Θα ήθελα να ανήκω σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο,πιο δυναμικό και με αυτοπεποίθηση.Τώρα πιο ΑΚΡΙΒΩΣ,δεν ξέρω:blink:
Printable View
Θα ήθελα να ανήκω σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο,πιο δυναμικό και με αυτοπεποίθηση.Τώρα πιο ΑΚΡΙΒΩΣ,δεν ξέρω:blink:
θα ηθελα να εχω και κανενα στοιχειο της γης.ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο διδυμο και πλανητες στον τοξοτη.Με λιγα λογια να παταω και λιγο στην γη:nuts:
Αφου τα ξερεις ολα αυτα, τοτε γιατι μπηκες στον κοπο;:
Quote:
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
--------------------------------------------------------------------------------
21.11.1983 18.00 Αθηνα με ενδιαφερουν κυριως τα αισθηματικα αλλα καλοδεχουμενα και τα υπολοιπα επισης αν δε σας κανει κοπο μπορειται να μου πειτε και για τον φιλο μου 01.04.1983 3 με 4 το πρωι στην Λευκωσια.Ευχαριστω
σορυ δεν καταλαβα τι εννοεις:worried:Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Αγαπητή Skorpion,Quote:
Originally Posted by skorpion
Τι ακριβώς θα ήθελες να μάθεις?:)
Φιλικά
Ιουλία
το σορυ δεν καταλαβα απευθηνοταν στην Αγγελικη που με ρωτησε γιατι μπηκα στον κοπο.Απλα δεν καταλαβα την ερωτηση της. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν η σχεση μου εχει προοπτικες π.χ γαμοςQuote:
Originally Posted by panther
Αγαπητή Σκόρπιον,Quote:
Originally Posted by skorpion
Επειδή είσαι σε λάθος ενότητα, θα πρέπει να κάνεις την συγκεκριμένη ή στην ενότητα της χαρτομαντείας Δωρεάν Χαρτομαντεία (εάν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο) ή ανοίγοντας νέο θέμα να ρωτήσεις αυτό που θέλεις και όποιος/α από τα μέλη γνωρίζει να σου απαντήσει.
Φιλικά
Ιουλία
απλα νομιζα οτι και η αστρολογια μπορει να δωσει τετοιες απαντησεις και ισως καποιος απο τα μελη μπορει να μου απαντησει εστω και ερασιτεχνκαQuote:
Originally Posted by panther
Αγαπητη scorpion
Η αστρολογια μπορει να δωσει κάποιες προδιαθέσεις/τάσεις με βάση τον γενεθλιο χάρτη σου.Η μελετη του χάρτη ,γινεται απο επαγγελματίες.Εαν θέλεις μια ερασιτεχνική ματια ως προς τα θέματα του 7ου οικου σου,δηλαδη για γαμο/συνεργασιες θα πρεπει να ρωτησεις στην σωστή ενοτητα δλδ στους εραστές της αστρολογιας.
Για κάθε θεμα /ερωτηση βρισκουμε την σωστή ενοτητα για να ρωτησουμε.
Προτεινω επισης να διαβασεις τους ορους προσβασης για να διευκολυνθείς στην περιηγηση σου στο σαιτ.
Φιλικά,
Φωτεινή
ευχαριστω πολυ
Θα ήθελα να είμαι Καρκίνος κυρίως λόγω της φοβερής (κυριολεκτικά) ιδιότητάς τους να εμφανίζουν επιλεκτικές ευαισθησίες.
Και για να πάψουν επιτέλους να με ταλαιπωρούν. :toung:
Ως καρκίνος σου δηλώνω την συμπαράσταση μου αγαπητη Αιγοκερίνα!
Αν και νομιζα οτι φημιζόμασταν για επιλεκτική μνημη ,προσωπικά και για την επιλεκτική μου όραση...για επιλεκτικές εαυαισθησίες πρώτη φορά το ακούω...αλλα καλο μου φαίνεται!:laugh:
Με την αστρολογική λογική τα καθένας μας πιστεύω θα μπορούσε να θέλει να είναι:
- το ζώδιο του ωροσκόπου του (πραγματικός εαυτός)
- το ζώδιο του μεσουρανήματος του (ιδανικός εαυτός)
- το απέναντι ζώδιο του (ψυχολογική αναπλήρωση κατά τον Άντλερ)
Προσωπικά, αν και Καρκίνος, θα ήθελα να είμαι Αιγόκερως... Μάλλον με πιάνει η τρίτη περίπτωση...
Νομίζω πως τελικά είναι πασιφανές το ζώδιό μου :cheesy:Quote:
Originally Posted by roadrunner
Αχ, αυτός ο αχταρμάς των επιλεκτικών "κατιτις" σας είναι που σας κάνει μοναδικούς... :love:
Να και μια καινούρια πληροφορία σχετικά με την ψυχολογική αναπλήρωση...Quote:
Originally Posted by Vassilis13
Κάντε μας δύο στην τρίτη κατηγορία παρακαλώ!!!:cheesy:
δεδομένου ότι ο ωροσκόπος μου και το ζώδιο μου ταυτίζονται απορρίπτω την πρώτη πιθανότητα...Quote:
Originally Posted by Vassilis13
επίσης απορρίπτω την τρίτη γιατί συνήθως όλο και κάτι με εκνευρίζει στους λέοντες,δεν τους πολυσυμπαθώ και σίγουρα δεν θέλω να τους μοιάσω...
τους τοξότες...χμ...είναι το αγαπημένο μου ζώδιο...αλλά παρόλα αυτά εγώ θα ήθελα να ήμουν μάλλον σκορπιός,ίχθύς ή καρκίνος...κάτι σε νερό δηλαδή... :)έχω βαρεθεί να με λέει η αδερφή μου "ψυχρή υδροχόα":love:
Μια χαρά είναι το ζωδιούλι σου, χεχε :love:Quote:
Originally Posted by Λευκή
Αυτό πάντως με τους Λέοντες δεν είναι και τόσο παράδοξο, διότι ο έβδομος οίκος συνδέεται και με τους δηλωμένους αντιπάλους.
Συμφωνα με τον Vassilis13 σε μενα αντιστοιχουν τα ακολουθα:
1.Διδυμος- το ζώδιο του ωροσκόπου του (πραγματικός εαυτός)
2.Υδροχοος- το ζώδιο του μεσουρανήματος του (ιδανικός εαυτός)
3.Ταυρος- το απέναντι ζώδιο του (ψυχολογική αναπλήρωση κατά τον Άντλερ)
Τωρα βεβαια δεν ειμαι σιγουρη αν συμφωνω, προβληματίστηκα:bigsmile:
Γεια σας! Εγώ είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό και μου φαίνεται περίεργος συνδυασμός, γιατί το πρώτο έχει πολλές διαφορές με το δεύτερο! Θα ήθελα λοιπόν το ηλιακό μου ζώδιο να ήταν Τοξότης, γιατί νομίζω πως περνάνε πιο χαλαρά στην ζωή τους! Αλλά αφού δεν γίνεται, συμβιβάζομαι με αυτό που είμαι! Δεν είναι και τόσο άσχημο!
Θα ήθελα να ήμουν Λέων (νομίζουν πως είναι οι καλύτεροι, άρα είναι :toung: ), με ωροσκόπο στον Υδροχόο για να είμαι και κουκλίτσα :toung:
Χμμμμμμμμμμμ....διάλεξα τα ζώδια του Βόριου και Νότου Δεσμού μου τώρα που το παρατηρώ. Τι να σημαίνει άραγε αυτό; :suspiciou
Κουκλί είσαι και τώρα, τί τον θες τον ωροσκ υδροχόο Μαίρη ??? :cheesy:
Εμένα θα μου αρκούσε να είχα λίγο καλύτερο Κρόνο και ένα ψίχουλο αέρα.
Από που φυσάει να ανοίξω το παράθυρο??? :wacko:
Αν θέλετε να σας φυσήξω εγώ καλέ!! Με 3 αέρινους βαρείς πλανήτες, δεν θέλει και πολύ για να "μπάζω"!!! :toung:
Και καμιά φωτιά αν θέλετε, χαλαρά!
Αέρα θέλεις Αντωνία; Εδώ ο καλός αεριτζής με 5 ολόκληρους πλανήτες στον Αέρα. Ευάερον, ευήλιον το κατάστημα, απο την μία πόρτα μπαίνεις, φςςςςς το δροσερό αεράκι, απο το παράθυρο βγαίνεις :cheesy:
Πάντως έχω ακούσει πως απο στατιστικές, ο Υδροχόος στον ωροσκόπο δίνει εξωτερική ομορφιά σε μεγάλα ποσοστά. Αφού διαλέγουμε, ας διαλέξουμε σωστά :toung:
Είμαι τοξότης.Τώρα τελευταία και διαβάζωντας τα ζώδια βλέπω ότι του αιγίκερου εδώ και κάποιον καιρό του πάνε όλα λαλά οπότε τείνω προς τα εκεί!
Χμμμ.... φωτιά και αέρα (Τοξότης με Υδροχόο) δύσκολα το αλλάζεις...
Δεν νομίζετε??? Ίσως να έβαζα κάπου αλλού την Αφροδίτη μου που είναι στον Τοξότη, να άλλαζα κατι τετράγωνα του Ήλιου με τον ¶ρη και το Δία, αλλα κατά τα άλλα μια χαρά ζωδιάκι είμαι!!! Γιατι να θέλω άλλο???
Eγω ως υδροχοοινα με ωροσκοπο,σεληνη,αρη,κρονο,ο υρανο στο τοξοτη (πολυ φωτια) θα ηθελα να ημουν κατι απο νερο που δεν εχω καθολου εκτος απο Πλουτωνα στο Σκορπιο..
σκορπιος...το εντελως αντιθετο....
ειμαι λεων με ωροσκοπο λεων αφροδιτη στο λεων ερμη στο Λεων...βαρεθηκα και μπουχτισα..χαρακτηρας ειναι αυτος;;
Σκορπιός! Αν και έτσι όπως είμαι καραγουστάρω! Είμαι Καρκίνος με Σκορπιό. Θα'θελα να είχα λίγο περισσότερο αέρα (μόνο μια σελίνη στους δυδίμους...) ή κάνα πλανήτη στα τρία τελευταία ζώδια.
Κι εμένα μ'αρέσει που είμαι αέρας με φωτιά (Δίδυμος με Λέοντα) και ειδικά το Δίδυμο, όσα ελαττώματα κι αν έχει, δεν τον αλλάζω με τίποτα.. Ο ωροσκόπος μου δε μ'αρέσει και τόσο.. Αλλά κι εμένα θα μου άρεσε πολύ να ήμουν Σκορπιός! Αν και δεν ξέρω πολλά, μου φαίνεται κάπως "σκοτεινό" ζώδιο κι αυτό, λόγω ανωμαλίας ίσως, με ελκύει απίστευτα.. Μου είπαν ότι φταίει ο Πλούτωνας στο Σκορπιό που με "σκορπιονίζει", ισχύει?
Πάντως, γενικά με τα ζώδια του νερού και την ευαισθησία τους δεν τα πάω και τόσο καλά... Ειδικά αυτόν τον Καρκίνο που τον έχω στον ¶ρη, άχτι τον έχω.. :suspiciou Νοιώθω ότι μου τον καταδτρέφει, δεν ξέρω γιατί...
Δυστυχώς, είμαι Κριός με ωροσκόπο Υδροχόο. Καρατσεκαρισμένο, ότι παρόλο τον ωροσκόπο, με τους Υδροχόους (και τον... αέρα, γενικότερα) δεν τα πάω καλά.
¶ρα... ήθελα να παραμείνω Κριός με ωροσκόπο Κριό! (Είμαι που είμαι της... κουτουλιάς, ας είχα και τη "βούλα"!...)
Πάλι Δίδυμοι θα'θελα να'μουν.Αν όχι Δίδυμοι,τότε σίγουρα Τοξότης ή Λέων.Με τίποτα Παρθένος (ο ωροσκόπος μου), ή Σκορπιός (η Σελήνη μου).Είμαι καινούργια εδώ.Καλώς σας βρήκα παιδιά! :embarrest
λιγη γη παιδιααα!!! δεν εχω ουτε ενα πετραδακι τιποτα!!! μηδεν!:dizzy:
Σας δίνω άφθονη γη απ'το χάρτη μου.Μου δίνετε λίγη φωτιά ,γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου? :toung:
Ανακαλυψα οτι εχω ενα "πετραδακι" τελικα στο γενεθλιο χαρτη μου την Ηρα που ειναι στον ταυρο.Δηλαδη ψαχνω γαμπρο με γη μπας και σωθω απο πνιγμο ανεμοστροβιλο ή απο καψιμο,δε με βλεπω καθολου καλα,στην γη δε παταω,εξωγηινη κτλ:laugh: :laugh: :laugh:
Αν δεν ημουν Υδροχοος, νομιζω θα ηθελα να ημουν Τοξοτης. Με ωροσκοπο Υδροχοο ομως:toung:
Εάν δεν ήμουν ταύρος θα ήθελα να είμαι καρκίνος! Τα πιο γλυκά και ανιδιοτελή πλάσματα!:love:
Δεν νομίζω να ήθελα να είμαι τίποτα άλλο εκτός από Ταύρο..χμμ ίσως Σκορπιός ...μπα..Τοξότης..μπα θα μείνω στο δικό μου