καλημέρα .είμαι καινούρια εδώ.όχι τελείως άσχετη με τα ζωδιακά αλλά ελπίζω να καταλάβω πολλά περισσότερα εδώ
Printable View
καλημέρα .είμαι καινούρια εδώ.όχι τελείως άσχετη με τα ζωδιακά αλλά ελπίζω να καταλάβω πολλά περισσότερα εδώ
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ SITE ΣΑΣ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?CLARINS
Καλησπέρα! Είμαι καιρό στο site αλλά τώρα αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά. Ελπίζω να βοηθήσω και να βοηθηθώ. :embarrest
:dizzy:καλησπερα σε ολους, νιαρουδι κι εγω. Ελπιζω να το κανω σωστα. Είμαι λιγο ασχετη με τα του υπολογιστη...
καλημερα σε ολουs. Ειμαι νεα στη παρεα και θελω να μαθω πολλα.
Καλωσήρθατε και είστε σε καλό δρόμο!Μόνο εδώ θα μάθετε πολλά..:idea:
φοβερο το site εχω μαθει τοσα πραγματα! Τωρα ειμαι σε φαση που προσπαθω να καταλαβω τι σημαινει η πλουτωνια διελευση απο το 12οικο σε συνοδο με τον ηλιο μου ...αιγωκερακι ουσα καλο κουραγιο..
εχετε δικιο για αργοπορια παρ ολα αυτα καλλιο αργα...λοιπον γεια χαρα απο σοφια μια χειρονακτα τηςαστρολογιας εδω και 25 και πλεονχρονια, οποτε δεν ξερω αν καταλαβαινετε την δυσκολια μου με τα σημερινα μεσα ...το ενδιαφερον μου γι αυτην θα με κανει να προσπαθησω...