γεια χαρα σε όλους
Printable View
γεια χαρα σε όλους
Γειά σου και σένα ALEN:bigsmile:
καλωσορισες!!!
Θα ήθελα να πω το καθιερωμένο γειά αλλά και να σας ευχαριστήσω για το τόσο πλήρες και έγκυρο σάιτ σας. Ειλικρινά είναι ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει στον παγκόσμιο ιστό .:bigsmile:
Καλώς μας ορισες Raphael 22:bigsmile:
χαιρομαι πολυ για την αποψη που εχεις για το σαιτ:love:
Πραγματι ειναι το καλυτερο σαιτ ,το πιο εγκυρο σε γνωση
και με τα περισσοτερα μελη !!!!!!!!!!!!!!!
σε ευχαριστουμε πολυ !!!!!
καλημερα.... ειμαι το αγαπουλινιιιιιιιιι.........:::::
Αγαπουλίνι; :weird: Το γνωστό Αγαπουλίνι ή απλή συνωνυμία; :laugh::laugh::laugh:
Καλωσόρισες αγαπουλίνι! :bigsmile: Όπως κατάλαβες, εκτός από τα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα, εδώ διαθέτουμε και χιούμορ. Θα σου έλεγα ότι είμαι το καζολίν, αλλά με προδίδει το άβαταρ…:cry:
καλησπερα.ειμαι πολυ καινουργια εδω και αρκετα ασχετη.διαβαζω ομως πολυ απο εσας και σιγουρα εισαστε παρα πολυ συγκεκριμενοι και κατανοητοι.πολυ καλο σαιτ..(εχετε ωραιους τροπους).δυο πραγματα θα ηθελα να ρωτησω.εχω αφροδιτη στους διδυμους 07 45' στον 7ο και κρονο στον ταυρο 29 59' επισης στον 7ο.τι σημαινει αυτο ακριβως και που ειναι το εμποδιο?επισης τι ειναι αυτο που σε κανει να θελεις για πρωτη φορα καποιον μονο σεξουαλικα που σε φτανει σε σημειο τρελλας και οχι για οτιδηποτε αλλο?ποια ειναι αυτη η οψη που ειναι τοσο δυνατη που εχει γινει εμμονη?κατι τοσο δυνατο που σου βγαζει πραγματα που ναι μεν γνωριζεις αλλα τα θελεις μονο με αυτον?ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλημέρα!Ως νέο μέλος θα ήθελα να πω ένα γειά σε όλους!