Αποληθωμενο-Στακτης ειμαι:cheesy:
μπορω να πω οτι σε ολα μεσα επεσε .........:bigsmile:
ιδιως αυτο με τον εγωισμο η αληθεια ειναι παντα σε κακο μου εβγαινε ,
μεχρι που τσαλαπατηθηκε και ηρθα στα ισια μου:laugh:
Δ.Κ
Printable View
Αποληθωμενο-Στακτης ειμαι:cheesy:
μπορω να πω οτι σε ολα μεσα επεσε .........:bigsmile:
ιδιως αυτο με τον εγωισμο η αληθεια ειναι παντα σε κακο μου εβγαινε ,
μεχρι που τσαλαπατηθηκε και ηρθα στα ισια μου:laugh:
Δ.Κ
Πολύ ωραίο madcat ενδιαφέρον!
δεν ήξερα οτι υπάρχει κάτι τέτοιο..
εγώ είμαι Φουντουκιά και όσα λέει ισχύουν!
Καλημέραα....:cheesy:
Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ εύστοχο!
Είμαι έλατο και πολύ μ'αρέσω!:bigsmile:
Ναι, υπάρχει κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος βασίζεται στις δοξασίες των
Κελτών για τα δέντρα. Έτσι δεν είναι?
Εγώ Γαύρος είμαι και ναι μπορώ να ομολογήσω οτι έπεσε μέσα...:toung:
Τώρα βέβαια όσον αφορά για τον εγωισμό... μπα είμαι λιγάκι :love:
Mετα απο τοσους μηνες τωρα ειδα το αρθρο...Μια χαρα ''κεδρο'' με βρηκα,κ πολυ μου αρεσε,αφου ταιριαζω κατα το πλειστον.Ασε που ειναι το δεντρο που εκαιγε η Καλυψω στην σπηλια της οσο ζουσε εκει ο Οδυσσεας!
Εγω παλι ειμαι Πτελεα! Βρε παιδια.. πρωτη φορα ακουσα οτι υπαρχει τετοιο δεντρο....... Ντροπη μου! :embarrest .Παντως επεσε μεσα στην επεξηγηση :bigsmile:
Ενδιαφερων...μου εφτιαξε τη διαθεση!!!!!!!!!!Ωστοσο θα αρχισω να πιστευω οντως οτι ψωνιζομαι λιγο(:cheesy:κεδρος:cheesy:)
Ειμαι κεδρος και μαρεσει!
Πολύ ωραίο άρθρο πραγματικά δεν το είχα ανακαλύψει!Εγώ Απολιθωμενος Στάκτης (το θυμάμαι καλά;;;:embarrest) και έπεσε μέσα σε όλα η περιγραφή..σε όλα όμως!Ευχαριστούμε πολύ!:bigsmile:
ΕΙΜΑΙ ΠΕΥΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΕΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!
Εγώ είμαι ΟΞΙΑ. Γενικά τα όσαγράφει είναι σωστά, το μόνο που διαφωνώ είναι η οικονομική οργάνωση γιατί μου αρέσει να πηγαίνω για shopping και να αγοάζω για μένα και για τους άλλους γι'αυτό και την οικονομική διαχείριση της οικογένειας την ανάλαβε ο σύζυγος. Τώρα ότι αφορά ότι μου αρέσει να κρατιέμαι σε φόρμα μάλλον μου αρέσει η ξάπλα στον καναπέ όταν έχω τελειώσει απο τις διάφορες δουλειές της οικογένειας.
Σε γενικές γραμμές αυτό που διάβασα μου άρεσε !!!!!!!:nuts:
κοίτα να δεις που τα χαρακτηριστικά της ΛΕΥΚΗΣ με περιγράφουν με απίστευτη ακρίβεια....θα συνεχίσω να με "ποτίζω"...και να αναπτύσσω τα φύλλα μου διαρκώς...:cheesy:
Tι είμαι λέει, κυπαρίσσι? Δέντρο νεκροταφείου δηλαδή...ωραία μου έφτιαξε η διάθεση τώρα!
Ξεπερνώντας το γεγονος οτι με βγάζει συκιά,το χάρηκα γιατί και κάτι βάζελοι αποδεικνύονται γαύροι!!!!!
Είμαι κυπαρίσσι! Εγώ δεν μπορώ να πω ότι έπεσε 100% μέσα αλλά σε αρκετά!
Πάντως ήταν πολύ καλό!
Ενδιαφέρον... δεν είχα σκεφτεί την προοπτικη του να είμαι δέντρο!! Πεύκο... Τουλάχιστον μυρίζω ωραία!!
Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το Κέλτικο Ωροσκόπιο..! ;)
Με μεγάλη μετριοπάθεια, μία από τις 100.000 αρετές μου, μπορώ να πώ ότι με πλησίασε! Φυσικά και μου ταιριάζει το έλατο! :D
[QUOTE=Lady_SnowBlood;2671]Πολύ όμορφη αναφορά αλλά μήπως λείπει η ανάλυση για το απολιθωμένο ;
Πρώτη πρώτη ειναι η απάντηση που ψάχνεις
μηλιά...πολύ ωραία μηλιά=αγάπη...πολυ καλο και ειμαι 100% εγώ . πολύ ενδιαφέρον το θέμα και πολύ έξυπνο επείσης
:bigsmile: Μια λεμονιά με λεμονάκια μυρωδάτα :toung:....σας μιλάει!!!:laugh:
Ευχαριστούμε πολύ για το αρθρο, μου αρεσε αρκετά και αντικατοπτρίζει μερικά απο τα χαρακτηριστικά μου....:laugh:
Εμεινα ευχαριστημένη,:cheesy: το λεμόνι εκτός ολων των άλλων έχει πάρα πολλές ιδιότητες τις οποιες εμείς δεν γνωρίζουμε,όπως για παράδειγμα απομακρύνει τις......σκουριές από .......όλα ,άρα καταλαβαινετε πόσο χρήσιμο είναι!!!!!:nuts:
πλησιαζει αρκετα εχω να πω! ομως εγω επειδη συγκρινω μερικες φορες περιεργα :toung: ηθελα να ρωτησω αν η λευκη τεριαζει με το πευκο? :blink::blink::toung::embarrest
Ακριβέστατο!Εγώ είμαι "Μελια Rowan":bigsmile:
επίσης και για την "φυστικιά" πάει γάντι σ'ενα άτομο που γνωρίζω..που να μην το γνώριζα!:amuse:
Εγώ είμαι Κέδρος. Στα περισσότερα μπορώ να πω ότι έπιασε διάνα. Αυτό που δε με αντιπροσωπεύει είναι η αισιοδοξία, γιατί έχω συχνές εναλλαγές στη διάθεση. Ίσως να φταίει ο ωροσκόπος μου (έχω ωροσκόπο καρκίνο).
Ειμαι Καστανια, το εντυπωσιακο ειναι πως η μητερα μου ειναι και εκεινη το ιδιο αλλα σε αλλη περιοδο γεννημενη,μοιαζουμε εξωτερικα παρα πολυ αλλα και σαν χαρακτηρες..λετε να παιζει ρολο οτι ειμαστε το ιδιο δεντρο;;ποτε δε ξερεις αν και ειμαστε διαφορετικα ζωδια..