Δείμων,
σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!!Όσο για τη συνέχεια της σχέσης...η ιστορία θα το δείξει...Καλή δύναμη...
Printable View
Δείμων,
σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!!!Όσο για τη συνέχεια της σχέσης...η ιστορία θα το δείξει...Καλή δύναμη...
Γειά σας και από εμένα
Δεν ξέρω αν έχει κλείσει το θέμα… βάζω δυο αληθινά περιστατικά .. για συζήτηση
17 ετών κορίτσι πρώτη σχέση με 34 ετών (ολοκληρωμένη)
και δεύτερο 22 ετών πάλι κορίτσι μαγεμένο με 50 ετών μην μου πείτε ότι δεν χρειάζεται ψυχανάλυση και στους δύο
Κοριτσαρες σας ευχομαι μετα απο αυτα που λετε να μην την πατησετε διοτι οτι κοροιδευουμε το λουζομαστε!:toung::toung:
Και μιλαω ετσι απο προσωπικη εμπειρια....παλια οποτε εβλεπα μια ¨μικρη" με εναν μεγαλο ανδρα εκραζα απο μεσα μου- πωπω!!! το μικρο παει να του φαει τα λεφτα- και θεωρουσα αυτες τις σχεσεις ανωμαλες( οχι οτι δεν ειναι). Αργοτερα καλα να παθω γνωριζω καποιον κατα 25 χρονια μεγαλυτερο μου και οχι απλα συζω αλλα τον παντρευομαι κιολας και ειμαι ακομη μαζι του και περναμε καλα. Αυτα.....μη λετε μεγαλα λογια!!!
Δέσίμο χρειάζονται...... ειδικά η δεύτερη.... με 50 χρονο;;;;
Γιατι ρε φιλεναδα τι εχει ο πενηνταρης??? Μηπως δοκιμασες και εχεις αποψη?:nuts::nuts:
Ο 34χρονος που τα τατσιμιτσικώτσιασε στην ηλικία που βρίσκεται με ένα άτομο ηλικιακά συναισθηματικά(έτσι τουλάχιστον κατάλαβα απ τα γραφόμενα) και σεξουαλικά ανώριμο,και βάσει νόμου ανήλικο ,το περνάμε στο ντούκου.Η 17χρονη κίσσα θα φταίει ,που τον τύλιξε.
Αυτά φυσικά στην περίπτωση που κάποιος πρέπει να θεωρηθεί "προβληματικός" και επομένως χρήζει ψυχανάλυσης.
Πέρα των υπολοίπων,όποιος είναι έξω απ τον χορό πολλά λέει,και ό,τι κοροιδεύουμε -κατακρίνουμε συχνά το λουζόμαστε.
Οι ανθρώπινες σχεσεις δεν έχουν κανόνες ευτυχώς ,διαφορετικά θα υποφέραμε όλοι.
:bigsmile:Στήν Ζωή ισχύει η Θεωρία της σχετικότητας, και κουμπωνει τέλεια το ρητο του Ηρακλειτου" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ" φτάνει κανείς να μην κάνει "εκπτώσεις¨" στον εαυτό του και να ξέρει βασικά "ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ",γιατί το τι θέλουμε μεταβάλεται στην πορεία της Ζωής!!
Και το τι ΔΕΝ θέλεις να δεις πώς αλλάζει... «Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να το κάνω αυτό» (Κλασική δήλωση που συνήθως ακολουθεί κατορθώματα άλλων που ακούσαμε και φρίξαμε, και ακολουθείται από χείμαρρο παραινέσεων συμβουλών και κραξιμάτων :toung::bigsmile:)
Και για να βάζουμε και την αστρολογική μας παράμετρο μέσα, ακούγεται συνήθως δια στόματος Ήλιου συνόδου με Ερμή σε συνδυασμό με αρκετή Γη στον χάρτη.
Η απάντηση σου είναι γεμάτη σοφία. Σ' ευχαριστούμε!