Re: Τι ζώδιο είστε; Αυτοπαρουσιαστείτε...
eimai eimai eimai....... karkinos me oroskopo leonta den to thela eilikrinaaaaaaa eidika ton oroskopo moy...xixi eimai kapsoyra me ena skorpio me oroskopo tayro nomizo diladi..... latreyo na parakoloytho tin kineziki astrologia me kalyptei kata mia ennoia perissotero aytaaaaaaaaa(tha prepe na pw ki alla?)
Ό,τι και αν πεις, όσα και αν πεις, γράφτα με ελληνικούς χαρακτήρες πλιζζζζζζζζζζ :bigsmile:
είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
Quote:
Originally Posted by
awake
είμαι ζυγάκι με ωροσκόπο σκορπιό, αφροδίτη και άρη (και πολλούς άλλους πλανήτες) στο σκορπιό και σελήνη στον ταύρο. Συνήθως αντιπαθώ τις σκορπίνες με την πρώτη ματιά!
Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Περίεργο μου ακούγεται αφού έχεις ωροσκόπο σκορπιό. Βέβαια και εγώ που έχω ωροσκόπο ιχθύ δεν τρελαίνομαι για άτομα ιχθείς..
δεν ξέρω πως μου βγαίνει έτσι... πάντως η αλήθεια είναι ότι τώρα που χρονικά είμαι πιο κοντά στον ωροσκόπο μου, έχει βελτιωθεί η κατάσταση! η επιφυλακτικότητα όμως παραμένει...
Quote:
Originally Posted by
colibri
έλα ρε είναι καλά παιδάκια τα σκορπάκια!!! Τα καρκινάκια να φοβασαι
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γνωρίσει καρκινάκια έως τώρα, οπότε δεν έχω άποψη! έχω ακούσει όμως τα χειρότερα! τα πάω τέλεια όμως με κριούς και υδροχόους...
Quote:
Originally Posted by
maer8
παρθένος με ωροσκόπο ζυγό, σελήνη στον υδροχόο και αφροδίτη στο ζυγό....έχω καμια ελπίδα????? τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!
πιστεύω ότι μετά τα 30 (αν δεν τα έχεις περάσει ήδη) θα είσαι σε ιδανικό επίπεδο... Ζυγός και υδροχόος είναι καλός συνδυασμός!
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Αν το βρίσκετε ενδιαφέρον, αναφέρατε καθένας το ζώδιο του και - αν το θέλετε - δυο τρία λόγια αυτοπαρουσίασης... Στο τέλος μπορούμε να κάνουμε μία στατιστική να δούμε τι ζώδια επισκέπτονται αυτό το site...
Kρατάμε στο μυαλό μας το θέμα μας και συνεχίζουμε χιούμορ ή παρεκκλίσεις στα ανάλογα threads ;)