Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
γεια ειμαι η μάιρα και εχω ενθουσιαστει με το site σας! χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα!!!
Quote:
Originally Posted by
mairaceae
γεια ειμαι η μάιρα και εχω ενθουσιαστει με το site σας! χαιρομαι πολυ που σας ανακαλυψα!!!
Καλώς μας ήρθες Μάιρα και καλη πλοηγηση στο:horoscope:
Γεια σε όλους. Είμαι καινούργια στο site και στην αστρολογία γενικότερα. Κάθε φορά που θεωρώ ότι κάτι έμαθα :bigsmile:, ανοίγονται άπειρες νέες πληροφορίες για μελέτη που μπλοκάρω:unsure:. Ελπίζω να βρω βοήθεια εδώ και να μπορέσω κι'εγώ κάποτε να βοηθήσω με τη σειρά μου. Ευχαριστώ
Αυτό το site αυτό μου φαίνεται το πιο πλήρες από τα άλλα που μπαίνω και με τα καλύτερα links.
καλημερα σ ολους!!!ειμαι καινουρια κ παντελως ασχετη,αλλα εχω διαθεση ν μαθω!!!ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!
Quote:
Originally Posted by
asteropi
Γεια σε όλους. Είμαι καινούργια στο site και στην αστρολογία γενικότερα. Κάθε φορά που θεωρώ ότι κάτι έμαθα :bigsmile:, ανοίγονται άπειρες νέες πληροφορίες για μελέτη που μπλοκάρω:unsure:. Ελπίζω να βρω βοήθεια εδώ και να μπορέσω κι'εγώ κάποτε να βοηθήσω με τη σειρά μου. Ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
lillybel
καλημερα σ ολους!!!ειμαι καινουρια κ παντελως ασχετη,αλλα εχω διαθεση ν μαθω!!!ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας!!!
Quote:
Originally Posted by
velxd
γεια σας !
asteropi, lillybel και velxd καλώς ήρθατε στο καλύτερο αστρολογικό σάιτ..... Θα το διαπιστώσετε αυτό μέσα στην αστροπαρέα μας. Καλή μελέτη και καλή περιήγηση στη γειτονιά των άστρων.....
καλημέρα, μια αμηχανία την έχω, δεν είμαι του χώρου από άποψη γνώσεων αλλά με ενδιαφέρει αυτή η προσέγγιση, πολύ
Quote:
Originally Posted by
vrahos
καλημέρα, μια αμηχανία την έχω, δεν είμαι του χώρου από άποψη γνώσεων αλλά με ενδιαφέρει αυτή η προσέγγιση, πολύ
Καλώς μας ήρθες vrahos:bigsmile:
Καλησπέρα σας.
Καλώς σας βρίσκω.
Χαίρομαι που βρίσκομαι και πάλι κοντά σας!!!!:bigsmile: