Καλησπέρα..νομίζω ότι και η δυό Αφροδίτες είναι πολυγαμικές..Η Διδυμισια πιό του φλέρτ. η Τοξοτήσια των πράξεων, βλέπεις σε ζώδιο του Δία. Έχω κάπου διαβάσει και η Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι πολυγαμική, έχει και αυτή κυβερνήτη του Ιχθύ των Δία..
Printable View
Καλησπέρα..νομίζω ότι και η δυό Αφροδίτες είναι πολυγαμικές..Η Διδυμισια πιό του φλέρτ. η Τοξοτήσια των πράξεων, βλέπεις σε ζώδιο του Δία. Έχω κάπου διαβάσει και η Αφροδίτη στον Ιχθύ είναι πολυγαμική, έχει και αυτή κυβερνήτη του Ιχθύ των Δία..
Πρώτον το ότι κάποιος είναι σκορπιός δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και θεός του σεξ ή sex machine αντίστοιχα..μιας και ο συνολικός χάρτης μπορεί να δείχνει κάτι λιγότερο απο αυτό με διάφορους τρόπους...να χτυπιέται απο πολλά σημεία, να είναι πιο συναισθηματικό, να είναι πιο μαζεμένο..κλπ..
Και δεύτερον και ίσως πιο σημαντικό... ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά με κάθε άνθρωπο - ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ξυπνά το ηφαίστειο απο μέσα μας μπορεί όμως να μας ρίχνει και σε χειμερία νάρκη! Οπότε δεν είναι και τόσο σωστές οι προσεγγίσεις αυτές ε..:wink2:
Έχει να κάνει με πολλά..πες το μυρωδιά σώματος (σαν τα ζωάκια..), πες το χημεία και έλξη πες το έρωτα και πάθος πες το όπως θέλεις..
Φιλικά πάντα..:bigsmile:
Eγώ? Αυτές! :nuts: Όπως παρατηρεί άλλωστε το κρασάκι δεν είναι όλες οι διδυμοvenus το ίδιο! :bigsmile:
miron η ψαρίσια Αφροδίτη θεωρώ ότι περισσότερο ακολουθεί τα πάθη των άλλων παρά γεννά δικά της. Κατά μία άποψη παρασύρεται παρά παρασύρει, έστω κι αν φορές βοηθάει... σκανδαλωδώς στο να κάνει τους άλλους να θέλουν να την παρασύρουν..!
Σοφάκι για κάποιο λόγο θεωρώ ότι όλα όσα περιγράφεις σαν έλξη, η μυρωδιά, η χημεία, το πάθος κλπ, έπονται άλλων διεργασιών: είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής. Κρίνω εξ ιδίων όμως και δεν μπορώ να πάρω τεκμηριωμένη θέση. Όμως όταν ερωτευθείς έναν άνθρωπο όλα επάνω του φαίνονται ωραία και τα λατρεύεις. Όταν ΔΕΝ θέλεις να τον ερωτευθείς, το καλύτερο να σου φαίνονται συμπαθητικά. Αίτιο και αιτιατό, κότες και αυγά, σπιράλ που δεν βρίσκεις εύκολα άκρη.
Hola!:bigsmile:
Φυσικά και έπονται άλλων διεργασιών είτε της γενετήσιας είτε της πνευματικής, αυτές οι δυο υπάρχουν άλλωστε..αυτό θέλω να πω..ότι είτε το θέσεις έτσι είτε το θέσεις αστρολογικά, λέγοντας ότι έχει να κάνει με την εκάστοτε συναστρία μεταξύ δυο ανθρώπων, δεν είναι θέμα ζωδίου και μόνο, καθαρά ποτέ!
Όσο για το ότι όταν είσαι ερωτευμένος τα βλέπεις όλα ρόδινα συμφωνώ κατά μεγάλο μέρος, αλλά κατ εμε δεν έχει να κάνει με τις σεξουαλικές επιδόσεις..είναι άλλο παραμύθι σε πολλές περιπτώσεις.. μπορείς μια χαρά να είσαι ερωτευμένος αλλά να αντιλαμβάνεσαι ρεαλιστικά είτε τότε είτε μετά τον έρωτα ότι δεν ήταν τόσο δυνατό και ρόδινο αυτό το κομμάτι.. άλλο οι όψεις έρωτα άλλο οι σεξουαλικές, αυτό θέλω να πω. και αυτό δεν έχει να κάνει με το ηλιακό ζώδιο απαραίτητα..
Δεν πα να ειναι κάποιος σκορπιός, αν δεν σχηματίζει κάποια έντονη ερωτική και σεξουαλική όψη σε συναστρία με το ταίρι τι να βγει απο αστρολογικής πλευράς πάντα..? αν απο την άλλη δεν ανήκει στην κατηγορία των τόσο σεξουάλα ζωδίων, αλλά σου ρίχνει καμιά όψη άρη στον ήλιο σου ή στην αφρο, ή όψη άφρο στον πλούτωνα ή έχει κανέναν άρη/αφροδίτη/ήλιο μέσα στον 8ο οίκο σου τι τα θες...:nuts:
Πολύ υποκειμενικό το θέμα αυτό για μένα.
Bonne nuit!
εγω ομως που κοιταγα τη συναστρια μας μου εβγαζε πολλες οψεις που δειχνουν εντονη σεξουαλικη ελξη. ας πουμε ο αρης του ηταν στην παρθενο κι εμενα η αφροδιτη μου στους ιχθεις.δηλαδη αντιθεση.......δεν δηλωνει χημεια αυτο?
Έλξη, όχι χημεία. Διαφέρει. Πρέπει να κάνατε καλό σεξ, αλλά πριν και μετά να νοιώθατε σαν ξένοι. Οι αντιθέσεις προκαλούν εντάσεις αλλά όταν γεφυρωθούν συμπληρώνουν. Εάν δεν υπάρχουν παράγοντες για το γεφύρωμα τότε μένουν μόνο οι εντάσεις - και η απόσταση.
αουτς!!!!!!!!!!!!!αυτο πονεσε!!!!!!!!!!!
Επιπρόσθετα, γενικότερα οι αντιθέσεις ενδεχομένως να βγάλουν ανταγωνισμούς και έλλειψη συγχρονισμού....
ειδικότερα στην περίπτωση αυτών των δύο πλανητών, ο ανταγωνισμός και η έλλειψη συγχρονισμού θα αφορά θέματα του ¶ρη και της Αφροδίτης...προφανώς στο σεξουαλικό τομέα, στην εκδήλωση συναισθημάτων και σεξουαλικής επιθυμίας αλλά όχι μόνο....η Αφροδίτη επισης κυβερνάει το όμορφο, το αισθησιακό, την πολυτέλεια, τα λεφτά κτλ κτλ κτλ...ο Αρης την ηγεσία, το δυναμισμό κτλ κτλ κτλ...με μία τέτοια όψη είναι πιθανό ο ένας από τους δύο να νιώθει ότι δίνει περισσότερα στη σχέση αυτή ή να νιώθει το χαλάκι του άλλου....και ως εκ τούτου να αρχίσει το ματς!!! :wacko:
αλλά αν λογαριάσουμε και τα εμπλεκόμενα ζώδια....(Ιχθείς - Παρθένος) τα οποία είναι και τα δύο ζώδια της προσφοράς (εννοώντας την διαφορετικά βεβαίως)...τότε ίσως αυτό το αίσθημα να το νιώθετε και οι δύο....και άντε να βγάλεις άκρη μετά... :nuts:
επισης, εχε υπόψη σου και το εξής...όπως είπε και η Falconer (Falconer) στη συνέντευξή της...οι άνθρωποι που γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε είναι σαν μόνιμες (με την έννοια του ακίνητου) διελεύσεις στο χάρτη μας...τι σημαίνει αυτό....? ότι η αντίθεση που κάνει η Αφροδίτη σου με τον ¶ρη του πυροδοτεί και ενεργοποιεί τις γενέθλιες όψεις του ¶ρη του...οπότε αν για π.χ. έχει τετράγωνο Αρη-Δία..θα του βγάζεις μία υπερβολή...αν έχει τετράγωνο Αρη-Κρόνου θα είναι περισσότερο σε συστολή...κτλ κτλ κτλ...το αντίστοιχο βέβαια κάνει και εκείνος στην Αφρο σου...
