Χρόνια σου Πολλά Τίνα και από μένα....!
Ότι επιθυμείς να έρθει να σε βρεί....! :bigsmile:
Printable View
Χρόνια σου Πολλά Τίνα και από μένα....!
Ότι επιθυμείς να έρθει να σε βρεί....! :bigsmile:
:love:Χρόνια πολλά και απο μένα!!!:cheesy:
Υγεία και ευτυχισμένες στιγμές......:bigsmile:
..και από μένα Τίνα, χρόνια πολλά και σούπερ ευτυχισμένα! :bigsmile:
Ύστερα από τόσο όμορφες ευχές, ένα "ευχαριστώ πολύ" είναι λίγο.
Έτσι, αποφάσισα να σας ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ και να πω, πως μου δώσατε μεγάλη χαρά σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής μου.
Αρχικά να ευχαριστήσω την αγαπημένη σ' όλους μας Δέσποινα, που δικαίως φέρει τον τίτλο "της μαμάς του φόρουμ" κι ύστερα όλους όσους στείλατε τις ευχές σας.
Είναι η 3η χρονιά που γιορτάζω μαζί σας κι εύχομαι να είμαστε μαζί για πολλά πολλά χρόνια ακόμη.
ΥΓ Σωκράτη μου έχεις δίκιο, πρέπει να είναι πολλά τα χρόνια , μέχρι να φτάσω την είσοδο του club των αστρολόγριων, έχω καμιά 30ριά χρόνια ακόμη :laugh: να μην μείνω κι άλλα 30 με 40 μέσα στο club?:cheesy:
Και πάλι Χίλια ευχαριστώ και του χρόνου να είμαστε γεροί :love:!:love::love:
:xmas-smiley-024:Καλά Χριστούγεννα!!!!:bigsmile: Και του χρόνου ας είμαστε καλά....:love:
Χρονια πολλά σε Χρήστους και Χριστίνες που γιορτάζουν σήμερα.......:bigsmile:.......και φυσικα στα Αιγοκεράκια που έχουν γενέθλια....:cheesy:
Κουράγιο παιδιά στίς σπάνιες πλανητικές όψεις που συμμετέχετε....:toung:
Θα τα καταφέρετε.....:bigsmile: η μάλλον θα τα καταφέρουμε ολοι μαζί....:cheesy:
Και του χρόνου!!!:love:
χρονια πολλα σε οσους εχουν ονομαστικη εορτη σημερα και χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα να ειστε ολοι χαρουμενοι σημερα και παντα . και ελπιζς να ειστε με καποιο τερι διπλα σας .. !
Χρόνια Πολλά στον κ. Χρήστο ¶ρχο!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας!