-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Kάνεις ένα πολύ συνηθισμένο «λάθος», τόσο συνηθισμένο που έχει γίνει κανόνας. Ξεκινάς από έννοιες σχετικά πιο προχωρημένες επειδή τις συναντάς πιο συχνά θεωρώντας τις εύκολες, και σου διαφεύγουν τα θεμελιώδη. Και δυστυχώς όπως σου είπα σχεδόν όλοι μας έτσι ξεκινάμε την ενασχόληση με την αστρολογία.
Εκείνο που θα σε ωφελήσει πάρα πολύ κάποια στιγμή, είναι να πάρεις την απόφαση να τα «ξεχάσεις» όλα και να αρχίσεις τη μελέτη συστηματικά και από την αρχή. Ένα καλό βιβλίο ή ένας κύκλος μαθημάτων όπως αυτά που κάνουμε εδώ βοηθάνε όσο δεν μπορείς να φανταστείς στο γέμισμα των κενών, την οργάνωση της πληροφορίας, και τελικά στην απεμπλοκή και ανάπτυξη της γνώσης.
Οι όψεις αυτές είναι αρκετά αδύναμες ή δευτερεύουσες και ανάγονται περισσότερο στην καρμική αστρολογία και τον εσωτερισμό. Μπορούν να απαντηθούν αλλά νομίζω επί του παρόντος δεν είναι δόκιμο να τις μελετήσεις πέρα από μια απλή περιέργεια. Η ανάλυση της συναστρίας είναι μία δουλειά επίπονη, με όγκο δεδομένων μεγαλύτερο από εκείνο του γενέθλιου χάρτη. Λίγη υπομονή :)
Αυτην την πιο οργανωμενη προσεγγιση την εχω εδω και πολυ καιρο υποψιν μου και σιγουρα καποια στιγμη θα την ξεκινησω :nuts:
Το μονο που περιμενω,ειναι να τελειωσω με τις υπολοιπες υποχρεωσεις μου,καθως εχω και κατι παννελληνιες που με ξανα:suspiciouπεριμενουν :wacko::cry:
:embarrest
και δεν συνεχιζω αλλο,διοτι τωρα σιγουρα ειμαι εκτος θεματος!:(
-
Re: Απορία για όψεις συναστρίας.
σε μια συναστρια η οψη συνοδου ηλιου -λιλιθ ειναι καλη και τι σημαινει??η λιλιθ ειναι στον ταυρο και ο ηλιος στους διδυμους στον 11 οικο..
-
Quote:
Originally Posted by
paiktries
σε μια συναστρια η οψη συνοδου ηλιου -λιλιθ ειναι καλη και τι σημαινει??η λιλιθ ειναι στον ταυρο και ο ηλιος στους διδυμους στον 11 οικο..
Εξαρτάται πώς το βλέπει ο καθένας. Σκέψου μια σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα σε μια συναστρία, χωρίς το όποια θετικά μπορεί να υπάρχουν. Αν είναι δικός σου ο Ήλιος είναι πιθανό να μη σου αρέσει και τόσο το "πνίξιμο" και η κυριαρχική πρακτική του Πλούτωνα.
Από την άλλη, η ακριβής θέση της Λίλιθ βγαίνει μόνον αν έχεις συγκεκριμένη ώρα και είσαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει διαφορά μεγαλύτερη των 4 λεπτών. Επιπλέον, η συγκεκριμένη σύνοδος είναι ασύμβατη, μετέχουν δλδ 2 ζώδια και όχι ένα, άρα η δυναμική της εξασθενεί, ζορίζεται στο να βγάλει τη δυναμική της. Ακόμα, η Λίλιθ είναι δευτερεύον σημείο, τουτέστιν και να είναι σωστά τα στοιχεία γέννησης, απλώς θα σου επιβεβαιώσει κάποια δεδομένα που ούτως ή άλλως έχεις διακρίνει και διαπιστώσει ελέγχοντας τους κύριους παράγοντες της συναστρίας. :bigsmile:
-
Καλγησπερα σας !!!!!
Σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε σε μια απορια μου.
Εκανα το τεστ συμβατοτητας αλλα απο το παρακατς αποτελεσμα το μονο ποθ καταλαβαινς ειναι οτι δεν υπαρχει δυσαρμονια.
Ποιες ειναι οι ανωτερεσ τιμεσ των 3 αποτελεσματων ωτσε να μπορω να συγρινω και τι σημαινει η ισχυς και η αμοιβαια αποδοχη.
το αποτελεσμα
Ισχύς Αρμονία Αμοιβαία Αποδοχή
331.5660185 73.428086275(πρασινο) 2
τι μπορω να καταλαβω απο αυτο το αποτελεσμα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
-
Μικρή πρόσθεση σε όσα είπε ο Μητσάκος, η ανοχή οψης συνόδου για τα μαθηματικά στοιχεία όπως Λίλιθ, κλήροι, δεσμοί κλπ. (μαθηματικά σημεία = δεν πρόκειται για φυσικά σώματα πλανήτες αστεροπλανητοειδείς κλπ. αλλά βγαίνουν μέσω υπολογισμών της θέσης κάποιων από τα παραπάνω) είναι μία το πολύ μιάμιση μοίρα. Βαριά δύο.
Quote:
Originally Posted by
m.pou
τι μπορω να καταλαβω απο αυτο το αποτελεσμα?
Σαν αρχάρια ότι απλά δεν είναι αρνητικό. Μπορείς να παίξεις με άλλες εισόδους δεδομένων γνωστών σου ατόμων για να βγάλεις μια προσωπική άποψη. Η συγκεριμένη μέθοδος πάντως βασίζεται σε πολύπλοκους συνδυασμούς και είναι πιθανόν κάποια στιγμή να την αφαιρέσουμε.
-
σε μια συναστρια οι οψεις σεληνη εξαγωνο αφροδιτη και σεληνη χιαστι διας τι δειχνει για το ζευγαρι??και μια απορια..ισως λιγο χαζη αλλα εχω μπερδευτει...οταν λεμε οτι μια οψη ειναι καρμικη ειναι και για τους δυο καρμικη η εξαρταται απο τον πλανητη που συμετεχει και σε ποιον απο τους 2 ανηκει??πχ στην οψη ηλιου-κρονου...ο ηλιος ειναι του αντρα και ο κρονος της γυναικας..για ποιον απο τους 2 ειναι ..ειναι και για τους 2??ξερω παραδοσιακα οτι ο κρονος δινει μαθηματα ειναι ο "δασκαλος"..σκεπτομενη αυτο θα ελεγα οτι ο ηλιος ειναι αυτος που πρεπει να μαθει απο τον κρονο, αρα... για τον αντρα ειναι μαθημα -καρμα..ειμαι τελειως φαουλ,ετσι οπως το σκεφτηκα??
-
Quote:
Originally Posted by
paiktries
σε μια συναστρια οι οψεις σεληνη εξαγωνο αφροδιτη και σεληνη χιαστι διας τι δειχνει για το ζευγαρι??και μια απορια..ισως λιγο χαζη αλλα εχω μπερδευτει...οταν λεμε οτι μια οψη ειναι καρμικη ειναι και για τους δυο καρμικη η εξαρταται απο τον πλανητη που συμετεχει και σε ποιον απο τους 2 ανηκει??πχ στην οψη ηλιου-κρονου...ο ηλιος ειναι του αντρα και ο κρονος της γυναικας..για ποιον απο τους 2 ειναι ..ειναι και για τους 2??ξερω παραδοσιακα οτι ο κρονος δινει μαθηματα ειναι ο "δασκαλος"..σκεπτομενη αυτο θα ελεγα οτι ο ηλιος ειναι αυτος που πρεπει να μαθει απο τον κρονο, αρα... για τον αντρα ειναι μαθημα -καρμα..ειμαι τελειως φαουλ,ετσι οπως το σκεφτηκα??
Δεν θα σχολιάσω τον όρο "καρμική όψη" γιατί με βρίσκει κάθετα αντίθετη. Αυτά τα θέματα κανείς δεν είναι σε θέση να τα γνωρίζει και πολύ περισσότερο να τα αποδείξει. Όμως καμμιά όψη στην συναστρία δεν αφορά μόνο το ένα άτομο. Οι συναστριακές όψεις δείχνουν μια αλληλεπίδραση ανάμεσα στα δυο άτομα και αφορά στάσεις, συμπεριφορές, συναισθήματα που αφορούν πάντα και τους δύο.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Η απορία μου έεινα κάνει με την όψη χιαστί! Είναι μια όψη που πώς θα πρέπει να την αξιολογούμε στην συναστρία;
Όταν ας πούμε η σελήνη του άντρα κάνει όψη χιαστί με τον ήλιο της γυναίκας θεωρείται θετικό; αρνητικό;
Όποιος έχει χρόνο για μια απάντηση ας μας διαφωτίσει!
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το αξιόλογο έργο σας!
-
Quote:
Originally Posted by
europe
Καλησπέρα σε όλους!
Η απορία μου έεινα κάνει με την όψη χιαστί! Είναι μια όψη που πώς θα πρέπει να την αξιολογούμε στην συναστρία;
Όταν ας πούμε η σελήνη του άντρα κάνει όψη χιαστί με τον ήλιο της γυναίκας θεωρείται θετικό; αρνητικό;
Όποιος έχει χρόνο για μια απάντηση ας μας διαφωτίσει!
Ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια για το αξιόλογο έργο σας!
Η χιαστί είναι μία όψη αμφιλεγόμενη:weird:
Αν κάνεις αναζήτηση με την ετικέτα - Όψεις ''χιαστί''-
θα βρεις τις απαντήσεις που θέλεις ειδικά στο ποστ #2 του cancerian.
:bigsmile:
-
Το διάβασα ...μάλιστα!
ευχαριστώ popininja!
-
μια ερωτηση ηθελα να κανω δεν ηξερα που πρεπει να την γραψω ...σορρυ αν ειμαι σε λαθος θεμα..αν καποιος εχει γεννηθει 18-01-86 και ωρα 16.45 μμ ειναι ωροσκοπος καρκινος σωστα?ο ωροσκοπος του τι δεκαημερου ειναι 1ου 2ου η 3ου?ευχαριστω..
-
Quote:
Originally Posted by
paiktries
μια ερωτηση ηθελα να κανω δεν ηξερα που πρεπει να την γραψω ...σορρυ αν ειμαι σε λαθος θεμα..αν καποιος εχει γεννηθει 18-01-86 και ωρα 16.45 μμ ειναι ωροσκοπος καρκινος σωστα?ο ωροσκοπος του τι δεκαημερου ειναι 1ου 2ου η 3ου?ευχαριστω..
Από 0 έως9η μοίρα, είναι 1ου
Από 10η έως και 19η, 2ου
τα ρέστα, 3ου :bigsmile:
-
Θα ήθελα να κάνω κάποιες γενικές ερωτήσεις ως προς το ευρύτερο νόημα που αφορά την ερωτική συναστρία, που είναι φυσικά αν δύο άτομα θα,....έχουν τελικά κοινό δρόμο και από τι θα είναι αυτός....από ροδοπέταλα ή από αγκάθια! !
Η ερώτηση είναι η εξής: 1) Αυτό φαίνεται περισσότερο από την ημερομηνία που έγινε η γνωριμία/σχέση, ή από τα συναστριακά τους στοιχεία??(αντιπαραβολή των δύο χαρτών μεταξύ τους..) Τι μετράει πιο πολύ?? Θέλω να πω η συναστρία είναι δεδομένη ενώ το timing όχι,...η μεν πρώτη στηρίζεται στο κοκταίηλ των προσωπικοτήτων ενώ ο δεύτερος παράγοντας είναι καθαρά συγκυριακός.
Η ημερομηνία της γνωριμίας ή της σύναψης της σχέσης θα καθορίσει περισσότερο το πως θα ταιριάξουνε οι δύο άνθρωποι (αν δεχτούμε ότιο ο παράγοντας του χρόνου είναι ο πιο σημαντικός?) ¨Εχω ακούσει γενικά ότι αν γίνει γνωριμία/σχέση σε γέμιση φεγγαριού θα περπατήσει, ενώ το αντίθετο αν γίνει σε χάση... Ισχύει και αν ναι σε ποιό βαθμό?
Εάν μία γνωριμία ή σχέση δεν εντοπίζεται μέσα από διελεύσεις ή προοδευτικά συστήματα αυτό σημαίνει ότι το άτομο τη βίωσε ξώφαλτσα?? Και ποιοί είναι οι κυριότεροι δείκτες?
-
Quote:
Originally Posted by
Χρυσάνθη
Θα ήθελα να κάνω κάποιες γενικές ερωτήσεις ως προς το ευρύτερο νόημα που αφορά την ερωτική συναστρία, που είναι φυσικά αν δύο άτομα θα,....έχουν τελικά κοινό δρόμο και από τι θα είναι αυτός....από ροδοπέταλα ή από αγκάθια! !
Η ερώτηση είναι η εξής: 1) Αυτό φαίνεται περισσότερο από την ημερομηνία που έγινε η γνωριμία/σχέση, ή από τα συναστριακά τους στοιχεία??(αντιπαραβολή των δύο χαρτών μεταξύ τους..) Τι μετράει πιο πολύ?? Θέλω να πω η συναστρία είναι δεδομένη ενώ το timing όχι,...η μεν πρώτη στηρίζεται στο κοκταίηλ των προσωπικοτήτων ενώ ο δεύτερος παράγοντας είναι καθαρά συγκυριακός.
Η ημερομηνία της γνωριμίας ή της σύναψης της σχέσης θα καθορίσει περισσότερο το πως θα ταιριάξουνε οι δύο άνθρωποι (αν δεχτούμε ότιο ο παράγοντας του χρόνου είναι ο πιο σημαντικός?) ¨Εχω ακούσει γενικά ότι αν γίνει γνωριμία/σχέση σε γέμιση φεγγαριού θα περπατήσει, ενώ το αντίθετο αν γίνει σε χάση... Ισχύει και αν ναι σε ποιό βαθμό?
Εάν μία γνωριμία ή σχέση δεν εντοπίζεται μέσα από διελεύσεις ή προοδευτικά συστήματα αυτό σημαίνει ότι το άτομο τη βίωσε ξώφαλτσα?? Και ποιοί είναι οι κυριότεροι δείκτες?
Αν το εξετάσεις θα δεις ότι ο χάρτης για το ξεκίνημα μιας σχέσης, η συναστρία των δύο ατόμων και ο σύνθετος χάρτης τους δείχνουν πάντα το ίδιο πράγμα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο.
Πιστεύω ότι η φάση της Σελήνης δεν παίζει ρόλο στην διάρκεια μιας σχέσης.
Αν μια σχέση δεν φαίνεται στα προγνωστικά συστήματα τότε όντως δεν είναι σημαντική για το άτομο ή είναι λάθος η ώρα γέννησης του ατόμου. Το ξεκίνημα μιας σοβαρής σχέσης πάντα φαίνεται στα προγνωστικά συστήματα. Τώρα ποιοι είναι οι δείκτες είναι μεγάλη ιστορία για να τα παραθέσω εδώ για κάθε σύστημα.
-
[QUOTE=Μητσάκος;103087]Από 0 έως9η μοίρα, είναι 1ου
Από 10η έως και 19η, 2ου
τα ρέστα, 3ου :bigsmile:[/QUOT
ευχαριστω πολυ για την απαντηση..συμφωνα με αυτα που διαβαζω ..επειδη απο οτι ειδα στον χαρτη ο οροσκοπος ειναι στις 19,28 μοιρες του καρκινου...λογικα ειναι αρχες τριτου..:bigsmile:σωστα??
-
Πρακτικά όμως είναι στο τέλος του δεύτερου, γιατί η 19η μοίρα τελειώνει στο 19°59' :)
Σε τόσο μικρές διαφορές όμως πρέπει να συνυπολογίζουμε 1) την περίπτωση λάθους, οπου λίγα λεπτά της καταγεγραμμένης ώρας αλλάζουν το αποτέλεσμα και 2) την λειτουργία των αναιρετικών, όπου οτιδήποτε βρίσκεται στην οποιδήποτε μοίρα αλλαγής (την τελευταία μοίρα όπου ένα ζώδιο ή οίκος ή και δεκαήμερο συνορεύει με το επόμενό του και αλλάζει) παίρνει χαρακτηριστικά και από τις δύο γειτονιές.
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Από 0 έως9η μοίρα, είναι 1ου
Από 10η έως και 19η, 2ου
τα ρέστα, 3ου :bigsmile:
Αφού έχω ωροσκόπο στην 1η και 44' του Τοξότη
βάσει των 5 μοιρών υπάρχει περίπτωση να ''σκορπίζει'' λιγάκι?
Ή είμαι εντελώς...:offtopic:
-
1) το «σύστημα» των 3 ή 5 μοιρών δεν δουλεύει με ωροσκόπους (άξονες γενικά) αλλά με πλανήτες
2) δουλεύει όταν ο πλανήτης είναι στο τέλος του προηγούμενου κ όχι στην αρχή του επόμενου
3) για μεσοδιαστήματα και μαθηματικά σημεία μη με ρωτήσεις, δεν ξέρω/δεν απαντώ!
4) για ρίξε μια ματιά στον τίτλο της συζήτησης.. :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
popininja
Αφού έχω ωροσκόπο στην 1η και 44' του Τοξότη
βάσει των 5 μοιρών υπάρχει περίπτωση να ''σκορπίζει'' λιγάκι?
Ή είμαι εντελώς...:offtopic:
Αν όντως είναι εκεί ο ωροσκόπος σου όχι, δεν "σκορπίζει" καθόλου. Αντίθετα "τοξοτίζει" πολύ!
-
Γεια σας!
Σε συναστρία για να θεωρείται μία όψη σύνοδος πόση είναι η μέγιστη ανοχή ? Και ακόμα μία ερώτηση : αν θέλουμε να εξετάσουμε συναστρία γονιού - παιδιού ποιες όψεις είναι βοηθητικές και ποιες όχι ?
-
Quote:
Originally Posted by
asas
Γεια σας!
Σε συναστρία για να θεωρείται μία όψη σύνοδος πόση είναι η μέγιστη ανοχή ? Και ακόμα μία ερώτηση : αν θέλουμε να εξετάσουμε συναστρία γονιού - παιδιού ποιες όψεις είναι βοηθητικές και ποιες όχι ?
Γενικά, όσο πιο ακριβής είναι μια όψη, τόσο πιο δυνατή είναι. Για συνόδους δίνεται μέγιστη απόκλιση 9 μοιρών.
Την δεύτερη ερώτηση σου, δεν είμαι σίγουρη αν την κατάλαβα, και κατά πάσα πιθανότητα δεν είμαι η πιο αρμόδια να απαντήσω, καθότι αρχάρια. :love:
-
Γεια σας κ απο μενα.
Ερωτηση: Συνοδος ακριβειας σεληνη πλουτωνα στην μηδενικη του σκορπιου σας λεει κατι;
Γιατι εμενα μου λεει. Οτι δεν αντεχεται. Κ μιλαει ανθρωπας με ηλιο αφρο ερμη στον 8ο, σεληνη στον σκορπιο
κ μεσουρανημα συνοδο με πλουτωνα.
Τελικα δεν ηταν ερωτηση, γκρινια ηταν :cheesy:
-
γεια σας!παρ'ολο που ειμαι μικρη σε ηλικια μου αρεσει παρα πολυ η αστρολογια.καποτε μια αστρολογος που ειχε δει τον χαρτη μου μου ειπε οτι θα εχω πολυ καλο επαγγελματικο μελλον αλλα δεν μου ειπε και πολλα για τα συναισθηματικα μου.εχω καποιες αποριες,δεν ξερω αν τα συγκεκριμενα δεδομενα αφορουν το επαγγελματικο κομματι παντως γενικα θα εκτιμουσα πααααρα πολυ αν καποιος μου εξηγουσε τις παρακατω οψεις του χαρτη μου
αφροδιτη εξαγωνο με σεληνη
αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα
αφροδιτη χιαστι με χειρων
αφροδιτη εξαγωνο με λιλιθ
διας αντιθεση με ηλιο,χιαστι με ερμη ουρανο και ποσειδωνα και αντιθεση με το μεσουρανημα που ειναι στον αιγοκερω..αν καποιος μπορεσει και μου πειεστω δυο πραγματακια για καποια απο αυτα θα του ειμαι υποχρεη!ευχαριστω εκ των προτερων!!περιμενω με αγωνια!!
-
Quote:
Originally Posted by
udroxoina
γεια σας!παρ'ολο που ειμαι μικρη σε ηλικια μου αρεσει παρα πολυ η αστρολογια.καποτε μια αστρολογος που ειχε δει τον χαρτη μου μου ειπε οτι θα εχω πολυ καλο επαγγελματικο μελλον αλλα δεν μου ειπε και πολλα για τα συναισθηματικα μου.εχω καποιες αποριες,δεν ξερω αν τα συγκεκριμενα δεδομενα αφορουν το επαγγελματικο κομματι παντως γενικα θα εκτιμουσα πααααρα πολυ αν καποιος μου εξηγουσε τις παρακατω οψεις του χαρτη μου
αφροδιτη εξαγωνο με σεληνη
αφροδιτη τετραγωνο με πλουτωνα
αφροδιτη χιαστι με χειρων
αφροδιτη εξαγωνο με λιλιθ
διας αντιθεση με ηλιο,χιαστι με ερμη ουρανο και ποσειδωνα και αντιθεση με το μεσουρανημα που ειναι στον αιγοκερω..αν καποιος μπορεσει και μου πειεστω δυο πραγματακια για καποια απο αυτα θα του ειμαι υποχρεη!ευχαριστω εκ των προτερων!!περιμενω με αγωνια!!
Γιατι βρε μικρη σε ηλικια φιλη μου δεν βαζεις τα στοιχεια σου εδω
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
για να παρεις ορισμενες απ τις απαντησεις που χρειαζεσαι, κ σιγα σιγα τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου.
Οσο για το γελιο στο 2ο ποστ τι να πω;
γκρρρρρρρ...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
sideways
Γιατι βρε μικρη σε ηλικια φιλη μου δεν βαζεις τα στοιχεια σου εδω
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/data_entry.php
για να παρεις ορισμενες απ τις απαντησεις που χρειαζεσαι, κ σιγα σιγα τα υπολοιπα θα τα βρεις μονη σου.
Οσο για το γελιο στο 2ο ποστ τι να πω;
γκρρρρρρρ...:bigsmile:
Eπίσης να πούμε στην καλή μας την udroxoina πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα.. πχ. απορίες που έχουμε για τον γενέθλιο χάρτη μας, δεν τις ρωτάμε στο θέμα: Απορία για όψεις συναστρίας, ναι;; Βρίσκουμε το ανάλογο θέμα στο forum, για την ερώτηση
μας, κ το κολλάμε εκεί..
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
gold soul
Eπίσης να πούμε στην καλή μας την udroxoina πως θέτουμε τις ερωτήσεις μας στην κατάλληλη θεματική ενότητα.. πχ. απορίες που έχουμε για τον γενέθλιο χάρτη μας, δεν τις ρωτάμε στο θέμα: Απορία για όψεις συναστρίας, ναι;; Βρίσκουμε το ανάλογο θέμα στο forum, για την ερώτηση
μας, κ το κολλάμε εκεί..
:love:
Σωστη.
Ειδες εμπλεξα με τα πλουτωνια μου μαλακωσα κ αφαιρεθηκα.:embarrest
-
καλα μη με μαλωνετε...ειμαι καινουργια εδω και δεν τα εχω μαθει ακομα... :-( ευχαριστω πολυ παντως :-)
-
πηγα σε ατη σελιδα που μου εστελιες και σ'ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι καινουργια και δεν ξερω και πολλα αλλα ενω βαζω τα στοιχεια μου σωστοτατα μου βγαζει error σε κατι πραγματα περιεργα ουτε και ξερω τι ειναι :-P και δεν ξερω τι να κανω :-(
-
τι error δηλαδή?
για ξαναδοκίμασε σε παρακαλώ απο επάνω που λέει Δωρεάν Ωροσκόπιο, και πήγαινε προσθήκη νέου...και προσπάθησε να βάλεις εκεί τα στοιχεία σου...
Quote:
Originally Posted by
udroxoina
πηγα σε ατη σελιδα που μου εστελιες και σ'ευχαριστω πολυ γιατι ειμαι καινουργια και δεν ξερω και πολλα αλλα ενω βαζω τα στοιχεια μου σωστοτατα μου βγαζει error σε κατι πραγματα περιεργα ουτε και ξερω τι ειναι :-P και δεν ξερω τι να κανω :-(
-
καλησπερα...οταν σε μια συναστρια υπαρχει οψη μεταξυ ηλιου και σεληνης αυτο δειχνει οτι η σχεση ειναι πολυ δυνατη και δεν μπορει να σπασει στο χρονο..αυτο ισχυει πιο εντονα στην συνοδο..αν εχουν τριγωνο ομως ισχυει επισης..??και απο τι αλλες οψεις μπορουμε να δουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα πολυ ισχυρο δεσιμο μεταξυ τους??που δεν σπαει τοσο ευκολα??και αν αυτοι οι 2 ανθρωποι εχουν χωρισει τοτε αυτη η οψη πως ισχυει στο οτι ισως καποια στιγμη να ξαναβρεθουνε,παραδειγματο χαρη??
-
Quote:
Originally Posted by
paiktries
καλησπερα...οταν σε μια συναστρια υπαρχει οψη μεταξυ ηλιου και σεληνης αυτο δειχνει οτι η σχεση ειναι πολυ δυνατη και δεν μπορει να σπασει στο χρονο..αυτο ισχυει πιο εντονα στην συνοδο..αν εχουν τριγωνο ομως ισχυει επισης..??και απο τι αλλες οψεις μπορουμε να δουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα πολυ ισχυρο δεσιμο μεταξυ τους??που δεν σπαει τοσο ευκολα??και αν αυτοι οι 2 ανθρωποι εχουν χωρισει τοτε αυτη η οψη πως ισχυει στο οτι ισως καποια στιγμη να ξαναβρεθουνε,παραδειγματο χαρη??
Ποιος σου είπε ότι αν υπάρχει όψη μεταξύ Ήλιου και Σελήνης σε συναστρία ο δεσμός ...δεν μπορεί να σπάσει; Μπορεί και παραμπορεί :bigsmile:
Αναφορικά με την όψη συνόδου: μπορεί να δείχνει μια ευκολία στη ροή του συναισθηματικού δυναμικού εκατέρωθεν, αλλά πρέπει να εξεταστεί και η ποιότητα αυτού του δυναμικού. Από μια όψη δεν βγάζεις συμπέρασμα, όσο βασική και να είναι, όσο και αν μεμονωμένα εξεταζόμενη ερμηνεύεται ως θετική.
Αναφορικά με την όψη τριγώνου: Μια από τα ίδια.
Όσον αφορά τη διάρκεια μιας σχέσης, βασικό ρόλο παίζει και ο Κρόνος, αν έχει ευνοϊκές όψεις με τα "φώτα". Αν π.χ. έχεις ένα τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, ή Σελήνης-Κρόνου, έχεις μια ένδειξη ότι η σχέση μπορεί να έχει διάρκεια. Το ίδιο και με τη σύνοδο, αλλά με προϋποθέσεις.
Αν τώρα έχεις υπόψιν σου μια σχέση της οποίας ο χάρτης συναστρίας είχε Ήλιο-Σελήνη σύνοδο και χώρισαν, είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο, καθώς, όπως σου είπα, από μια όψη δεν βγάζουμε συμπέρασμα.
Το αν θα ξαναβρεθούν μαζί είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%DF%E1.html :bigsmile:
-
μια διευκρινση ακομα..οταν στην συναστρια υπαρχει..
ηλιος τετραγωνο κρονος
σεληνη αντιθεση κρονος
κρονος αντιθεση ηλιος
κρονος εξαγωνο σεληνη..που κατα βαση ειναι δυσκολες οψεις...δεν δινει διαρκεια στην σχεση??απο μονες τους οι οψεις αυτες τι δειχνουν ??ειναι ενδειξεις που φερνουν διαφορες στο ζευγαρι??και πιθανο χωρισμο..? η οψη κρονου συνοδο με δια μπορει να τις βοηθησει καθολου??
οπως επισης να συμπληρωσω οτι ο διας ειναι οκυβερνων πλανητης του 1ου οικου της και ο κρονος ο κυβερνων πλανητης του 7ου οικου του στην συναστρια κανουν συνοδο στον συνθετο εξαγωνο..δινει καποια βοηθεια ολο αυτο στο να μην ειναι οριστικος ο χωρισμος τους...??
-
και κατι που ξεχασα..τι ονομαζουμε ουρανιο ισημερινο??
-
χμμμ...ο χάρτης μιας συναστρίας όπως και ένας γενέθλιος εξάλλου, δεν ειναι στατικος...ναι, σύμφωνοι, μπορεί να υπάρχουν οι παραπανω όψεις που λες οι οποίες όμως μπορεί από διελεύσεις να μαλακώνουν ή να υποστηρίζονται κατά κάποιο τρόπο από άλλες πιο θετικές όψεις... ή να ενεργοποιούνται και να γίνονται ακόμα πιο σκληρές...αν μια σχέση λοιπόν θα έχει διάρκεια ή όχι (ή αν κάποιος ενδεχόμενος χωρισμός θα είναι οριστικός ή όχι) θα εξαρτηθεί (νομίζω) και από τα προοδευτικά συστήματα όπως επισης και από τις διελεύσεις οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τις θετικές ή τις αρνητικές όψεις της συναστρίας αλλά και του σύνθετου που δείχνει την ίδια τη σχέση.
οι όψεις του Κρόνου που αναφέρεις οκ, δεν ειναι καλές και γενικά αυτός όπου βάζει το χεράκι του με άσχημο τρόπο συνήθως προκαλεί πίεση, εκνευρισμό, υποβάλλει τα μέλη σε εξετάσεις, και γενικά γκρεμίζει ότι δεν ειναι δυνατό. Ο Κρόνος λειτουργεί ως φρένο, ως περιορισμός, ως προσγείωση :wacko:
Πιστεύω όμως ότι το πως θα βγει και θα εκδηλωθεί αυτό θα εξαρτηθεί και από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ήλιος ή σελήνη. Αν λοιπόν έχεις έναν φλογερό ενθουσιώδη ήλιο, ε δε νομίζω να είναι και το καλύτερο του ένα τετράγωνο από τον Κρόνο που θα τον φρενάρει και θα τον αδειάζει. Και το πρόβλημα δε θα είναι μόνο του Ήλιου αλλά και του Κρόνου που βλέπει ότι καλείται να επιβληθεί και να περιορίσει κάτι το τόσο ενθουσιώδες, έννοια άγνωστη για τον ίδιο τον Κρόνο. Οπότε τελικά έχουν θέμα και τα δύο μέλη της σχέσης. και καλά ο ήλιος (ως πιο δυνατός) αλλά η σελήνη ως πιο ευαίσθητη δε νομίζω ότι αντέχει μέσα της να δέχεται άσχημες όψεις από τον Κρόνο. Εχω δει λοιπόν ειδικά για τη σελήνη σε διάφορες συναστρίες να αγκομαχάει όταν την αγγίζει ο Κρόνος άσχημα, να την αδειάζει και εκεί που εκείνη θέλει να νιώσει, ο Κρόνος να την ξενερώνει και να την τιμωρεί...Τωρα αν το ζευγάρι, έχει μάθει και χειρίζεται τις όψεις αυτές, και η πορεία στο χρόνο αποδείξει ότι "περνάνε τις εξετάσεις" του Κρόνου, έχοντας άλλες βοήθειες από αλλού τότε ε ναι, προφανώς έχει διάρκεια.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
paiktries
και κατι που ξεχασα..τι ονομαζουμε ουρανιο ισημερινο??
Ουράνιος ισημερινός ονομάζεται η νοητή προέκταση, η προβολή του ισημερινού της Γης στην ουράνια σφαίρα. Ο ουράνιος ισημερινός γενικά ορίζεται ως ο μέγιστος κύκλος της ουράνιας σφαίρας που είναι κάθετος στον άξονα του κόσμου. Χωρίζει δε την ουράνια σφαίρα σε βόρειο ουράνιο ημισφαίριο και νότιο ουράνιο ημισφαίριο.
Δες για να καταλάβεις: http://www.astronomia.gr/wiki/images...ial_Sphere.PNG
-
Καλημέρα παιδιά ! Θα ήταν εύκολο να έχω τις γνώσεις σας γιατί εγώ κοντεύω να ξε χάσω κι αυτά που ξέρω?!? Σε συναστρία, Αφροδίτη του ενός στις 1.39.38 του Τοξότη και Αφροδίτη του άλλου στις 7.45.32 του Λέοντος σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους όπως και με τον ¶ρη στις 10.7.55 του Κριού? Τα αστρολογικά προγράμματα υπολογισμού κοντεύουν να με τρελάνουν !!!!! :wacko ¶λλα αναγνωρίζουν τρίγωνο και άλλα τίποτα... Για επιβεβαίωση μοιρών παραθέτω τα στοιχεία γεννήσεως... ¶τομο Α: 6/7/1973 , 19:55 Αργοστόλι ¶τομο Β: 6/11/1971, 10:30 Johannesburg S. Africa...
-
Quote:
Originally Posted by
Summerwhisper
Καλημέρα παιδιά ! Θα ήταν εύκολο να έχω τις γνώσεις σας γιατί εγώ κοντεύω να ξε χάσω κι αυτά που ξέρω?!? Σε συναστρία, Αφροδίτη του ενός στις 1.39.38 του Τοξότη και Αφροδίτη του άλλου στις 7.45.32 του Λέοντος σχηματίζουν τρίγωνο μεταξύ τους όπως και με τον ¶ρη στις 10.7.55 του Κριού? Τα αστρολογικά προγράμματα υπολογισμού κοντεύουν να με τρελάνουν !!!!! :wacko ¶λλα αναγνωρίζουν τρίγωνο και άλλα τίποτα... Για επιβεβαίωση μοιρών παραθέτω τα στοιχεία γεννήσεως... ¶τομο Α: 6/7/1973 , 19:55 Αργοστόλι ¶τομο Β: 6/11/1971, 10:30 Johannesburg S. Africa...
Ναι, σχηματίζουν τρίγωνα μεταξύ τους και οι τρεις πλανήτες. Την ανοχή 9 μοιρών την δίνουμε εδώ στον ¶ρη επειδή πρόκειται για μεγάλο τρίγωνο. Το μεγάλο τρίγωνο έχει μεγαλύτερη ανοχή από το απλό τρίγωνο.
-
Ευχαριστώ πολύ κα.Μόζορα ! Χωρίς να θέλω να σας κουράσω θα ήταν εύκολο, πολύ επιγραμματικά, να μου εξηγήσετε πως λειτουργεί το μεγάλο τρίγωνο εδώ?
-
Quote:
Originally Posted by
Summerwhisper
Ευχαριστώ πολύ κα.Μόζορα ! Χωρίς να θέλω να σας κουράσω θα ήταν εύκολο, πολύ επιγραμματικά, να μου εξηγήσετε πως λειτουργεί το μεγάλο τρίγωνο εδώ?
Ένα μεγάλο τρίγωνο στην φωτιά με ¶ρη και Αφροδίτη σε συναστρία δίνει πάθος και ζωντάνια σε μια σχέση και την ανάγκη να κάνουν πράγματα μαζί όπως ψυχαγωγία, ταξίδια κ.λπ.
-
να ρωτησω και εγω για μενα? ειναι ομως προοδευμενη συναστρια
Σελήνη Εξάγωνο Κρόνος 0.82
Ερμής Σύνοδος Δίας 0.66
Αφροδίτη Τρίγωνο Κλήρος Τύχης 0.98
Αρης Τετράγωνο Σελήνη 0.75
Αρης Τετράγωνο Β. Δεσμός 0.71
Κρόνος Τρίγωνο Αφροδίτη 0.01
Κρόνος Σύνοδος Ποσειδώνας 0.37
Ουρανός Χιαστί Αρης 0.44
Ουρανός Τρίγωνο Κρόνος 0.94
Ποσειδώνας Αντίθεση Λίλιθ 0.01
Πλούτωνας Τρίγωνο Λίλιθ 0.40
Ωροσκόπος Τετράγωνο Ποσειδώνας 0.96
καλα ειναι ολα αυτα για μια ερωτικη σχεση ?