Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:[/QUOTE]
Printable View
Ευχαριστούμε για τα καλά σου σχόλια! :bigsmile:[/QUOTE]
[Γεια σας ευχαριστώ πολύ για τα πλούσια άρθρα που δημοσιεύεται και τα οποία βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Θα ήθελα να μου πείτε ως γνήσια Τοξότης (25Νοεμβρίου), τι επίδραση θα έχει στην προσωπική μου ζωή η επόμενη έκλειψη ηλίου που θα γίνει ακριβώς στην ημερομηνία γεννήσεως μου. Ευχαριστώ πολύ.
Savvkat
καλησπερα σε ολους λεγομαι παναγιωτης και ειμαι απο πατρα.εχω γεννηθει στις 22 οκτωβριου του 1985 και ωρα 1:30 το μεσημερι.εγω ξερω πως ειμαι ζυγος αλλα πολυ φιλοι μου μου λενε πως εχω παρει και απο τον σκορπιο.ισχυει αυτο;;;;
Καλώς τον Παναγιώτη :bigsmile:, σ' αυτό το θέμα ποστάρουμε για το λόγο που λέει και ο τίτλος "Ώρα να συστηθούμε".. Μια και είσαι νέο μέλος, δες τον προσωπικό σου χάρτη μαζί με τη γενέθλια ανάλυση και να ξέρεις πως οι πρώτες απορίες που θα σου δημιουργηθούν έχουν απαντηθεί ήδη μέσα στο forum.. Ψάξε λίγο τα θέματα που υπάρχουν στη βιβλιοθήκη μας..
Νέο Αστρολογικό πρόγραμμα στο myHoroscope! και οδηγός χρήσης - myhoroscope.gr
Καλή μελέτη, ξεκινώντας αρχικά από την ανάγνωση των όρων χρήσης του forum
Συνεχως βγαινει ενα μηνυμα να συμμετέχω στις συζητησεις (που απολαμβάνω να διαβάζω) όμως μου είναι δυσκολο γιατί ακόμα μαθαίνω...Μου αρεσει πολυ το forum, τα θεματα και το ολο πνευμα και αποφάσισα να μην ειμαι αγενης στο εξής (ερμής στο σκορπιο:embarrest)
γεια σας παιδιά χαιρομαι που ειμαι μέλος!
καλησπερα σε οοοολα τα παιδια του :horoscope: :toung::toung::love::love:
Γεια σας, με λένε Σούλα, είμαι παρθένος με ωροσκόπο τοξότη,και το site σας είναι πολύ ενδιαφέρον και μ΄άρέσει πολύ η αστρολογία!!!
καλη αναγνωση λοιπον κουκλα :love: