Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Αν θες τον αλλον δεν εχεις αλλη επιλογη,καρδια ειναι αυτη και δεν υπολογιζει λογικη...ακομα και αν ξερεις οτι δεν θα'χει happy end το κανεις...ειμαι σε αυτην την κατασταση(και ακομα χειρροτερη,γιατι ειναι με αλλη μου φιλη,ενω εκεινη ξερει τι νιωθω)νιωθω ρακος αλλα δεν μετανιωνω,απλα διαλεγω καλυτερους φιλους/φιλες...
Η καρδια πρεπει να συμβαδιζει με την λογικη. Να προσπαθησεις να αγαπας εσενα περισοτερο. Γιατι δηλαδη να γινεσε εσυ ρακος και οι αλλοι να ειναι μια χαρα? Γραψε τα προτερηματα σου σε ενα χαρτι, κολησε το στον καθρεφτη του μπανιου σου και καθε πρωι θα το διαβαζεις θα χαμογελας θα λες καλημερα στο Toksotaki και θα ξεκινας αισιοδοξα την μερα σου.:unsure:
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
δεν ξερω...μου εχει τυχει να κανω κατι με καποιον,που ενδιαφεροταν για εμενα και την επομενη να λεει Συγνωμη,δεν θελω κατι!!!τι να πω...μαλλον εχει να κανει με φυλο??την μια να σε κοιτα μεσα στα ματια,να σου δινει λουλουδια,να σε προσεχει και την αλλη...σε ξερω απο καπου?
Δε θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με το φύλο. Παρ'όλα αυτά εγώ αναφέρθηκα σε αληθινή αγάπη. Τεκμηριωμένα αληθινή αγάπη. Από αυτά που περιγράφεις μάλλον εχουμε να κάνουμε με απλό ενθουσιασμό από μέρους του. Δυστυχώς υπάρχουν άτομα που όσο εύκολα ενθουσιάζονται, τόσο εύκολα και απότομα τους φεύγει. (Ξέρω από προσωπική εμπειρία έναν-Κριός στο ζώδιο. Ελπίζω να μην είναι όλοι οι Κριοί έτσι...). Συμφωνώ πάντως με τον dis. Σίγουρα αξίζεις περισσότερα από μια τέτοια συμπεριφορά. Πρέπει να εκτιμάμε και να προσέχουμε τον εαυτό μας. ¶λλωστε είναι ο μόνος που θα είναι σίγουρα πάντα στο πλευρό μας. Ο πιο πιστός μας σύμμαχος. Μάλλον αξίζει μεγαλύτερη προσοχη.:bigsmile:
Σας ευχαριστω πολυ γαι τις συμβουλες:cheesy:οσο για τους Κριους,εχει να κανει συνηθως με ενθουσιασμο,χανουν ευκολα το ενδιαφερον τους...αυτος για τον οποιο λεω,ειναι ιχθυς,απο το πως με κοιτουσε και λοιπα φαινοταν σαν να ηταν...με το που καλυψα τις ανασφαλειες του..."πως σε ειπαμε?!"και ηταν στην αρχη φιλος μου!βασικα πρεπει να εχει να κανει και με το φυλο,απο αυτα που εχω καταλαβει τα πραγματα εχουν ως εξης:ΕΡΩΤΑΣ....Ανδρες=εγωισμ ος,ΓΥΝΑΙΚΕΣ=εξαρτηση...οι γυναικες οχι ολες εννοειτε,δεν ειμαι δογματικη,απολυτη με μια σχετικη πλειοψηφια συγχεουν τον ερωτα με την εξαρτηση και την ασφαλεια...οι αντρες με τον εγωισμο,κτηση και κατακτηση,οταν νιωσουν οτι κατακτουν το υποψηφιο ατομο "πανε για αλλα"..τουλαχιστον αυτο πιστευω ειναι η προβληματικη μερια του ερωτα και απο τις 2 μεριες των φυλων επι των πλειστων...τεσπα μαλλον εφυγα εκτος...πως ξεχωριζεις αν ο αλλος ειναι ερωτευμενος η απλα ενθουσιασμενος?:wacko:
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
Σας ευχαριστω πολυ γαι τις συμβουλες:cheesy:οσο για τους Κριους,εχει να κανει συνηθως με ενθουσιασμο,χανουν ευκολα το ενδιαφερον τους...αυτος για τον οποιο λεω,ειναι ιχθυς,απο το πως με κοιτουσε και λοιπα φαινοταν σαν να ηταν...με το που καλυψα τις ανασφαλειες του..."πως σε ειπαμε?!"και ηταν στην αρχη φιλος μου!βασικα πρεπει να εχει να κανει και με το φυλο,απο αυτα που εχω καταλαβει τα πραγματα εχουν ως εξης:ΕΡΩΤΑΣ....Ανδρες=εγωισμ ος,ΓΥΝΑΙΚΕΣ=εξαρτηση...οι γυναικες οχι ολες εννοειτε,δεν ειμαι δογματικη,απολυτη με μια σχετικη πλειοψηφια συγχεουν τον ερωτα με την εξαρτηση και την ασφαλεια...οι αντρες με τον εγωισμο,κτηση και κατακτηση,οταν νιωσουν οτι κατακτουν το υποψηφιο ατομο "πανε για αλλα"..τουλαχιστον αυτο πιστευω ειναι η προβληματικη μερια του ερωτα και απο τις 2 μεριες των φυλων επι των πλειστων...τεσπα μαλλον εφυγα εκτος...πως ξεχωριζεις αν ο αλλος ειναι ερωτευμενος η απλα ενθουσιασμενος?:wacko:
Όταν θα σε υπολογίζει, θα σέβεται τις ανάγκες σου και τα θέλω σου και θα προσπαθεί κάθε στιγμή να σε κάνει χαρούμενη. Όταν θα βάζει τα δικά σου θέλω, παραπάνω από τα δικά του και θα προσπαθεί κάθε στιγμή να βρίσκεται κοντά σου. Και αυτό θα το κάνει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το αν θα σου φέρει λουλούδια, θα σε πάει σε ένα ωραίο ρεστοραντ και θα σου πει και 2-3 γλυκόλογα, δεν σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου .... απλά ενθουσιασμένος.
θα συμφωνησω με την panther..μεγαλο ρολο για το εαν ο αλλος ειναι ερωτευμενος μαζι σου πραγματικα και οχι με ενθουσιασμο παιζει ο χρονος και οι δυσκολες στιγμες..μεσα απο τον χρονο και τις δυσκολες στιγμες θα καταλαβεις αν καποιος σε θελει για αυτο που εισαι και σε αγαπαει η αν απλα τον ενθουσιασες..
Συμφωνω σε ολα και θελω να πω ακομα οτι η αγαπη ειναι συνεχεις δοκιμασια, και σε γαμο να καταληξει μια αγαπη μεχρι και να φυγει καποιος απο την ζωη η αγαπη θα δοκιμαζεται.
εχετε δικιο αλλα ποιος πραγματικα θα κατσει διπλα σου στα δυσκολα?!μπορει να ειναι ιδεα μου,ακομη μικρη ειμαι,αλλα δεν βλεπω κατι "αυθεντικο",αυτο που περιγραψατε...
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
εχετε δικιο αλλα ποιος πραγματικα θα κατσει διπλα σου στα δυσκολα?!μπορει να ειναι ιδεα μου,ακομη μικρη ειμαι,αλλα δεν βλεπω κατι "αυθεντικο",αυτο που περιγραψατε...
Δεν παιζει ρολο η ηλικια καποια στιγμη θα ερθει στην ζωη σου το αλλο σου μισο που θα σου δωσει αυτο που ψαχνεις. Εκ πειρας σου λεω οτι και μετα απο δυσκολα μπορει να διαλυθουν ολα. Το σωστο ειναι να αποκομιζεις εμπειριες οποτε οταν ερθει στην ζωη σου το αυθεντικο να εισαι ετοιμη να το διακρινεις και να το αγκαλιασεις.:unsure:
συμφωνω..επιπλεον οταν αγαπας πραγματικα βρισκεις την δυναμη και στεκεσαι στον αλλον..αυτο ειναι πραγματικη αγαπη,αλλιως δεν εχεις αγαπησει αληθινα το εαν διαλυθει καποια στιγμη η σχεση δεν σημαινει πως δεν αγαπησες αληθινα τον αλλον απλα πως καμια φορα για τον αλλον ειναι λιγο να τον αγαπας..:embarrest
Πολύ ωραίο άρθρο!
Εδώ και λίγους μήνες έχω χωρίσει και τώρα συνειδητοποιώ το τραγικό λάθος που έκανα: αρνιόμουνα να δεχτώ το τέλος και περίμενα ότι θα καταλάβει το λάθος του και θα τα ξαναβρούμε...Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να κάνεις στον εαυτό σου!¶ρνηση να αντιμετωπίσεις την κατάσταση,από φόβο,από ανασφάλεια ή επειδή σε βολεύει;;;
Τώρα βλέπω πως όλο αυτό που πέρασα (και ακόμα περνάω σε μικρότερο ίσως βαθμό) απλά δεν μου αξίζει γιατί ούτε η σχέση ήταν ιδανική ούτε και ο πρώην σύντροφός μου.Κι αν διάλεξε να τελειώσει τη σχέση μας είναι γιατί δεν είχε τίποτε άλλο να μας δώσει.
Όσο κλισέ κι αν ακουστεί,η αποδοχή είναι το πιο σημαντικό βήμα.Γιατί,μόνο αν δεχτούμε μέσα μας το τέλος θ' αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λογικά και πάνω απ' όλα θα βρούμε τον εαυτό μας.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πάντα τα συναισθήματα και οι αναμνήσεις.Αλλά αφού δεν μπορούμε να επέμβουμε στο χρόνο και να αλλάξουμε το παρελθόν καλό θα ήταν να σταματήσουμε να "πενθούμε" για κάτι που εκ των πραγμάτων δεν αλλάζει!