρες.
Μετα απο αυτα και αφου προκαταβολικα έχω δεχθεί την συγνώμη σου σε διαβεβαιώνω οτι είσαι καλο καρίτσι και θα προχωρησεις στην ζωή σου
Δείξε την αγάπη σου στα ΄ζώδια της γης και ο θεός θα σε ανταμέιψει:bigsmile:
Πρώτα απ' όλα, ένα λεπτό να βάλω τον ωροσκόπο μου να κλαψουριστεί... :cry: :cry: :cry:
Γιώργο :cry: , εκ μέρους του ωροσκόπου μου, δηλώνω πως τον πλήγωσες σε πλείστο βαθμό... :cry: :cry: ... Αλλά τέλος πάντων, επειδή το ηλιακό μου μιλά αυτή τη στιγμή, άντε πάμε παρακάτω! :w00t:
Εγώ την αγάπη μου τη δείχνω παντού, σε όλους! Εχω περίσσευμα και όπου βρίσκω διέξοδο αμολάω αγάπη και όποιον πάρει ο χάρος!!! :nuts: :nuts:
Επίσης, εκ μέρους της εξηρμένης μου Σελήνης στον Ταύρο και του εξηρμένου μου ¶ρη στον Αιγόκερω... δηλώνω συμπαράσταση στα γήινα. (τέρμα διαγγέλματος)
KiaRRA:καζάν ντιπί it is!Έτσι μπράβο!Μην λεμε και ανακρίβειες!Τόσο δά βοοειδές να το κάνουμε αρκούδα;!:laugh: :toung:
drMaroulita:Σου είπα ότι μετά τα 35 θα γίνεις ΤΕΛΕΙΩΣ Καρκίνος;;;:laugh: ότι προλάβει να δωσει ο Τοξότης μέχρι τότε!:laugh:
Ένα πράγμα θα πω :offtopic::offtopic::offtopic:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Επίσης, εκ μέρους της εξηρμένης μου Σελήνης στον Ταύρο και του εξηρμένου μου ¶ρη στον Αιγόκερω... δηλώνω συμπαράσταση στα γήινα. (τέρμα διαγγέλματος)
Οφείλω να πω, πως μόλις απέκτησες ξανά γαλάζια αύρα και ελαφρύ κάρμα!
Α κια δωρεάν δικηγόρο αν χρειαστείς!:w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
drMaroulita:Σου είπα ότι μετά τα 35 θα γίνεις ΤΕΛΕΙΩΣ Καρκίνος;;;:laugh: ότι προλάβει να δωσει ο Τοξότης μέχρι τότε!:laugh:
Φωτεινή μου, καλό μου παιδί,
γιατί με πληγώνεις;;;; :cry: Το ξέρεις ότι μόνο γι' αυτό το λόγο κάθε μέρα κάνω τάμα να μη δουλέψει η αστρολογία πάνω μου;;;;; Μετράω χρόνια λέμεεεεεεεεεεεε!!!! :laugh: Μου έχει μείνει μια δεκαετία... ό,τι φάω, ό,τι πιω και ό,τι ό,τι ό,τι.... :embarrest :embarrest
kiaRRa: αυτό είναι δέσμευση....