Σε αυτή τη φάση όχι δεν μπορούμε. Μπορούμε όμως να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας πατώντας το αντίστοιχο ID (πρώτη στήλη, πριν το Όνομα)
Printable View
Σε αυτή τη φάση όχι δεν μπορούμε. Μπορούμε όμως να επεξεργαστούμε τα δεδομένα μας πατώντας το αντίστοιχο ID (πρώτη στήλη, πριν το Όνομα)
Καλησπέρα και καλή χρονιά! Ακολούθησα τις οδηγίες που δίνετε για το νέο πρόγραμμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα, μόνο που με το παλιό πρόγραμμα γνώριζα ότι ο ωροσκόπος μου ήταν ιχθύς ενώ τώρα μου βγαίνει κριός. Τι ακριβώς συμβαίνει; Ευχαριστώ πολύ
Το πιθανότερο που μπορεί να συμβαίνει είναι κακή χρήση του προγράμματος.
Όμως εάν δεν μου δώσετε στοιχεία γέννησης δεν μπορώ να ελέγξω.
Εάν δεν θέλετε να εμφανιστούν κάντε ένα θέμα εδώ
Αστρολογία για όλους
γεια σασ! γιατι μου λεει πωσ εχω καταχωρισει καποιο ατομο ηδη ενς δεν ειναι μεσα στα ατομα? μηπωσ δεν χωραει>??
Μπορείς να κανεις ως και 50 καταχωρήσεις :bigsmile:
νεφελη μου ισωσ εισαι στο μετεχμιο δλδ πανω στην αλλαγη της ωρας για τον ωροσκοπο σου! και γιαυτο σε βγαζει με ωροσκοπο κριο! ενω περισι σε εβγαζε ιχθυ! :embarrest:embarrest:embarrest μαλλον ειναι αναλογα την χρονια α αν ειναι ζυγη η μονη! τςρα εχουμε ζυγη χρονια και σε βγαζει κριο , το επομενο δλδ απο τον ιχθυ ! παντα ομωσ εχοθμε το επομενο η αλλιωσ μετραει περισσοτερο οποτε σε εσενα μετραει περισσοτερο ο κριοσ! ελπιζς να με καταλαβεσ:love::love::love:
Νομίζω ότι η απορία λύθηκε στο άλλο φόρουμ που με ρωτήσατε. Σαφώς είναι ορθό το νέο πρόγραμμα, αλλά με την ευκαιρία διορθώθηκε και το παλιό, που ούτως ή άλλως αποσύρεται
Όταν έχουμε κάνει μια καταχώρηση με όνομα π.χ. Μαρία Μανταλένα και προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δεύτερη με το ίδιο όνομα, δηλαδή Μαρία Μανταλένα το σύστημα θα μας πει ότι ήδη έχει καταχωρηθεί αυτό το άτομο.
Συνεπώς αν το κάνουμε Μαρία Μανταλένα 2 θα είμαστε οκ
ΕΙΣΤΕ :bigsmile:Φ Ο Β Ε Ρ Ο Ι
Επίσης αν έχεις πάνω από 10 καταχωρήσεις στις βάζει σε διαφορετικές σελίδες. Κάτω από τη λίστα των καταχωρήσεων υπάρχουν αυτά
Η προσωπική σας βάση δεδομένων περιέχει...
Πατήστε εδώ για να προσθέσετε τα στοιχεία γέννησης...
1 2 Επόμενη σελίδα
Πάτησε το 2 ή το Επόμενη σελίδα για να τις δεις. Για την ώρα οι καταχωρήσεις δεν διαγράφονται, όμως ενημερώνονται (αλλάζουν χειροκίνητα τα στοιχεία τους.)
Παρατήρησα ότι στους χάρτες μου και συγκεκριμένα http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/natalreport.php
όταν εισάγω πρόσωπο που δεν γνωρίζω ακριβή ώρα γέννησης και συνεπώς έχω βάλει σύμφωνα με τις οδηγίες ώρα γέννησης 12:00, στην ανάλυση αναφέρει τους οίκους που υποτίθεται αντιστοιχεί ο ήλιος και η σελήνη. Επίσης αναφέρει το Vertex. Και αυτό αν δεν κάνω λάθος σχετίζεται με την ακριβή ώρα γέννησης......... Αν τα λέω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με ή εξηγήστε μου................. Ευχαριστώ..............
Στο τέλος της ανάλυσης αναφέρει
Επίλογος
Αυτή η αστρολογική ανάλυση είναι πιο περιορισμένη διότι δεν συμπληρώθηκε η ακριβής ώρα της γέννησής σας. Χωρίς ακριβή ώρα γέννησης δεν μπορεί να υπολογιστεί ο Ωροσκόπος, το Μεσουράνημα αλλά ούτε και οι ακμές των οίκων. Επίσης δεν πρέπει να λάβετε καθόλου αναφορά τη Σελήνη σε οίκο, τις όψεις της Σελήνης και του Ωροσκόπου διότι είναι πλασματικές. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν πρέπει να λάβετε αναφορά και κάποια άλλα σημεία του χάρτη σας.
Παρόλα αυτά θα ρυθμίσουμε 3-4 πράγματα που εμφανίζονται ενώ δεν "πρέπει" για να μην μπερδεύεται κανένας
Καλησπέρα και απο μένα! Τέλειο το site :: Πάρα πολύ καλή και κατανοητή προσπάθεια απο τους
σχεδιαστές και τους αστρολόγους αυτού του site για εμάς τους αρχάριους .......ακόμα της αστρολογίας.
Παρατήρηση: Θα ήθελα αν γινόταν στο αστρολογικό γεννέθλιο χάρτη δίπλα απο τις όψεις κάθε πλανήτη και τις μοίρες, να προστεθεί η βαθμολογία τησ όψης αυτής. και στο τέλος την συνολική βαθμολογία του γεννέλθιου ωροσκοπίου. Το έχω δεί να γίνεται σε ένα άλλο αστρολογικό site και πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ.
Μην με πάρετε με τις πέτρες για την προτασής μου αυτή ........please!
Γεια σας προσπαθω να βαλω τα στοιχεια μου για τον δωρεαν Γενεθλιο Χαρτη μου αλλα οι γεωγραφικες συντεταγμενες δεν μπαινουν αυτοματα και δεν ξερω τι να κανω,αν μπορειτε βοηθηστε με σας παρακαλω
Καλημερα. Οταν βαζεις το ονομα πολης μην το γραφεις ολοκληρο κοψε κανενα γραμμα απο το τελος π.χ. για Αθηνα γραψε Αθη και περιμενε να το ψαξει η μηχανη αναζητησης διπλα. μολις το βρεις στη λιστα πατα το και θα συμπληρωθουν αυτοματα ολα
Στους γενεθλιους χαρτες δεν εμφανιζεται πια η ενδειξη για διορθωση θερινης ωρας.
Μηπως κατι κανω λαθος?
Κάνε σε παρακαλώ τα παρακάτω βήματα
1. Πηγαίνεις εδώ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
2. Χώρα γέννησης: Επιλέγεις Greece
3. Πόλη Γέννησης: Athens, Greece
Σημείωση: ΜΟΝΟ Για την Ελλάδα οι πόλεις είναι καταχωρημένες και με Ελληνικούς και με λατινικούς χαεακτήρες. Για τις άλλες χώρες είναι ΜΟΝΟ με λατινικούς.
Παράδειγμα: England. -- θα αναζητήσεις London και ΟΧΙ Λονδίνο
Έχοντας κάνει μέχρι το βήμα 3 η φόρμα εισαγωγής στοιχείων θα συμπληρώσει ΑΥΤΟΜΑΤΑ
Ώρα ζώνης 2
Γ. Πλάτος 37 Ν 58
Γ. Μήκος 23 Ε 43
4. Συμπληρώνεις για παράδειγμα στην ημερομηνία Γέννησης 11 Ιανουαρίου 2008
Δεν πρόκειται ακόμα να συμβεί τίποτα διότι το πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να κάνει διόρθωση στην ώρα ζώνης ΕΦΟΣΟΝ έχει συμπληρωθεί και η Ώρα γέννησης. Και αυτό είναι λογικό αφού η ζώνη δεν αλλάζει σε όλες τις χώρες και σε όλες τις πόλεις του κόσμου την ίδια ώρα.
5. Συμπληρώνεις για παράδειγμα Ώρα Γέννησης 22:11:00 ΜΜ (μετά μεσημβρία)
Κάτω από το πεδίο Ώρα Ζώνης εμφανίζεται με πράσινα γράμματα ΕΕΤ Standard Time (EET = European Eastern Time)
Όπως είναι συμπληρωμένα τα πεδία σου, αλλάζεις το 11 Ιανουαρίου 2008 σε 11 Αυγούστου 2008
Κάτω από το πεδίο Ώρα Ζώνης εμφανίζεται με πράσινα γράμματα ΕΕDΤ Standard Time (EEDT = European Eastern Daylight Time)
Η Ώρα Ζώνης άλλαξε από 2 σε 3
Εάν δεν γίνουν στον δικό σου υπολογιστή όλα τα παραπάνω δώσε μας τα στοιχεία που προσπαθείς να καταχωρήσεις για να τα δοκιμάσουμε.
ok. ScP.
πραγματι τα ειδα τα πρασινα γραμματα κ καταλαβα για την αλλαγη... ωρα ζωνης απο 2 σε 3.
Οταν μετα προσπαθησα να αλλαξω στοιχεια σε αλλο ID, κ αλλαξα το μηνα απο χειμερινο
σε θερινο, η ωρα ζωνης δεν αλλαξε. Θα πρεπει σε αλλαγες στοιχειων να αλλαζω μονη μου απο 2 σε 3?
Ίσως το γνωρίζεις, ίσως και όχι, οφείλω όμως να το επισημάνω.
Προσπάθησες να κάνεις καταχώρηση άλλου προσώπου στην προσωπική σου βάση δεδομέων. Πόσο σίγουρη είσαι ότι κατά το έτος της γέννησής του υπήρχε σε ισχύ θερινή ώρα; Η θερινή ώρα στην Ελλάδα αρχίζει και ισχύει από το 1975. Μέχρι και το 2010 όμως ΔΕΝ αλλάζει πάντα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Αυτό σημαίνει με πολύ απλά λόγια ότι το 1970 ΔΕΝ υπήρχε θερινή ώρα στη χώρα μας κατά τους θερινούς μήνες και η Ωρα Ζώνης συνεχίζει να είναι 2 όλο το 12μηνο.
Γι' αυτό σου ζήτησα να μου δώσεις ημερομηνία του ανθρώπου που προσπαθείς να υπολογίσεις.
Καλησπέρα,
Είναι όντως πολύ χρήσιμο το υπολογιστικό αυτό πρόγραμμα :horoscope: , αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής - πώς σβήνουμε εντελώς μια καταχώριση; Έχω ψάξει παντού και δεν το έχω βρει... :unsure:
Φιλικά,
libraD :love:
[QUOTE=ScP;101211]Ίσως το γνωρίζεις, ίσως και όχι, οφείλω όμως να το επισημάνω.
Προσπάθησες να κάνεις καταχώρηση άλλου προσώπου στην προσωπική σου βάση δεδομέων. Πόσο σίγουρη είσαι ότι κατά το έτος της γέννησής του υπήρχε σε ισχύ θερινή ώρα; Η θερινή ώρα στην Ελλάδα αρχίζει και ισχύει από το 1975. Μέχρι και το 2010 όμως ΔΕΝ αλλάζει πάντα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Καλημερα ScP
Εφαρμοσα τα οσα ειπαμε κ εκανα δοκιμη με τις ημερομ.
Η ημερομ. 6-5-1985 κ ωρα 20.00, (ID 26251) σε νεα καταχωρηση πραγματι κανει
αλλαγη ωρα ζωνης απο 2 σε 3.
Δοκιμαζοντας καταχωρηση της ιδιας ημερομ. σε διαφορετικο k ηδη υπαρχον ID (15135)
με αλλο ονομα, η ωρα ζωνης δεν διορθωνεται οπως στη νεα καταχωρηση.
Το δοκιμασα αλλαζοντας επισης ημερομ. κ στο ID 18882 βαζοντας 8-8-1982
κ παλι δεν αλλαξε η ωρα ζωνης. Δεν ξερω τι λαθος κανω.
Κ επισης στην αλλαγη καταχωρησης δεν βρισκω αλλαγη τοπου γεννησης
Ευχαριστω για τις συμβουλες.
Ok νομίζω ότι τώρα κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.
Ξεκαθαρίσαμε ότι το πρόγραμμα (η φόρμα εισαγωγής στοιχείων του) δεν παρουσιάζει πρόβλημα με τις ζώνες και τις διορθώσεις θερινής ώρας.
Εσύ αναφέρεσαι προφανώς στην περίπτωση που κάνοντας κλικ επάνω σε ένα id θέλεις να τροποποιήσεις στοιχεία;
Εάν ισχύει αυτο, τότε όχι στη σελίδα που κάνουμε διορθώσεις όλα πρέπει να γίνονται χειροκίνητα.
Τελικά νομίζω ότι πρέπει να προσθέσω κώδικα για να μπορεί ο χρήστης να διαγράφει μια καταχώρηση και να την προσθέτει εκ νέου. Έτσι θα διευκολύνουμε τα πράγματα
[QUOTE=jungle;101241]
Στον χάρτη συναστριάς δυστυχώς δεν εμφανίζονται καθόλου οι Νότιοι δεσμοί των μελών σε όψεις μεταξύ τους (αν υπήρχαν ) αλλά ούτε και στους οίκους παρά μόνο οι Βόρειοι
Ευχαριστώ
Αγαπητή mariage,
Στο απέναντι ζώδιο από αυτό που βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός, στις ίδιες ακριβώς μοίρες βρίσκεται ο Νότιος...
π.χ. αν έχεις το Βόρειο Δεσμό σου στην 15η μοίρα της Παρθένου....ε, στην 15η μοίρα των Ιχθύων βρίσκεται ο Νότιος...
:bigsmile:
Παντως μπραβο σας!
η δουλεια κ η προσπαθεια που κανετε αξιζει πολλα μπραβο....
θα ηθελα πιο πολυ ενημερωση σε ολο αυτο το συστημα γενεθλιο,προοδευτικο,διελε υσεις και πως επιδρουν δεν μου αρκει να κανω ενα κλικ και να δω κυκλο,συμβολα,και γραμμες και να ξερω οτι αυτο ειναι ολη η πορεια ζωης μου και να ξερω τοσο λιγα.Ειναι μεγαλη προκληση και νομιζω ολοι θα συμφωνουμε οτι αξιζει το κοπο να το ψαξουμε.
Η σεληνιακή επιστροφή που πήγε ? :unsure:
Ντίνα μου, πόσο παρατηρητική είσαι! :bigsmile:
Λοιπόν και εγώ το κοίταγα και κάτι μου έλοιπε, αλλά επειδή δεν τη χρησιμοποιώ, δεν το συνειδητοποίησα παρά μόνο όταν διάβασα το ποστ σου.
Αλήθεια που πήγε;
Και επιπλέον γιατι αφαιρέθηκε η επιλογή να διαγράφουμε όλη την εγγραφή από όποιο πρόσωπο επιθυμούμε από τη βάση δεδομένων; :embarrest
Βέβαια ο νέος τρόπος διόρθωσης των δεδομένων είναι πολύ καλύτερος και ευχαριστώ!!!:love:
Όταν επιλέγω τη Δωρεάν Γενέθλια Ανάλυση βγαίνει το μήνυμα Page not found... Και αυτό συμβαίνει για όλες τις καταχωρήσεις μου...
Κάνω κάτι λάθος;
:love::love:
Καλησπέρα! Στην ηλιακή επιστροφή στην "Επιλογή Πόλης" όταν πατάω Αθήνα σεν μου το βγάζει σαν επιλογή ώστε να καταχωρείται αυτόματα η ώρα ζωνης, γ. μήκος, γ.πλάτος.Και αυτό γίνεται τις τελευταίες ημέρες!!!
Με Athens θα το κάνει.
Τις τελευταίες μέρες αφαιρέθηκαν όλες οι πόλεις που ήταν καταχωρημένες με ελληνικούς χαρακτήρες για να κάνουμε κάποιες βελτιώσεις.. Σε λίγες μέρες θα ξαναμπούν
Σ' ευχαριστώ πολύ scp για την απάντηση σου!