:bigsmile:
Αυτό το τελευταίο δεν προκύπτει έτσι κι αλλοιώς από τον συναστριακό? Για την αντίθεση τώρα των δύο εν λόγω πλανητών δεν είμαι και τόσο απόλυτος. Οι αντιθέσεις μπορούν να δράσουν συμπληρωματικά, με την έννοια ότι εάν ο ¶ρης θέλει και του επιτραπεί να ηγείται, γενικότερα, και η Αφροδίτη ευχάριστα υποταχθεί, όλα θα είναι μια χαρά αφού ο καθένας θα έχει βρει τον φυσικό ρόλο του. Η γεφύρωση που έλεγα. Εάν ο χάρτης της Αφροδίτης όμως δεν επιτρέπει συμβιβασμούς & υποχωρήσεις ενώ του ¶ρη είναι περισσότερο παθητικός έχουμε πρόβλημα.
Αν διαφωνείς,Γιάννη μου...απλα δήλωσέ το!Τι βήχεις όλη την ώρα σαν φηματικός!!!!χι,χι!!!!:cheesy::love:
Να πω επιπροσθέτως για να μην παρεξηγηθώ οτι σαφώς ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ μια Αφροδίτη σε δίσωμο/διπλό ζώδιο δεν καθιστά το άτομο Καζανόβα ή Ζοζεφίνα αντίστοιχα!!!:amuse: Δίνει ομως μια εντονη προδιάθεση για μια πιο light προσεγγιση στο θέμα της πίστης και της αποκλειστικότητας!Αλλα και η δική μου Ζυγίσια Αφροδιτούλα ας πούμε που είναι μες τη φιλαρέσκεια και με το Δία απο πάνω της....καταλαβαίνετε!Ευτυχώ μαρκάρεται στενά και απο τον Κρόνο...πάλι καλα!!!!!
Καλησπέρα ,
θα ήθελα να ρωτήσω πως ερμηνευουμε τους πλανήτες μας που πέφτουν πάνω στους οίκους του άλλου ατόμου. Πυροδοτούμε εμείς κατι στον άλλο? Επι παραδείγματι η Αφροδίτη μου στον Καρκίνο πέφτει στον 8ο οίκο του που βρίσκεται στους διδύμους..Αυτό πως μεταφράζεται? Για να μπορω να μεταφράσω και ταάλλα. Και τα δικά μου και τα δικά του?
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
To ερμηνεύουμε όπως ακριβώς και στον δικό μας χάρτη: οίκος ο τομέας, ζώδιο ο τρόπος, πλανήτης η ενέργεια. Μόνο που αλλάζουμε ζώδιο και οίκο με τον άλλον (είτε ερωτικά, είτε φιλικά, είτε επαγγελματικά - οτιδήποτε, οι συναστρίες ισχύουν σε κάθε είδος σχέσης) και αντί να συμβαίνουν αυτά σε εμάς, τα προκαλούμε εμείς σε εκείνον. Πχ. ο Δίας μας πέφτει στον 2 του άλλου, θα του κινήσουμε την επιθυμία για αγορές και θα του είμαστε «γούρικοι» στα επαγγελματικά, Κρόνος μας πέφτει στον 9 του θα του «κόψουμε» τα ταξιδάκια, Αφροδίτη πέφτει στον 11 θα είμαστε με τον άλλον κοινωνικοί και θα νοιώθουμε σαν φίλοι, Ερμής στον 3 του γλωσσοκοπάνα κλπ. Το ίδιο εξετάζουμε και τους πλανήτες στις ακμές.
Μην ξεχνάμε πάντα ότι 1) η αστρολογία μας δίνει τάσεις, τίποτα δεν είναι δεδομένο και τελεολογικό (επειδή το λέει ο χάρτης ντε και καλά θα γίνει) και 2) μία όψη-θέση μόνη της δεν λέει σχεδόν τίποτα αν δεν υποστηριχθεί και από άλλες.
Τέλος, να πάνε στο καλό τους οι σεισμοί πρωινιάτικο. :evil:
Συμπληρωματικά θα ήθελα να πω ότι ένας ενδιαφέρον τρόπος να κατανοήσει κανείς την ποιότητα μιας σχέσης, είναι να δει ποιον ηλιακό οίκο αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Α προσώπου ως προς την ηλιακή οικοθεσία του Β προσώπου. Π.χ: Αν κάποιος είναι υδροχόος και το ταίρι του Κριός, τότε μιλάμε για μια σχέση 11ου – 3ου (υδροχόος 11ος του Κριού και Κριός 3ος του Υδροχόου) Σε αυτή την περίπτωση η αίσθηση της φιλίας (11ος) και της επικοινωνίας (3ος ) είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει το εν λόγω ζευγάρι, ως την απόλυτη έκφραση του ήλιου τους σε έναν τέτοιο συνδυασμό. Θα είναι το σημείο αιχμής τους που θα χρωματίζει την συνύπαρξή τους. Κάτι σαν αστρολογικό DNA της συγκεκριμένης σχέσης. (Εννοείται ότι οι επί μέρους όψεις-σχέσεις είναι αυτές που καθορίζουν όλα τα υπόλοιπα!) Σκεφτείτε δηλαδή ότι τον 11ο τον κυβερνά ο Ουρανός (το σπίτι του Υδροχόου) και τον 3ο ο Ερμής (το σπίτι των Διδύμων) . Τι μπορεί να δώσει ο συνδυασμός Ουρανού+Ερμή;
Με αυτή τη λογική υπάρχουν τύποι σχέσεων όπως αυτή του 1ου- 1ου π.χ: ένας Τοξότης με έναν τοξότη, που θα ήταν έντονη η έκφραση της προσωπικότητας λόγω 1ου όπως και ο ανταγωνισμός, οι αρχές ελευθερίες όμως που διέπουν το ζώδιο θα εξομάλυνε την κατάσταση και η συνύπαρξη θα μπορούσε να είναι αρμονική αν αποφεύγονταν η πνευματική κυριαρχία και επιβολή (μην ξεχνάμε ότι τοξότης=9ος- Δίας) . Αλλά αν μιλούσαμε για 1ο με 1ο και Κριούς, τότε ο ανταγωνισμός θα ήταν αβάστακτος και η εντάσεις επικίνδυνες (κυβερνήτης των σχέσεων 1ου -1ου είναι ο ¶ρης).
Οι επίσημα γνωστές καλές σχέσεις είναι εκείνες του 1ου -7ου , το γνωστό απέναντι ζώδιο δηλαδή. Αυτό γιατί ο 1ος έχει κυβερνήτη τον ¶ρη και ο 7ος την Αφροδίτη. ¶ρα μια σχέση 1ου -7ου αλλά στα ζώδια Σκορπιού-Ταύρου ας πούμε, θα έχουν την εμπλοκή ¶ρη -Αφροδίτη από διακυβέρνηση Κριού- Ζυγού στους φυσικούς οίκους , αλλά θα εκφραστεί μέσα από την δική τους ηλιακή σχέση και υπό το κράτος της διακυβέρνησης Πλούτωνα-Σκορπιός+Αφροδίτη-Ταύρος.
Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γραφτεί κατά καιρούς διάφορα άρθρα για αυτό το θέμα, αλλά κανένα σε μεγάλο βάθος ανάλυσης. Κρίμα. Έχω ένα βιβλίο μιας Αγγλίδας και δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στην Ελληνική βιβλιογραφία. Κάτι πρέπει να κάνουμε!
:cheesy:
Πλανήτης σύνοδο με ωροσκόπο το άλλου επηρεάζει την προσωπικότητά του - πχ ένας Ουρανός θα αλλάξει τη ζωή του ξαφνικά, ένας Δίας θα τον ευνοήσει εξαιρετικά, Κρόνος η παρουσία μας θα περιορίσει την εκφραστικότητά του (θα τον κάνει πιο «κλειστό» χαρακτήρα), ¶ρης πιο δυναμικό, Aφροδίτη πιο φιλικό (δεν έχει σεξουαλική ή ερωτική έκφραση), τα φώτα να νοιώθει πιο οικείος - με τη σύνοδο Ήλιου/Ωροσκόπου να δίνει την ισχυρότερη ταύτιση: ο Ήλιος προσφέρει σκοπό που στον Ωροσκόπο αρέσει και ακολουθεί αβίαστα.
Σύνοδοι στον 10 (μεσουράνημα) δρουν με τον ίδιο τρόπο όμως όχι στο εγώ του ατόμου αλλά στα θέλω, την πορεία, τον σκοπό του ή την επαγγελματική σταδιοδρομία του. Ένας Πλούτωνας στο MC θα αλλάξει τον δρόμο του άλλου ίσως περισσότερο απ' ότι με τη σύνοδό του με τον ΑSC - όπου σημαίνει προσωπικό έλεγχο.
Τα ίδια γίνονται και με τις ακμές 4 και 7, με συμπληρωματικό όμως τρόπο εδώ αφού αποτελούν αντίθεση των 10 και 1. Εξαίρεση μπορούμε να πούμε τη Σελήνη στην ακμή 7 (DC) που δίνει μεγάλα συναισθήματα συμπλήρωσης από τον άλλον άρα τεράστια έλξη του «είμαι» με το «αισθάνομαι» δύο ανθρώπων. Προσοχή όμως, όχι πάντα χωρίς τριβές (αφού πρόκειται για αντίθεση). Πρέπει και οι δύο να είναι ώριμοι και όσο το δυνατόν περισσότερο κατασταλαγμένοι.
Κουνάει μην το :rant: τίποτα.
<<[ Ένας ενδιαφέρον τρόπος να κατανοήσει κανείς την ποιότητα μιας σχέσης, είναι να δει ποιον ηλιακό οίκο αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Α προσώπου ως προς την ηλιακή οικοθεσία του Β προσώπου. Π.χ: Αν κάποιος είναι υδροχόος και το ταίρι του Κριός, τότε μιλάμε για μια σχέση 11ου – 3ου (υδροχόος 11ος του Κριού και Κριός 3ος του Υδροχόου)...Οι επίσημα γνωστές καλές σχέσεις είναι εκείνες του 1ου -7ου , το γνωστό απέναντι ζώδιο δηλαδή.>>
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η οπτική,Κάτια!
