-
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Quote:
Originally Posted by panther
Συνήθως, τα άτομα με αυτή την όψη, ξεκινάνε κάτι (άποψη, τρόπο ζωής, χόμπι κλπ) αλλά στην πορεία βαριούνται και ακολουθούν κάτι άλλο.
Βέβαια, εξαρτάται και από τις όψεις.
Ελπίζω να βοήθησα!
Φιλικά
Ιουλία
Ευχαριστω Ιουλια :love:
Οντως μερικες φορες ξεκιναω κατι και μετα βαριεμαι αν δεν υπαρχει συνεχως κατι να με ιντριγκαρει, να μου προκαλει το ενδιαφερον συνεχως ή να συνεχισει να με μαθαινει(πραγματα που με ενδιαφερουν).Αρχιζω κατι και ανακαλυπτω στην πορεια οτι δεν μου ταιριαζει.Ομολογω πως ειναι ελαττωμα:sad2:! εχω ξεκινησει πολλα πραγματα τα οποια στη συνεχεια εγκατελειψα:embarrest (ενοργανη,μπαλετο,θεατρο,κε ραμικη,καλλιτεχνιαγενικοτ ρα,καρατε,στιβο,σπουδες στη δημοσια διοικηση,γραμματεας,γραφισ τικη):embarrest Ευτυχως ομως καταληξει, σπουδαζω ψυχολογια και μου αρεσει πολυ πολυ!!! οπως και το myhoroscope και σε προεκταση η αστρολογια και δε θα σταματησω να χορευω ποτε!:bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Αποψεις δεν αλλαζω ευκολα ουτε και σχεσεις (αυτο το ειπα για καλο ε!)
-
Διάβασα με αρκετό ενδιαφέρον τις τελευταίες ειδικά δημοσιεύσεις πάνω στο τετράγωνο άρη - ποσειδώνα.
Ωστόσο δεν θα έλεγα πως οι 'ανθρωποι με το τετράγωνο αυτό περνάνε απ το ένα χόμπυ στο άλλο επειδή βαριούνται.θεωρώ πιθανότερο αυτό να συμβαίνει επειδή αυτή η όψη δημιουργεί στο άτομο πολλές ψευδαισθήσεις και ανασφάλειες με συνέπεια αυτό στην προκειμένη περίπτωση να θεωρεί ότι είναι ακατάλληλο για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα με την οποία ασχολείται μια δεδομένη χρονική στιγμή,με αποτέλεσμα να την εγκαταλείπει για μια καινούρια μέχρις ότου να απογοητευτεί εκ νέου απ αυτήν.Αυτό φυσικά σε "βαριές"περιπτώσεις.
Γενικά ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ουτοπίας,της εξιδανίκευσης και της ανάγκης για "απογείωση" απ την άσχημη πραγματικότητα.Στις θετικές του όψεις συνήθως αυτή η ανάγκη εκφράζεται μέσω της ενασχόλησης με κάποια μορφή τέχνης (πχ υποκριτική,φωτογραφία) η οποία βοηθάει το άτομο να εξετερικεύσει τα συναισθήματά του.Στις αρνητικές όψεις όμως το μέτρο χάνεται και αυτή η ανάγκη έκφρασης μετατρέπεται σε αδυναμία συμβιβασμού με την καθημερινή ζωή και έλλειψη δημιουργικής διεξόδου.ετσι ο άνθρωπος ανάλογα και με το υπόλοιπο ωροσκόπιο μπορεί να αναζητήσει πιο "εύκολες" διεξόδους όπως το αλκοόλ ή η εξαπάτηση άλλων με δόλια μέσα(αίσθηση διαφορετικότητας στο σύνολο η οποία φαντάζει μυστηριώδης) ή ακόμα και μια απλή παθητικότητα.
Ωστόσο σκόρπιον-να με συγχωρέσεις για την αδιακρισία μου :cheesy: - ρίχνοντας μια ματιά στους πλανήτες σου είδα ότι έχεις ποσειδώνα περίπου στις 27 μοίρες του τοξότη και άρη περίπου στις 2 μοίρες του ζυγού,επομένως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς...Αφενός η όψη τετραγώνου είναι ασύμβατη αφετέρου ο ποσειδώνας είναι πολύ αργός πλανήτης για να υπάρχει τόση ανοχή σε μια γωνία τέτοιου είδους.Οσο για τη συνεχή εναλλαγή χόμπυ ,πιθανόν να οφείλεται και στη σελήνη στους διδύμους :)
-
Quote:
Originally Posted by Λευκή
Διάβασα με αρκετό ενδιαφέρον τις τελευταίες ειδικά δημοσιεύσεις πάνω στο τετράγωνο άρη - ποσειδώνα.
Ωστόσο δεν θα έλεγα πως οι 'ανθρωποι με το τετράγωνο αυτό περνάνε απ το ένα χόμπυ στο άλλο επειδή βαριούνται.θεωρώ πιθανότερο αυτό να συμβαίνει επειδή αυτή η όψη δημιουργεί στο άτομο πολλές ψευδαισθήσεις και ανασφάλειες με συνέπεια αυτό στην προκειμένη περίπτωση να θεωρεί ότι είναι ακατάλληλο για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα με την οποία ασχολείται μια δεδομένη χρονική στιγμή,με αποτέλεσμα να την εγκαταλείπει για μια καινούρια μέχρις ότου να απογοητευτεί εκ νέου απ αυτήν.Αυτό φυσικά σε "βαριές"περιπτώσεις.
Γενικά ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της ουτοπίας,της εξιδανίκευσης και της ανάγκης για "απογείωση" απ την άσχημη πραγματικότητα.Στις θετικές του όψεις συνήθως αυτή η ανάγκη εκφράζεται μέσω της ενασχόλησης με κάποια μορφή τέχνης (πχ υποκριτική,φωτογραφία) η οποία βοηθάει το άτομο να εξετερικεύσει τα συναισθήματά του.Στις αρνητικές όψεις όμως το μέτρο χάνεται και αυτή η ανάγκη έκφρασης μετατρέπεται σε αδυναμία συμβιβασμού με την καθημερινή ζωή και έλλειψη δημιουργικής διεξόδου.ετσι ο άνθρωπος ανάλογα και με το υπόλοιπο ωροσκόπιο μπορεί να αναζητήσει πιο "εύκολες" διεξόδους όπως το αλκοόλ ή η εξαπάτηση άλλων με δόλια μέσα(αίσθηση διαφορετικότητας στο σύνολο η οποία φαντάζει μυστηριώδης) ή ακόμα και μια απλή παθητικότητα.
Ωστόσο σκόρπιον-να με συγχωρέσεις για την αδιακρισία μου :cheesy: - ρίχνοντας μια ματιά στους πλανήτες σου είδα ότι έχεις ποσειδώνα περίπου στις 27 μοίρες του τοξότη και άρη περίπου στις 2 μοίρες του ζυγού,επομένως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανησυχείς...Αφενός η όψη τετραγώνου είναι ασύμβατη αφετέρου ο ποσειδώνας είναι πολύ αργός πλανήτης για να υπάρχει τόση ανοχή σε μια γωνία τέτοιου είδους.Οσο για τη συνεχή εναλλαγή χόμπυ ,πιθανόν να οφείλεται και στη σελήνη στους διδύμους :)
Στην θετική του μορφή - επίσης - εκφράζει την αληθινή αγάπη, τον ρομαντισμό, την ποίηση, την μουσική και το οτιδήποτε τείνει τα άτομα να δημιουργούν. Στην αρνητική του μορφή εκφράζει αυτό που γράφεις.
Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πλανήτες εκτός των Διδύμων που να "οφείλονται" για την συνεχή εναλλαγή χόμπυ. Πάντως, οι δίδυμοι το συνιθίζουν αυτό:toung:
-
Oταν όμως ο Αρης τετραγωνιζει τον Ερμη τι γίνεται?Πιστευω οτι ειναι μια δυσκολη οψη.Οπως και οταν τετραγωνιζει την Αφροδιτη
-
Γεια σου skorpion! Συγγνωμη αν είπα κάτι σχετικα με τις όψεις που δεν είναι καλό και δεν ισχύει για σένα και ίσως να σε πείραξε. Αυτα ήξερα σχετικά μ'αυτην την όψη. Όσον αφορά για το γεγονός ότι τα άτομα μ'αυτήν την όψη όταν αρχίζουν κάτι και δεν το τελειώνουν αυτό το ΄χω και εγώ.Ελπίζω να μου βγει σε καλό στο τέλος.Καλό μεσημέρι!
-
Σας ευχαριστω ολους παρα παρα πολυ που ασχοληθηκατε:love: :love: :love:
Λευκη δεν τιθεται κανενα θεμα αδιακρισιας:cheesy: . Μπορεις να το ξανακανεις οποτε θες εριξες φως σε ενα μυστηριο:bigsmile: . Με βοηθατε στο να κατανοω καλυτερα και να μαθαινω (εστω και με αργους ρυθμους) και μου λυνετε απορειες που με αφορουν :love:
matisse τι να με πειραξει? εγραψες αυτο που ηξερες, απλως δεν ταιριαζε στην περιπτωση μου. ειναι ωραιο να λεμε τις αποψεις μας γιατι μαθαινουμε απο αυτους που ξερουν ισως καλυτερα και διορθωνουμε τα λαθη μας ή εστω προβληματιζομαστε και το ψαχνουμε περισσοτερο (αυτα δεν ισχυουν τοσο για μενα ακομα γιατι ειμαι στα νηπιακα μου αργα βηματα και δεν ξερω κατα ποσο μπορω να βοηθησω)σε ευχαριστω για την καλη προθεση:bigsmile: Κ δεν αμφεβαλλα καθολου περι αυτου:love:
:love:
-
Μπορω να πω το μεγαλο μυστικο για τον Αρη σε εναν ανδρα;;;:bigsmile: :bigsmile: :cheesy: :cheesy:
-
Πες το Αγγελική!Η γνώση πρέπει να μεταδίδεται!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
Μπορω να πω το μεγαλο μυστικο για τον Αρη σε εναν ανδρα;;;:bigsmile: :bigsmile: :cheesy: :cheesy:
Nαι ναι ναι :toung:
-
Εγώ έχω ¶ρη στον Λέοντα, και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή θέση. Αλήθεια, είπατε για τις "κακές" θέσεις, με τις "καλές" τί γίνεται? Ποιές είναι οι "καλύτερες" θέσεις για τον ¶ρη?
-
Αν σκεφτούμε ότι ο ¶ρης είναι ο θεός του πολέμου και δίνει δράση και θέληση, σε συνδυασμό με τον Λεόντα που είναι αρχηγικό ζώδιο, μάλλον κοιτούν πολύ ψηλά και αυτό που θέλουν θα το πάρουν!
Η καλύτερη θέση για τον ¶ρη είναι στον Κριό και τον Σκορπιό, μιας και ειναι ο κυβερνήτης τους (θέση κυριαρχίας).
Σε αδυναμία είναι στον Ζυγό.
Σε έξαρση στον Αιγόκερω.
Σε πτώση στον Καρκίνο.
-
Quote:
Originally Posted by
Deodonus
Εγώ έχω ¶ρη στον Λέοντα, και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή θέση. Αλήθεια, είπατε για τις "κακές" θέσεις, με τις "καλές" τί γίνεται? Ποιές είναι οι "καλύτερες" θέσεις για τον ¶ρη?
Πολύ καλή θέση είναι στον Κριό, στον Λέοντα, στον Σκορπιό.
Κατ' επέκταση, συμφωνώ με την Κια.
-
Και να συμπληρώσω ότι είναι καλά τοποθετημένος σε αυτά τα ζώδια γιατί αντιδρούν δυναμικά και άμεσα, και κινούνται με θάρρος και τόλμη, όπως ακριβώς και ο ¶ρης, με αποτέλεσμα να πετυχαίνουν πιο εύκολα τους στόχους τους. Είναι οι λεγόμενοι μαχητές.
-
γεια σασ θα ηθελα να ρωτησω- γιατι ειμαι πολυ αρχαρια - ανδρασ με αρη στη παρθενο και γυναικα με αρη στον υδροχοο ταιριαζουν?
-
Αγαπητή janepp
Είναι δύσκολο να συγκλίνουν δύο άνθρωποι με αυτό τον συνδυασμό γιατί δεν υπάρχει κάτι κοινό στα ζώδια που αναφέρετε. Η Παρθένος είναι γήινη και μεταβλητή, ο Υδροχόος σταθερός και αέρινος.
Αλλά μία συναστρία έχει συνδυασμούς πολλούς, επομένως αυτό δεν αναιρεί μία όμορφη προσέγγιση. Απλά στο σημείο του ¶ρη δεν έχει σύνδεση άμεση.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
ευχαριστω για το χρονο σασ καλο βραδυ.
-
Μμμ...ναι και εγώ έχω τον Αρη σε μεγάλη εκτιμηση ως πλανήτη...ακριβώς γιατί συμβολίζει την αρχαίγονη ενέργεια που μας διέπει, είτε αυτή μεταφράζεται στην έκφραση της ως sex είτε ως δράση σε ενα γενικότερο πλαίσιο.
Έχω ξεκινήσει αυτό το πρωινό και έχω διαβάσει αρκετά 'αρθρα στο foroum περι της πονεμένης ιστορίας του έρωτα... Ο έρωτας στην συνολική του εκδοχή περιλαμβάνει το φλέρτ, το sex, την έμμεση επικοινωνία την συναισθηματική έκφραση κ.τ.λ. όπωσ γίνεται κατανοητό, η ολη προσέγγιση σε κάποιου το ορωσκόπιο όταν θέλει να διερευνήσει το κομμάτι του έρωτα πρέπει να γίνει συνολικότερα, να μελετηθούν δηλαδη οι όψεις και οι θέσεις των κυριότερα "υπαίτιων" πλανητών, όπως είναι ο ¶ρης, η Αφροδίτη και η Σελήνη (Γνωρίζω πως και άλλοι πλανήτες μπαίνουν σε αυτό το παιχνίδι). Δεν θέλω να πλατιάσω και να ξεφύγω απο την θεματολογία του ¶ρη, αλλά αγαπητοί μου συντονιστές δεν υπάρχει κάποιο θέμα (που τουλάχιστον να το πρόσεξα εγώ...:blink:) που να μιλάει εκτενώς για την σύνδεση αυτών των τριών πλανητών ή έστω και παραπάνω, στο θέμα το έρωτα και τις γενικότερες απογοητεύσεις 'η τις χαρές του. Τι να την κάνω εγώ την συναστρία όταν δεν βρίσκω άτομο για να την κάνω?:σφύριγμα χεχεχ Βασικά, αυτό που θέλω να πώ είναι πως θα θελα σας παρακαλώ να δημιουργήσετε ενα άρθρο για το πώς κάποιος καταλαβαίνει αν τα ερωτικά του θα του πάνε καλά..το ξέρω οτι ακούγεται υπέραπλουστευτικο και το ξέρω επίσης οτι δεν είναι. Αλλά θα θελα να ακούσω ποιά είναι επιτέλουσ αυτά τα 2,3 χαρακτηριστικά που πλήττουν τον αστρολογικο μας χάρτη με αποτέλεσμα η ερωτική μας ζωή να πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο ή ενδεχομένως να μην ήταν και ποτέ καλή! Θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να μπορώ να διακρίνω τις δύσκολες μου όψεις, ποια είναι τα σημεία εκείνα που τείνω προσωπικά να σφάλω και μήπως τελικά γνωρίζοντας τα καταφέρω να τα χαλιναγωγήσω αν οχι να τα σβήσω. Στο παράδειγμα του Αρη...θα μπορούσε ίσως να γίνει λόγος οτι πρόκειται για έναν αρσενικό πλανήτη και π.χ ο συνδιασμός του με έναν αρσενικό πλανήτη όπως είναι ο Λέων, αυτό ίσως να δημιουργεί στην γυναίκα μια ανεξάρτησία, μια δυναμική και κάποιες φορές επιθετική στάση. Αν και άλλα στοιχεία στον αστρολογικό χάρτη ενισχύουν αυτήν τάση τότε ενδεχομένως το άτομο να αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω αυτής της δυναμικότητας του. Η' ακόμη αν η Αφροδιτούλα μας κάνει δύσκολες όψεις με τον ¶ρη ή την σελήνη...Ποιές είναι αυτές? τελικά τα τρίγωνα και τα εξάγωνα ως όψεις μεταξύ αυτών των πλανητών θεωρούνται souper ευνοικές ενώ αντίθετα τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις απλά δυσκολίες αν οχι "κακές" όψεις? (τον αστρολογικό μου χάρτη τον κοιτάω τον ξανακοιτάααααωωω και προσπαθώ ανάμεσα στα τρίγωνα και τα τετράγωνα να βρώ ερμηνείες...) Έχω τόσα συγγράματα αστρολογίας και τόσα βοηθήματα... αλλά πιστέψτε με, έχοντας αστρολογία τόσες πολλές αναλύσεις, μόνο ενα έμπειρο μάτι μπορεί να ξεδιαλύνει ουσιαστικά το τοπίο. Αλλα όλοι εμείς οι κακομοίρηδες και άπειροι που προσπαθούμε ειλικρινά να μάθουμε, καμιά φορά χρειαζόμαστε τις πιο απλοϊκές εξηγήσεις....
http://i144.photobucket.com/albums/r.../valentine.jpg
*Μακάρι να μην χρειαζόταν να χαλάσω την ροή του θέματος με τον ¶ρη αλλα, ήταν απο τα λίγα θέματα που μυ δίνονταν η δυνατότητα να απαντήσω μα κάποιο post και επίσης ακριβώς επειδή πιστεύω πολύ στην δυναμική αυτού του πλανήτη σε συνδιασμο με την αφροδίτη και την σελήνη, θεώρησα οτι θα ήταν οκ η δημοσιέυση αυτή,εδω
thanx :)
-
Αγαπητη TaurusF, δυστυχως, οι απολυτες απαντησεις στο θεμα που σας απασχολει δεν κατοικοεδρευουν εδω!
Ισως θα ηταν καλυτερο να απευθυνθειτε σ εναν αστρολογο της προτιμησης σας που θα αναλυσει τον γενεθλιο χαρτη σας.
Παντως ο Αρης στον Λεοντα, δεν δειχνει απλως την δυναμικοτητα σας, αλλα και τον τυπο του ανδρα που σας ελκει. Αν αυτος ο τυπος ειναι ασυμβατος με τις συναισθηματικες σας αναγκες [Σεληνη] ή με την εκφραση της θηλυκοτητας σας [Αφροδιτη] ειναι αναμενομενο τα πραγματα να δυσκολευουν. Ενα ρολο παιζει και ο Ποσειδωνας οσον αφορα την εξιδανικευση που συχνα πυκνα ειναι η μεγαλη παγιδα [αλλα και η μεγαλη ομορφια] του ερωτα.
Μια μεγαλη επισης παγιδα, ειναι να ασχοληθειτε περισσοτερο με την εικονα που δινουν οι οψεις στον χαρτη σας, παρα με την παρατηρηση του τροπου που δρατε στα ερωτικα σας -και οχι μονο- ζητηματα. Δουλεψτε πανω σ αυτο και κατοπιν καντε και τις αναγωγες στον χαρτη σας. Μπορειτε καλλιστα να δημιουργησετε μια καινουρια εκδοχη στην ερμηνεια των οψεων!! :bigsmile::bigsmile:
-
Kλαίνε οι χήρες ,κλαίνε και οι παντρεμένεςςςς:cheesy:Τι να πω και εγω η φουκαριαρα που ειμαι Κριος με ωροσκόπο κριο αλλα εχω Αρη στο Καρκινο και μαλιστα σε τετραγωνο με Αφροδίτη????Πάντως η αλη8εια ειναι οταν αρχιζω κατι το τελειωνω μετα απο πολλεςςςςς διαδρομες..δεξια αριστερα ανηφόρα κατηφόρα..τελικα ομως φτανω στο τελος...:laugh:Δεν βαριεσαι..:love:
Αλλα και αυτο το "ετοιμοπόλεμο" που εχει και καλα ο "δυνατος Αρης" κουραζει..λες μια κουβεντα και λενε δεκαπεντε..λες και τους σκοτωσες τη μανα..και αρχιζουν και αυτο και εκεινο και το αλλο...και ολα αυτα τα υπερτροφικα εγω..ασε μας καημενεε!!!!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αγαπητη TaurusF, δυστυχως, οι απολυτες απαντησεις στο θεμα που σας απασχολει δεν κατοικοεδρευουν εδω!
