Τώρα το κάψιμο στο λαιμό είναι προεόρτιο γρίπης, ή
αποτέλεσμα των τσιρίδων στο γραφείο, ή
συνδυασμός των δύο, και
ποιό το γιατρικό?:unsure:
Printable View
Τώρα το κάψιμο στο λαιμό είναι προεόρτιο γρίπης, ή
αποτέλεσμα των τσιρίδων στο γραφείο, ή
συνδυασμός των δύο, και
ποιό το γιατρικό?:unsure:
Καλησπέρα καταρχήν!! Λοιπόν, τελείως ράδιο αρβύλα άκουσα ότι το αντίδοτο για τη γρίπη αυτή είναι οι μπανάνες. Και έτσι να μην είναι, φρουτάκι του Θεού είναι, τι έχουμε να χάσουμε?? Επίσης, το τέλειο για το λαιμό που αρχίζει να πονάει είναι γαργάρες με μαύρο τσάι, ζεστό ή χλιαρό φυσικα...κρύο δεν είναι το ίδιο. Και όταν λέμε μαύρο τσάι δεν εννοούμε φακελάκια αλλά σε ατόφια μορφη... μετά από μισή ώρα λέει η συνταγή το ίδιο με χαμομήλι....όσες φορές μπορούμε την ημέρα....ανα λίγες ώρες. Πάντως εγώ στις 2 φορές και χωρίς να κάνω το χαμομήλι καταλαβαίνω ήδη τη διαφορα!!!!
Για να φύγουν οι ακαθαρσίες απο τη νύχτα, μία κουταλιά ηλιέλαιο και μπούκωμα για 3-4 λεπτα, όσο μπορούμε..το φτύνουμε μετά, και έχει τραβήξει όλα τα μικρόβια του λαιμού και του οισοφάγου μη σας πω. Με κουταλάκι πλαστικο πάντα όχι μεταλλικό γιατι αφήνει ουσίες που δεν πρεπει καθαρίζουμε τη γλώσσα μαζεύοντας τα υπολλείματα.. Αφού λοιπόν το κάνουμε αυτό το πρωί μετά αρχίζουμε τις γαργάρες με το τσάι που προείπα. Πρέπει να φεύγουν οι τοξίνες της νύχτας πάση θυσία γιατί τότε ο οργανισμός αυτοκαθαρίζεται. Και μετά απο αυτό πίνουμε ένα ποτήρι νερο!! Οτιδήποτε με πάγο απαγορεύεται για λαιμούς ευαίσθητους.
Και βέβαια, η απόλυτη σίγουρη πρόληψη είναι η βιταμίνη C!!!! Αλλά για πρόληψη, μην περιμένετε να σας πιάσει πρώτα!!! Εγώ προσωπικά παίρνω 1000αρα για τους μήνες του χειμώνα, αλλά αν θέλετε παίρνετε λιγότερο κ για τους τελείως φυσικούς 2 ποτήρια φυσικό χυμό πορτοκάλι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (όχι όποτε θυμάστε)!!! Για να μην ενοχλήσει τον οργανισμό το όξινο του πορτοκαλιού, βάλτε μέσα στο χυμό λίγο μέλι ή αλατι (ελάχιστη ποσότητα). Αέρισμα χώρων....λιάσιμο σκεπασμάτων...πλύσιμο χεριών και δε φοβόμαστε κανέναν!!!
Σιγά μην κάνει και με βαλβολίνες :cheesy:
Κάψιμο στον λαιμό..χμμ..
Εμένα εκτός απο πολύ νερό, γαργάρες, πράσινα, κίτρινα, μαύρα τσαγάκια, παγάκια κλπ..με βοήθαγε πάντα το εξής......έπαιρνα ένα παλιό αγαπημένο κασκόλ του Παναθηναϊκού το τύλιγα σφιχτά και ωραία γύρω απο τον λαιμουδάκο μου (όχι σε σημείο ασφυξίας βεβαίως βεβαίως..) για να τον κρατά ζεστό και έπεφτα για ύπνο κουκουλωμένη..και όλως περιέργως πάντα βοήθαγε και δεν εξελισσόταν την άλλη μέρα! και έλεγα τι πράσινα τσάγια και ιστορίες! τριφύυλλιιι!:nuts:
Βέβαια νομίζω ότι και ένα κασκόλ σε κόκκινη, κίτρινη ή και σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση θα είναι αποτελεσματικό..εξίσου το ίδιο βέβαια δεν ξέρω..:toung::toung:
όταν ξεκινουσε αυτη η ιστορια της γρίππης στο μακρινο μεξικο, κάπου στον μάιο στο μυαλο μου σφηνωθηκε η ταινια με τον μπους γουίλις που έρχεται απο ένα ζοφερο μέλλον στην εποχη μας για να εμποδίσει την μελλοντική επιδημια που θα αφανίσει την ανθρωπότητα.....(χωρις να ειμαι σίγουρη ο τίτλος της είναι : οι 12 πίθηκοι)
η γριπη των χοίρων δεν είναι τιποτα αλλο απο μια γρίπη. Ελαφροτερη απο την συνηθισμένη γριπη, πολλοι απο μας την έχουμε ηδη περάσει χωρις να το καταλάβουμε....
όμως έχουμε να κάνουμε με μεταλλαξη του ιου.....το διαφορετικό είναι πως ο νεος ιος κολλάει πιο ευκολα.
Η Παγκόσμια Οργανωση Υγείας μίλησε για πανδημια με βάση την ευκολία μετάδοσης. Αν δεν κάνω λάθος πανδημια ειχε χαρακτηριστει κι ο Εμπολα στην Αφρικη....ετερο τούτου στα χρονια μας ουδεν.
Η πανδημια δίνει στις φαρμακοβιομηχανιες το δικαίωμα να κυκλοφορήσουν φαρμακα και εμβόλια χωρις να γίνουν οι απαραίτητοι χρονοβοροι και πολυδάπανοι έλεγχοι των παρενεργειών.....έτσι και έγινε. Τρεις αν δεν κάνω λάθος είναι οι φαρμακοβιομηχανίες που κέρδισαν ασυλληπτα ποσα....
Δυστυχως δεν πιστεύω στις συμπτώσεις...
Η μεταλλαξη του ιου "επι το κολλητικότερον" για μένα είναι ένα καλοπληρώμενο έγκλημα σε κάποιο εργαστήριο....
μια πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια , μια πρόβα τζενεραλε σε παγκόσμια κλίμακα....
.....και φοβαμαι πολύ
οι μεθοδοι μου σας είναι λίγο πολυ γνωστες : σπιτι στο βουνο με πηγη εκει κοντα και γνώσεις βοτανολογιας και εσωτερικής θεραπευτικής
την αγάπη μου
να δοκιμασουμε?
τι σπορος να ειναι αυτός....?
Πρώτον: άκουσα οτι η θνησιμότητα σε αυτήν την γρίπη είναι 2 στις χίλιες, και με προβλήματα υγείας.
Δεύτερον: η γρίπη των πτηνών, ήταν και είναι πιο επικίνδυνη
Τρίτον: αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις για το 2012, τα όρη και τα βουνά θα τα πάρουμε έτσι κι αλλιώς, για να βρούμε καμιά σπηλιά να κρυφτούμε. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αποξηραμένες μπανάνες θα μας φανούν χρήσιμες!!!:banana
Μα αυτό που δε ξέρει ο κόσμος είναι και ότι από την κανονική γρίπη έχει πεθάνει κόσμος και μάλιστα πολύ μα πολύ περισσότερος...!!! Έχει να κάνει με αυτό που είπες ¶ντζελα...αν προϋπάρχουν προβλήματα υγείας κτλ κτλ...
Τα νούμερα και οι στατιστικές της νέας γρίπης ούτε κατά διάνοια δεν έχουν φτάσει αυτά της κοινής...σε ότι και αν αφορά αυτό, θνησιμότητα, επιπλοκές, νοσηλείες κτλ...
Σας παρακαλώ...ας είμαστε ήρεμοι και ρεαλιστές...κοντεύουμε πια να νομίζουμε τη νέα γρίπη σα χολέρα....
Υγιένετε....
:bigsmile:
Εχτές έμαθα οτι το σχολείο του μικρού ενδέχεται να κλείσει μια εβδομάδα νωρίτερα για τις γιορτές. Έχουν ήδη κλείσει για μια εβδομάδα τρία τμηματα για κάποια μη επιβεβαιωμένα κρούσματα πλην ενός. Αυτό θα με βολέψει γιατί βαριέμαι το ξύπνημα στις 7:00. Εγώ δεν ανησυχώ, ούτε θα κάνουμε το εμβόλιο. ¶λλωστε είμασταν οικογενειακώς άρρωστοι πριν 3 εβδομάδες χωρίς πυρετο, που έτσι κι αλλιώς εγω ΔΕΝ κάνω ποτέ (ειλικρινά έχω κάνει μόνο δύο φορές στη ζωή μου). Και ποιός μου λέει οτι δεν περάσαμε την γρίππη χωρίς να το καταλάβουμε; Και να φανταστείτε οτι μιλάω εγώ με Ήλιο στον 6ο και τον Κρόνο να κινείται στον 12ο (αντίθεση θα κάνει το καλοκαίρι του 2012). Φταίνε όμως και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που είναι πάντα ΤΟΣΟ υπερβολικοί!!! Έλεος πια, γι' αυτό δεν τους παρακολουθεί κανένας.
Περαστικά Δέσποινα:love:
Περαστικά Δεσποινούλα μου!!!
Σ' ένα τριήμερο θα 'σαι περδίκι... να προσέξεις λίγο τώρα...
Κουκουλώσου και πάρε μαζί το laptop στο κρεβάτι...
Αν χρειαστείς κάτι, βάλε μια φωνή: όλοι εδώ γύρω είμαστε :love:
Θα λάβουμε υπόψιν μας την προειδοποίηση, αλλά δεν το δένουμε και κόμπο, καθώς οι κακεργέτες απλανείς έχουν πια φύγει από εκεί. Επιπλέον η απόλυτη πτώση των Φώτων είναι στη 19η του Ζυγού και στην 3η του Σκορπιού, άρα δεν ακουμπάνε την 13η που μας ενδιαφέρει.
Εκτός αυτού, έχω ακούσει ότι κολλάει και τηλεφωνικά, γιατί όχι και ιντερνετικά; :toung:
Μιλάμε ακόμα για την γρίππη;:toung:
Στην Δέσποινα περαστικά:love:
Σ' εσένα, που είναι χρόνιο πρόβλημα, μην ψάχνεις την λύση στην κεκαυμένη.:bigsmile:
Υπεραστικα Δεσποινα! :bigsmile: :love:
Δέσποινα περαστικά σου κοπέλα μου :love:
Είσαι σίγουρη ότι προκειται να την γρίπη των χοίρων?:cry: ή απλώς περνάς την εποχιακή γρίπη???
τι κεκαυμενες λετε;;:nuts:
εγω ξερω οτι σας εχω κολλησει τον ιο του ενδιαφερωντως για μενα
τον ιο της αγαπης :love:
της τρυφεροτητας:love:
αποδειξη ειστε ολοι εσεις :love:
και να ξερουν τα μελη -ιδιως τα νεα μελη -,
οταν δεινεις την ψυχη σου οταν ανοιγεις σαν ανοιχτο βιβλιο την καρδια σου,
οταν δεν εχεις εγωισμο,
και εισαι ο εαυτος σου ,
Ολα αυτα αναγνωριζωνται και στις χαρες [γενεθλεια] βλεπεις τοσο κοσμο να σου ευχετε!
οπως και στα δυσκολα εδω τωρα βλεπεις παλι να σου ευχονται περαστικα!
Κυριε '' ΣΚΡ''' βρισκομαι στην ζωνη του myhoroscope κολλητικος ιος ε;:bigsmile:
ΣΑς ευχαριστω φιλοι μου για το ενδιαφερων σας!!:love:
υγεια ευχομαι σε ολους!
κουκακι :love:
Σε σένα λοιπόν Κουκάκι μου, εύχομαι να είναι περαστική η ίωση (που θα είναι δηλαδή γιατί εμείς οι τοξότες δε μασάμε απο τέτοια...μη κοιτάς το Μητσάκο με τη χρόνια που έχει...εκείνος είναι εξαίρεση...! :cheesy:) και γρήγορα σιδερένια παλι!
Και σε μας που έχουμε τον ιό της τρυφερότητας και του ενδιαφέροντος για σένα....να μη γιατρευτούμε ποτέ! :toung:
Τι να κάνουμε κύριε Πρέσβη Κούκι...μας κακομαθαίνετε...!
:bigsmile::love:
Περαστικά σου Δεσποινάκι και "κουράγιο, ερχόμαστε!!"
:love:
Δέσποινα τι διαβάζω είσαι λίγο αδιάθετη? Δεν σε φοβάμαι καθόλου, θα δείς πως αύριο το πρωί θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα!! Πολλές ευχές!:bigsmile:
Ελπίζω όσοι υπήρξαν άρρωστοι να είναι καλύτερα σήμερα!!:bigsmile:Δέσποινα που είσαι?:bigsmile:
Xαίρομαι! Μμ....Δίας στον 6ο ....θα αρχίσω να μελετώ και τον δικό μου αν και με Αρη και Πλούτωνα μάλλον προβλήματα θα.....διαγνώσω:laugh:
Για να μην ξεχνιόμαστε :bigsmile:
Συνεργάτες φαρμακοβιομηχανιών οι σύμβουλοι του ΠΟΥ για την πανδημία | Υγεία | Ελευθεροτυπία