Δηλαδή εγω που είμαι Σκορπιός και ο σύντροφος μου Δίδυμος έχουμε μια σχέση 8ου-6ου...Πλούτωνα-Ερμή και μάλιστα διπλή(και απο οίκο και απο ζώδια)????Τι σημαίνει αυτό?Πάθος,έλεγχος μεσω της σεξουαλικότητας(παιχνίδια κυριαρχίας) και καλή επικοινωνία είνα τα βασικά συστατικά της σχέσης?((Αυτά με συμφέρει να υποθέσω..:) ))
Καλησπερα! Σε συναστρια φιλη μου υπαρχει συνοδος αρη -αρη στον 6 οικο (και οι δυο εχουν αρη στον αιγοκερω και αποτελει τον 6 οικο τους).Η κουτσοερμηνεια :toung:που προσπαθησα να της δωσω ειναι οτι και οι δυο ειναι πολυ ανταγωνιστικοι σε θεματα καριερας και μεταξυ τους ιδιαιτερα (οντως η δουλεια τους εφερε κοντα,συνεργαζονται και κομπαζουν πολυ ο ενας στον αλλον για την δουλεια τους).Στον προοδευτικο της η αφροδιτη κανει συνοδο με τον αρη της και επειδη στην συναστρια ο αρης του βρισκεται ακριβως στην ιδια μοιρα με τον δικο της κατ επεκταση σχηματιζει η αφροδιτη της συνοδο με τον αρη του θα μπορουσε να σημαινει αυτο μια σχεση επαγγελματικη οτι θα εξελλιχτει σε ερωτικη ?η γνωμη μου ειναι οτι μια οψη δεν φερνει την ανοιξη:toung:.παρολο που σε γενικες γραμμες η συναστρια τους ειναι καλη και παρολο που η φιλη μου ψιλογουσταρει ειναι και λιιιγο στριμμενο αντερο:embarrestεχουν μια εντονη ανταγωνιστηκοτητα και εκεινη δεν ικανοποιειται με τιποτα (ηλιος της σε τετραγωνο με την αφροδιτη του ).επισης να συμπληρωσω οτι την ιδια οψη συνοδο αφροδιτη με τον αρη της θα σχηματισει και εκεινος μετα τον δεκεμβρη (αρα και οι αφροδιτες τους θα βρισκονται σε συνοδο).εγω παντως δεν εδωσα ελπιδες για ερωτικη εξελιξη,πιστευω οτι απλα η αφροδιτη στον 6 θα "γλυκανει " λιγο την ανταγωνιστικοτητα μεταξυ τους αλλα δεν θα σιροπιασουμε κιολας:toung: Εσεις τι λετε ?:bigsmile:
Ωπς! Ξαναειδα την ερωτηση μου και νιωθω οτι ακροβατει λιγο με τους κανονες.Δεν θελω να μαθω την εξελιξη τους αλλωστε τους ζω και βλεπω οτι νεοι ,σπουδαγμενοι ανθρωποι κανουν σαν χαζα:toung:. Απλα θελω να τεσταρω αν εκανα σωστη ερμηνεια ως ερασιτεχνης και εν συνεχεια αν θα μπορουσαμε βλεπωντας ενα "γεγονος" απο καποιο συστημα προβλεψης να το συνδυασουμε με την συναστρια αλλων ατομων ωστε να "προβλεψουμε" συνδυαστικα ποιο ατομο ειναι αυτο.Στην συγκεκριμενη περιπτωση μπορει μια συνοδο αφρο-αρη στο 6 σε προοδευτικο να δειχνει ερωτικη σχεση που ξεκινα στο χωρο εργασια .παραδειγμα αλλα το γεγονος οτι συμβαινει το ιδιο και σε συγκριση συναστρια προοδευτικο με /γενεθλιο του αλλου μπορει να μας "δωσει" το προσωπο που μπορει να συμβει η σχεση ? αυτη ειναι η δικη μου ερωτηση :bigsmile:
Ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τις οψεις του ουρανου σε μια συναστρια.
Εαν ο ουρανος του ανδρα στον 6ο οικο του στο σκορπιο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και την αφροδιτη της γυναικας στο 2ο οικο της στον ταυρο δειχνει σχεση συντομη? Και αν υποθεσουμε οτι ο ουρανος της γυναικας στον 8ο οικο τετραγωνιζει την αφροδιτη του ανδρα στο 2ο οικο του? Ειναι τοσο χαλια, μιλαμε για χωρισμο κλπ?
Εστω κι αν υπαρχουν καποιες αλλες οψεις του ουρανου?
Ουρανος του ανδρα σε εξαγωνο με ηλιο, κρονο κ βορειο δεσμο της γυναικας, σε τριγωνο με αρη της και η σεληνη της γυναικας τριγωνιζει τον ουρανο του αντιστοιχα?
Υπαρχει ελπιδα η ειναι κλαφτα χαραλαμπε? Επισης μπορει να σηματοδοτει παλλινδρομησεις στη σχεση, πολλα πηγαινε - ελα?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Θα ελεγα να κοιταξεις οψεις που γινονται στην συναστρια με τον Κρονο για να δεις κατα ποσο ισορροπουνται οι δυσκολες οψεις του ουρανου.Παντως το τετραγωνο ουρανου-αφροδιτη δειχνει ξεμυαλισμα και πολυ ενθουσιασμο μεσα στην σχεση .Γενικοτερα οι επαφες του ουρανου με την αφροδιτη ειτε καλες ειτε κακες δεν ειναι ενδεικτικες για σταθερη σχεση..Γενικα πρεπει να ειναι μια σχεση πολυ πολυ ζωντανη και συναρπαστικη με τα σκαμπανεβασματα της και της ανατροπες της και απο τις δυο μεριες.αρκετα καλη σεξουαλικη ελξη ,ωστοσο χωρις να θελω να σε φοβησω οι οψεις δεν δειχνουν σταθερη σχεση και μαλιστα ειναι αρκετες ωστε να δειχνουν μια σχεση δυσκολη ωστε να κρατηθει.εξαρταται βεβαια απο τις οψεις των αλλων πλανητων.Απο την πειρα μου οσες φορες καποιος μου ενεργοποιησε τον ουρανο μου (ο οποιος ρημαδης βρισκεται στον 5ο οποτε πολυ επιρρεπης στα ερωτοχτυπηματα :embarrest) ερωτευτηκα πολυ γρηγορα,εκανα σχεση πολυ γρηγορα και χωρισα πολυ γρηγορα.....Με αλλα λογια εχω αρχισει να αγαπω τον κρονο περισσοτερο απο τον ουρανο τελευταια,γιατι οπως τα λες με τον ουρανο ..Κλαφτα Χαραλαμπε !
Οι πολλές όψεις ουρανού χρειάζονται μια εξισορρόπηση δε λέω..ειδικά τα τετράγωνα.
Αλλά για μένα είναι ωραίες οι όψεις ουρανού στη συναστρία! οι καλές κατά προτίμηση..και δε περισσότερο καλή ουρανού αφροδίτης, όπως τριγωνάκι ή εξαγωνάκι..και οι κακές λειτουργούν αν βρεθεί χρησή τομή και δίνουν κάτι διαφορετικό, αλλά πάντα χρειάζεται καμιά καλή όψη κρόνου ή πλούτωνα να ισορροπεί την κατάσταση όταν ξεφεύγει και να κρατά το ζευγάρι στα απρόοπτα και περίεργα..
Τι να πω αγαπώ κρόνο και σταθερότης..αλλά αγαπώ πολύ και ουρανό!!!
Eγώ πάλι είμαι του Πλούτωνα...! :bigsmile:
Του Πλούτωνα που ελέγχει μέσω της σεξουαλικότητας η του Πλούτωνα που δίνει βάθος στα συναισθήματα και κρατά δεμένο το ζευγάρι????:cheesy:
Καταρχας να ευχαριστησω για την αναλυση! Μεσα σε ολα πεσατε! Ειναι μια σχεση με πολλα σκαμπανεβασματα και απροοπτα! Εκει που νομιζω οτι εχω χασει τον αλλο τσουπ! Κατι γινεται κι επανερχεται στη ζωη μου!!!! Πολλη χημεια κι ενθουσιασμος εγω ομως παρολο που μου αρεσει τρελλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι ερωτευμενη μαζι του! Εδω γελαμε! :bigsmile: Δεν ξερω ειναι σαν να εχω εγω το πανω χερι στη σχεση και μονιμως αυτος να ειναι πισω μου αν και εκ φυσεως δεν ειναι απο αυτα τα παιδακια!! Φυση ανεξαρτητη γαρ, ωροσκοπος στους διδυμους βλεπετε!