Ισως θα ηταν καλυτερο να απευθυνθειτε σ εναν αστρολογο της προτιμησης σας που θα αναλυσει τον γενεθλιο χαρτη σας.
Παντως ο Αρης στον Λεοντα, δεν δειχνει απλως την δυναμικοτητα σας, αλλα και τον τυπο του ανδρα που σας ελκει. Αν αυτος ο τυπος ειναι ασυμβατος με τις συναισθηματικες σας αναγκες [Σεληνη] ή με την εκφραση της θηλυκοτητας σας [Αφροδιτη] ειναι αναμενομενο τα πραγματα να δυσκολευουν. Ενα ρολο παιζει και ο Ποσειδωνας οσον αφορα την εξιδανικευση που συχνα πυκνα ειναι η μεγαλη παγιδα [αλλα και η μεγαλη ομορφια] του ερωτα.
Μια μεγαλη επισης παγιδα, ειναι να ασχοληθειτε περισσοτερο με την εικονα που δινουν οι οψεις στον χαρτη σας, παρα με την παρατηρηση του τροπου που δρατε στα ερωτικα σας -και οχι μονο- ζητηματα. Δουλεψτε πανω σ αυτο και κατοπιν καντε και τις αναγωγες στον χαρτη σας. Μπορειτε καλλιστα να δημιουργησετε μια καινουρια εκδοχη στην ερμηνεια των οψεων!! :bigsmile::bigsmile:
Ok, το καταλαβαίνω...απλά παρασύρθηκα απο την συννέχεια των σκέψεων μου... με αποτέλεσμα να κλαψουρίζω ψάχνοντας εύκολες λύσεις και απαντήσεις :wacko:
Απλά θα θελα να γίνω εγώ ο προσωπικός μου αστρολόγος...είναι και το οτι δεν μπορώ να συνηδητοποιήσω ίσως οτι η αν'αλυση τέτοιων θεμάτων χρήζει πολλαπλής μελέτης και δεν εκφράζεται σε 2 3 αράδες όπως εγώ ήθελα :embarrest. Το παλεύω πάντως :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Taurus F
Ok, το καταλαβαίνω...απλά παρασύρθηκα απο την συννέχεια των σκέψεων μου... με αποτέλεσμα να κλαψουρίζω ψάχνοντας εύκολες λύσεις και απαντήσεις :wacko:
Απλά θα θελα να γίνω εγώ ο προσωπικός μου αστρολόγος...είναι και το οτι δεν μπορώ να συνηδητοποιήσω ίσως οτι η αν'αλυση τέτοιων θεμάτων χρήζει πολλαπλής μελέτης και δεν εκφράζεται σε 2 3 αράδες όπως εγώ ήθελα :embarrest. Το παλεύω πάντως :toung:
Εχω την εντύπωση ότι βιάζεσαι και ότι δεν είσαι αντικειμενική με τον εαυτό σου :bigsmile: Για αυτό και δυσκολεύεσαι να δεις αυτό που είναι και βλέπεις αυτό που μάλλον θέλεις :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Αν σκεφτούμε ότι ο ¶ρης είναι ο θεός του πολέμου και δίνει δράση και θέληση, σε συνδυασμό με τον Λεόντα που είναι αρχηγικό ζώδιο, μάλλον κοιτούν πολύ ψηλά και αυτό που θέλουν θα το πάρουν!
Η καλύτερη θέση για τον ¶ρη είναι στον Κριό και τον Σκορπιό, μιας και ειναι ο κυβερνήτης τους (θέση κυριαρχίας).
Σε αδυναμία είναι στον Ζυγό.
Σε έξαρση στον Αιγόκερω.
Σε πτώση στον Καρκίνο.
Να κοιμάμαι ήσυχη δηλαδή που έχω άρη στον σκορπιό? Τι γίνεται όταν και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Αρης?
-
Να σας πω την αλήθεια, ο ¶ρης είναι φανταστικός πλανήτης.
Με εχει σώσει άπειρες φορες και με βοηθά να "βάζω στη θεση τους" όλους όσους καποιες φορες επιχειρούν να με μειώσουν, λογω του φυλου μου (γυναίκα σε ανδροκρατούμενη δουλεια).
Με άρη και αφροδίτη σε σύνοδο στον κριο, δεν αφηνω κανεναν να με πληγωσει και να με αμφισβητήσει.
Αυτος είναι ο ¶ρης. Ένας σωτήριος πλανήτης για τις γυναικες.
-
οταν ειναι στο Κριο ...............................μπορεί να ειναι σωτήριος για ρωτα και αυτούς που εχουν Αρη σε ζωδια του νερού που δεν ειναι πολεμικοί τύποι
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
οταν ειναι στο Κριο ...............................μπορεί να ειναι σωτήριος για ρωτα και αυτούς που εχουν Αρη σε ζωδια του νερού που δεν ειναι πολεμικοί τύποι
Να σου πω κατι ομως????εχω γνωστους με Αρη στο Κριο..πολλες φορες γινονται γραφικοι οταν ερχονται σε αντιπαραθεση..σπανιως τους παιρνει καποιος στα σοβαρα...:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Μην ξεχνας οτι ειναι ο παραδοσιακος κυβερνητης του Σκορπιου...
-
GIRL κάτι άλλο θα τον χαλάει τότε τον γνωστό σου γιατί ο ¶ρης στον Κριό (τον έχω κι εγω εκεί) δεν χαρίζεται και σίγουρα δεν μπορείς να μην τον πάρεις στα σοβαρά.
Καλά τα λέει το μέλος starfish πάντως.
-
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
GIRL κάτι άλλο θα τον χαλάει τότε τον γνωστό σου γιατί ο ¶ρης στον Κριό (τον έχω κι εγω εκεί) δεν χαρίζεται και σίγουρα δεν μπορείς να μην τον πάρεις στα σοβαρά.
Καλά τα λέει το μέλος starfish πάντως.
Πω πω ζουζουνακι σε φανταζομαι ηδη..διδυμακι κιολααα!!!!με Αρη στο Κριο!!!!!!!!!
:laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Πω πω ζουζουνακι σε φανταζομαι ηδη..διδυμακι κιολααα!!!!με Αρη στο Κριο!!!!!!!!!
:laugh::laugh:
χαχα καλά το φαντάζεσαι, είναι show από μόνο του το θέμα και ο συνδυασμός. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
χαχα καλά το φαντάζεσαι, είναι show από μόνο του το θέμα και ο συνδυασμός. :toung:
Σου αρεσει να εχεις πανω απο εναν αντιπαλο καθε φορα;; :laugh::laugh:
[Κατι σαν τις ταινιες του Τσακυ Τσαν: σκηνη με λιγοτερους απο δυο αντιπαλους δεν υπαρχει!!!]:cheesy::cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Σου αρεσει να εχεις πανω απο εναν αντιπαλο καθε φορα;; :laugh::laugh:
[Κατι σαν τις ταινιες του Τσακυ Τσαν: σκηνη με λιγοτερους απο δυο αντιπαλους δεν υπαρχει!!!]:cheesy::cheesy:
Η αδρεναλίνη να είναι στο φουλ, αυτό είναι κάτι σαν προώθηση αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οτιδήποτε δίνει ζωντάνια και έξαρση και όχι βαρεμάρα ή χλιαρότητα. :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Η αδρεναλίνη να είναι στο φουλ, αυτό είναι κάτι σαν προώθηση αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οτιδήποτε δίνει ζωντάνια και έξαρση και όχι βαρεμάρα ή χλιαρότητα. :laugh:
Καλη η αδρεναλινη!!!αλλα να εχει και τη διαθεση ο αλλος να σε ακολουθησει..γιατι αν δεν εχει και του αρχισεις τα "γαλλικα" και δεν εχεις τελειωμο..και μπουρου μπουρου μπουρου....μπορει να βρεθεις και με κανενα κεφαλι στο νεροχυτη....:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Καλη η αδρεναλινη!!!αλλα να εχει και τη διαθεση ο αλλος να σε ακολουθησει..γιατι αν δεν εχει και του αρχισεις τα "γαλλικα" και δεν εχεις τελειωμο..και μπουρου μπουρου μπουρου....μπορει να βρεθεις και με κανενα κεφαλι στο νεροχυτη....:toung:
Ειδικα αν εχει εναν Αρη στον Σκορπιο ... χωρις φρενα!! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ειδικα αν εχει εναν Αρη στον Σκορπιο ... χωρις φρενα!! :bigsmile:
Παντως αστερια ,νομιζω οτι και ο Αρης στον Αιγοκερω..δημιουργει τετοιες ρατσες...:toung::toung:εχω ηδη στο μυαλο μου ενα ον:laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Παντως αστερια ,νομιζω οτι και ο Αρης στον Αιγοκερω..δημιουργει τετοιες ρατσες...:toung::toung:εχω ηδη στο μυαλο μου ενα ον:laugh::laugh:
Μου περασε κι εμενα απο το μυαλο, σαν αισθηση περισσοτερο - γιατι δεν εχω συγκεκριμενο παραδειγμα υπ οψιν μου-, αλλα ειχα ποσταρει ηδη... :bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Αμφιβάλλω αν θα μπορέσει.....άσε που τέτοιος τύπος που δεν ακολουθεί/παρακολουθεί κατατάσσεται στην ενότητα βαρεμάρα, πλήξη και δεν μας κάνει :toung:
Ο ¶ρης στον Σκορπιό, σύμφωνα με παρατηρήσεις μου, ενεργεί ύπουλα και υπόγεια με την κακή έννοια. :blink:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Kι εγώ άλλο ένα:toung::laugh:
Ο Αρης στον Αιγόκερο βεβαια δεν εχει ακριβώς θέμα με την αδρεναλίνη αλλά αν χάσει τον έλεγχο καλυτερα να εξαφανιστείς:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Ο ¶ρης στον Σκορπιό, σύμφωνα με παρατηρήσεις μου, ενεργεί ύπουλα και υπόγεια με την κακή έννοια. :blink:
Αν δεν κανω λαθος, αυτην την φημη εχει ο Αρης στους Ιχθεις!
Για τον Αρη στον Σκορπιο μπορει να ισχευει μονο αν ειναι "μπλοκαρισμενος". Αλλιως δειχνει μεγαλη εσωτερικη δυναμη. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν δεν κανω λαθος, αυτην την φημη εχει ο Αρης στους Ιχθεις!
Για τον Αρη στον Σκορπιο μπορει να ισχευει μονο αν ειναι "μπλοκαρισμενος". Αλλιως δειχνει μεγαλη εσωτερικη δυναμη. :bigsmile:
Καλα αυτα μην τα φοβαστε τοσο....μονο λογια ειναι και υστεριες...εχετε δει να ξεσπαει Αρης στο Ταυρο μετα απο καιρο που μαζευε μαζευε μαζευε....:toung::toung: και να εχει και τετραγωνο με Πλουτωνα.....
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Καλα αυτα μην τα φοβαστε τοσο....μονο λογια ειναι και υστεριες...εχετε δει να ξεσπαει Αρης στο Ταυρο μετα απο καιρο που μαζευε μαζευε μαζευε....:toung::toung: και να εχει και τετραγωνο με Πλουτωνα.....
Έχω δει να ξεσπάει ¶ρης στον Κριό σε αντίθεση με Πλούτωνα, πιάνεται; :σφύριγμα
Αγνοώ τη φύση του ¶ρη στους Ιχθύες οπότε δεν θα διαφωνήσω.