Χρόνια πολλά στους Μιχάληδες, στους ¶γγελους, στις Αγγελικές, στις Σταματίνες, τους Σταμάτηδες, τις Ματίνες και όποιον άλλο γιορτάζει σήμερα :bigsmile:
Printable View
Χρόνια πολλά στους Μιχάληδες, στους ¶γγελους, στις Αγγελικές, στις Σταματίνες, τους Σταμάτηδες, τις Ματίνες και όποιον άλλο γιορτάζει σήμερα :bigsmile:
Χρονια Πολλα και απο μενα σε ολους οσους γιορταζουν σημερα!
Χρόνια πολλά Attachment 760 σε όλους τους εορτάζοντες,
αλλά κυρίως στις συναδέλφισσες ...
Attachment 762scorpio & kiarra!Attachment 761
Black moon, skorpion και Μητσάκο, εκ μέρους όλων των εορταζόντων σήμερα, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!
http://www.boomspeed.com/uumom/ThankYouBlueSparkle.gif
Με τη σειρά μου, να πώ κι εγώ Χρόνια Πολλά στους συνονόματους και σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!
Να είμαστε όλοι (εορτάζοντες και μη) υγιείς και ευτυχισμένοι!:bigsmile:
Και για να σας γλυκάνω, ορίστε:
http://www.sweetdreamsweb.com/standa...-Cake-Duet.jpg
Ελπίζω να σας αρέσει!!!!:love::love::love:
Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα κοριτσάκια κι αγοράκια του Site που γιορτάζετε σήμερα.
Χρόνια Πολλά στις Αγγελικούλες μας , τις γλυκούλες μας !!!!!!!!
skorpio και kiaRRa οτι επιθυμείτε κορίτσια !!!!!!!!
:love::love::love::love::love::love:
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!:bigsmile:
Στα πράσινα κοριτσάκια ειδικά τις πιο θερμές μου ευχές:love:
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ"
σε όλους-ες γιορτάζουν σήμερα:
Στην Αγγέλα και στον ¶γγελο
Στο Στράτο
Στο Μιχάλη και στη Μικαέλα.. και σε όσους ξέχασα..
Πάντα, να έχετε υγεία και χαμόγελα στη ζωή σας ! ! !
http://ekatonikosiefta.files.wordpre...gift-box-2.jpg
Χρονια πόλλa:Μιχάλης kai Γαβρίλ.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αν και γιορτάζω στις 25 Μαρτίου!
Πάντως τις καλοδέχομαι και σήμερα και σας εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα (έχω και γλυκό για όποιον θέλει).:love::love:
Οπότε σήμερα μας μονοπωλεί η Skorpio
Χρόνια πολλά συνωνόματη και με υγεία και αγάπη! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και ό,τι επιθυμείς.:bigsmile:
Χρόνια πολλά παιδιά των Αρχαγγέλων :bigsmile:
Χρόνια πολλά skorpio - να τα εκατοστήσεις!!! Πάντα ευτυχισμένη
Ευχαριστώ πολύ LeLou! :bigsmile:Τις καλύτερές μου ευχές και σε σένα!!!:bigsmile::love:
Χρόνια Πολλά skorpioυδάκι μας !!! Εύχομαι οτι επιθυμείς , στην αγκαλιά σου να το βρείς !!! Σου εύχομαι το πτυχίο με το καλό , και επιτυχία στην επαγγελματικη σου πορεια !!! Να σε χαιρόμαστε και να σε χαιρονται και αυτοι που αγαπάς και σε αγαπούν !!! Υγεία και αγάπη πάνω απ΄όλα και .......... όλα τα υπόλοιπα έρχονται !!!!!
:love::love::love::love::love::love:
Αθηνούλα μου σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!!:bigsmile:Να είσαι καλά και όλα όσα θέλεις να πραγματοποιηθούν!!!!:love::love::l ove:
Πολλά φιλιά!!!!!!!!!:pleasantry::wink2:
Χρονια Πολλα κι απο μενα !!!! Οτι καλυτερο ευχομαι οτι ποθεις και θα σε κανει ευτυχισμενη!!!!
Ευχαριστώ πολύ skorpion!!! :bigsmile:Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!:love::love::love:
Πολλά φιλιά!!!!:cheesy::cheesy::toung:
Μου επιτρεπετε αγαπητα μελη να ευχηθω στο δευτερο συνθετικο του ονοματος μου ΚΟΥΚΙΣ να τα εκατοστηση ,ειναι σημερα τα γενεθλεια του, κλεινει ενος ετους το κοκερ-σπανιελ σκυλακι μου:love:
Μεχρι πριν ενα χρονο δεν ειχα ιδεα το τι μπορεις να παρεις απο ενα ζωακι και τι μπορει να εισπρατει αυτο απο σενα ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ την παιδεια το πως φερονται και πως ειναι να φροντιζεις ενα σκυλακι [ημουν αδιαφορη προς αυτα]ολα αυτα πριν ενα χρονο ......
Τωρα ολα ειναι αλλιως μας εβγαλε συναισθηματα που δεν ξεραμε οτι υπηρχαν σε σχεση με ολα τα ζωακια ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ειναι ολα διαφορετικα στο σπιτι μας με τον Κουκι .:love:
Ειναι και αυτος τυχερος ειχε τον Δια στον δευτερο οικο οταν γεννηθηκε [τιποτα δεν θα του λειψει ,καλο φαι ,καλα κοκκολα:laugh:,και παιχνιδια ουουυυ!!!και ενα καλο σπιτι βασικα :love:]
Υ.Γ. ειναι αυτος ενας σκορπιος απα!απα!πα! με αγαπη στην Λευκη και στην Αργυρω την αδελφη της αφιερωμενο το υστερογραφο μου:bigsmile:
με αγαπη ΚΟΥΚΙ [ε....εχει την τιμητικη του σημερα:love:]
Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!Εύχομαι ό,τι επιθυμούν στην τσέπη τους και το κρεβάτι τους να το βρουν!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη skorpion
με αγάπη και χαρά!
:love::love::love:
Δεσποινάκι μου, να χαίρεσαι το μικρούλικο ΚΟΥΚΑΚΙ σου
που το λατρεύεις
και να σου βγάζει ακόμη περισσότερα συναισθήματα!
Λόγω του σαρανταήμερου ευχών που ισχύει για τις γιορτές και τα γενέθλια, ευχήθηκα στη scorpion χρόνια πολλά για τη γιορτή της, ετεροχρονισμένα..
Ευχαριστώ για την επισήμανση Δεσποινάκι μου ΚΟΥΚΑΚΙ μου!
Όσο για τις ημερομηνίες γενεθλίων, ακολουθώ τα δικά σας post!
Γενεθλια δεν εχω ακομα αλλα στις 21 οπως ειπε και η Δεσποινα! Γιορτη το 15Αυγουστο για να μην την εχω μαζι με τα γενεθλια μου οχι τιποτα αλλο...χεχε!
Παντως οι ευχες ειναι καλες οπως και να χει οποτε ευχαριστω Σοφι και Διονυσια! χεχε!
Αν είχαμε ανάδρομο Ερμή, τι θα μπορούσα να είχα κάνει?
Τα χρόνια μου πολλά πήγαιναν στη scorpio(την Αγγέλα) που γιόρταζε στις 08 Νοέμβρη.
Από λάθος έκανα copy paste στο όνομα της scorpion..
¶λλά δεν πειράζει.. Χρόνια Πολλά και σε σένα και ας μη γιορτάζεις.. :love::love:
Αγαπημενη σκορπιον να τα εκατοστησεις σου ευχομαι και να εισαι παντα γερη,δυνατη κοριτσακι μου:love:
Επισης να ευχηθω και στην Ζετα 1987 να τα εκατοστησει και ευχομαι τα καλυτερα .
Κατι μου μου αρεσε πολυ που διαβασα ΚΑΛΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ κοριτσια να εχετε:bigsmile:
φιλικα Δεσποινα κουκι:love:
Τις ευχές μου κι από μένα σκορπίτσες !:love::love::love:
Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! Χρονια πολλα στην συνεορταζουσα Γεωργια!
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλες τις Μαρίες, τους Μάριους, τις Παναγιώτες, τους Παναγιώτηδες και τις Δέσποινες!!! Χρόνια πολλά και όσους άλλους γιορτάζουν σήμερα, είτε οι ίδιοι προσωπικά, είτε τΆ αγαπημένα τους πρόσωπα!
Τις ιδιαίτερες από καρδιάς ευχές μου και πολλά φιλιά στη Skorpion που ΅χει σήμερα τα γενέθλιά της!
Χρόνια πολλά Skorpion!!!!!:love:
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Σε οσους κ οσες γιορταζουν σημερα εντος κ εκτος του σαιτ.Επισης και χαρουμενα γενεθλια στη Skorpion!Σημερα συμφωνα με τις παραδοσεις γιορταζουν οι ελευθερες Μαριες,Δεσποινες κ Παναγιωτες.Αν παντρευτουν ομως;
Ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια!
Και να ευχηθω και στη Friary τη Μαιρουλα μας χρονια πολλα για τη γιορτη της κι οσους γιορταζουν σημερα!
Λευκουλα γιορταζεις?
Μαρία και Μαίρη, χρόνια πολλά κι από μένα :love::love::love:
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες. Να χαίρονται τη γιορτή τους και πάντα να είναι ευτυχισμένοι!:bigsmile:
Ευχαριστω καλη μου και συ οτι επιθυμεις!!!
Scorpion μου .. Χρόνια Πολλά καλή μου !!! Οτι επιθυμείς κουκλί !!! :love::love::love:
Μαρια..Μαρακι ....Μαιρουλα
Skorpion...και σε οσους γιορταζουν σημερα...
χρονια γελαστα...
:love::love: