Re: Σε ενημέρωσαν τι θα γίνει σήμερα το βράδυ στο myHoroscope;
Παντως το οτι αυτη η "υπηρεσια" ΔΕΝ λειτουργει αμφιδρομα [:toung:] εμενα μου θυμιζει 1984 !!!:unsure:
Quote:
Originally Posted by
starfish
Παντως το οτι αυτη η "υπηρεσια" ΔΕΝ λειτουργει αμφιδρομα [:toung:] εμενα μου θυμιζει 1984 !!!:unsure:
Εξαιρετική, αλά πολύ βαριά γιά τα 17 μου χρόνια (τότε την είδα). Επέστρεψα σπίτι μετα πόδια (κάπου 15 στάσεις απόσταση) και δεν το κατάλαβα. Δεν είναι και λίγο αν σκεφτήτε πως οι Κάβουρες περατούν πλάγια ! :laugh::laugh::laugh:
Αντί αυτής θα πρότεινα το Brazil, ως πιό εύπεπτο αλλά το ίδιο "καίριο"
Quote:
Originally Posted by
e k
Εξαιρετική, αλά πολύ βαριά γιά τα 17 μου χρόνια (τότε την είδα). Επέστρεψα σπίτι μετα πόδια (κάπου 15 στάσεις απόσταση) και δεν το κατάλαβα. Δεν είναι και λίγο αν σκεφτήτε πως οι Κάβουρες περατούν πλάγια ! :laugh::laugh::laugh:
Αντί αυτής θα πρότεινα το
Brazil, ως πιό εύπεπτο αλλά το ίδιο "καίριο"
Καλα!!! Μ αρεσει ο αναρχικος δρομος που τραβαει το καθε θεμα!!! Γι αλλου ξεκινα, αλλου καταληγει!!! Κοιταξτε που φτασαμε μεσα σε λιγες σελιδες!!! Μεχρι Βραζιλια!!!:bigsmile::toung::toung:
Είναι λίγες 20 σελίδες chatαρολογίας ??? :toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Είναι λίγες 20 σελίδες chatαρολογίας ??? :toung:
Σε χιλιομετρα μετρωντας ... ναι!:toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
getzaki
Έχω βάλει τις μπανανούλες μου να χορεύουν.... Βάλτε και σεις τα δικά σας φρουτάκια, για να συνεχίσουμε το πάρτυ της "φρουτοMYHOROSCOPίας"....
:nana::nana::nana1::w00t::tease1::nana1::nana1::na na:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
:w00t::w00t::w00t:!καλο!
Καλα τι γινεται..σημερα δεν εχει τιιιιιποτα..ουτε καν ενα ΝΑΜΑΙ ?Να μην εχουμε κααατι τις να περιμενουμε?ε?ε?:toung::toung:
ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΜΑΙ και απ' ΟΥΛΑ. Απλά να ρυθμίσω τις προσβάσεις να ξεχωρίζει το σύστημα τα ξυνά από τα γλυκά :toung:
Quote:
Originally Posted by
putamadre
:w00t::w00t::w00t:!καλο!
Καλα τι γινεται..σημερα δεν εχει τιιιιιποτα..ουτε καν ενα ΝΑΜΑΙ ?Να μην εχουμε κααατι τις να περιμενουμε?ε?ε?:toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑΜΑΙ και απ' ΟΥΛΑ. Απλά να ρυθμίσω τις προσβάσεις να ξεχωρίζει το σύστημα τα ξυνά από τα γλυκά :toung:
Bάλτε με στα ξινά.... έχουν κ βιταμίνη C!!! :amuse: