Originally Posted by
Leovirgo
Αν καποιος μπορούσε να επιλέξει οπως λες--είχε ευθύνη της επιλογής--τότε ποιός θα ήταν τόσο ανόητος ωστε να σχετίζεται μ το ίδιο φύλο,δεδομένων των γνωστών σε όλους κοινωνικών-ηθικών-επαγγελματικών-υγείας-και-δεν-ξέρω-τι-αλλων συνεπειών?? Δέχομαι απόλυτα οτι η ψυχανάλυση μπορεί να εξαλλείψει Σ'ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ τις ομοφυλοφιλικές τάσεις ΕΑΝ βέβαια έχει ''ευθύνη'' ο ψυχολογικός παράγοντας γι'αυτές. Πάντως ένας άντρας που θέλει άντρα δε θα θελήσει ΠΟΤΕ εξίσου μια γυναίκα,κ.ο.κ. Αν το ζητούμενο είναι να βαφτίσουμε την ομόφυλοφιλία αρρώστια,και να τη θεραπέυσουμε,όσο παίρνει,δεκτό. Ποίος όμως μπορεί να πει απόλυτα ότι ΕΙΝΑΙ και όχι βιολογικό χαρακτηριστικο? Κι αν όντως ισχύει η ψυχολογική θεωρία,τότε πρέπει ν'αναζητησουμε επιρροές στο εμβρυικό στάδιο η την κληρονομικότητα,γιατί ξέρουμε περιπτώσεις αγοριών που είχαν αψογη σχέση με μπαμπά,είχαν αυτοκινητάκια-κι όμως, προτιμούσαν τις κούκλες..Γενικά,αν έχεις αρρώστια κι υποφέρεις,πας στο γιατρό. Αν εχεις κατάθλιψη και πονας,πας σε ψυχολόγο. Αν όμως είσαι γκέι και είσαι ευτυχισμένος/η γιατί να το αλλάξεις? Κι αν ο Θεός σ'έκανε κοκκινομάλλη/α και σ'άρεσει γιατι να το αλλάξεις επειδή ο τάδε σε προτιμά ξανθό,ή επειδή ΟΛΟΙ είναι ξανθοί?? Μην αναγάγεις τη σεξουαλική προτίμηση σε αρρώστια,ούτε να την συσχετίζεις με ''τρελαμένους'' πλάνητες και ορμόνες. Αν είσαι ξανθιά,σίγουρα παιζουν ρόλο κάποια γονίδια,η καποια ''επίκτητη'' βαφη. ΓΙΑΤΙ ν'αλλαξεις? Και ΓΙΑΤΙ ειναι ΚΑΚΟ?? Βλέπεις η κοινωνία καθορίζει το αποδεκτό και το λάθος,η πλειοψηφία διαφορετικά. Αν ήμουν γκέι δε θα το άλλαζα με τίποτα. Επίσης είμαι κοκκινομάλλα και μ'αρέσει.