Τελος παντων κοιταω οψεις κρονου και πλουτωνα οπως με συμβουλευσατε!!!
Κρονος του σε συνοδο με τον ηλιο του στο λεοντα κανει συνοδο με την ακμη του 7ου οικου μου. Επισης και οι δυο αυτοι πλανητες του ειναι σε αντιθεση με τον ωροσκοπο και τον αρη μου στον υδροχοο.
Ο δικος μου κρονος στον 4ο οικο μου στους διδυμους κανει συνοδο με τον αρη του.
Ο πλουτωνας του τριγωνιζει δια, κρονο μου σε 12ο και 4ο οικο μου αντιστοιχα, ειναι χιαστι με ηλιο αφροδιτη μου στον 3ο οικο μου και σε αντιθεση με τον ερμη μου στο 2ο οικο μου.
Επισης παρατηρω τα εξης και οι δυο εχουμε αφροδιτη στο 3ο οικο μας, κρονο στον 4ο, και ωροσκοπο, δια, αρη αυτος στους διδυμους κι εγω στον υδροχοο!!
Τι εχετε να μου πειτε τωρα γι αυτη τη σχεση που ποτε δε βαριεσαι και ποτε δεν ξερεις τι θα σου προκυψει στην επομενη στροφη???????? :cheesy:
Ποσο καλος μπορει να ειναι ενας πλουτωνας σε μια σχεση που τετραγωνιζει την Αφροδιτη η που ειναι σε συνοδο με την σεληνη ?:toung: Τετοιες σχεσεις σε στελνουν για βρουβες..Προτιμω εν συγκρισει με τονμ πλουτωνα το αναλαφρο του ουρανου αν ειναι να επιλεξω αναμεσα στα δυο :bigsmile:
1) Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο.
2) Μπεμπέ ο Κρόνος σου του έχει αλλάξει τα φώτα, του έχει «γονατίσει» τον ¶ρη. Οπότε μάλλον το έχει πάρει πατριωτικά, και έρχεται και ξανάρχεται μπας κ ρίξει το κάστρο αυτή τη φορά - αλλά δεν πρόκειται. Του κακοφαίνεται ξέρεις που τρώει ήττες αν έχει συνηθίσει αλλοιώς ο Λιοντάρης. Μόλις όμως νοιώσει ότι σε έχει κατακτήσει ικανοποιητικά, χμ. Λέω τώρα εγώ. Και με Ήλιο - Κρόνο του στον 7 σου πρόσεξε μήπως μετά αντιστραφούν οι όροι. Λέω πάλι εγώ.
3) Καπελίτσα τέλειος. Για το άτομο του Πλούτωνα ειδικά. :toung: Σοβαρά τώρα, ο Πλούτωνας είναι μια μεγάλη δύναμη που πρέπει να ξέρεις να την αναγνωρίζεις και να την χειρίζεσαι με σύνεση. Διαφορετικά καταστρέφει πρώτα τον άλλον και μέσα από αυτόν εσένα. Και του άτιμου ξέρεις πόσο του αρέσουν αυτά τα Φοινικοειδή παιχνίδια...!
Δειμωνάκο μου, παρόλο που συμφωνώ και προτιμώ κι εγώ σε ένα βαθμό τον Πλούτωνα- μια εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξω δέρμα:toung:- δεν υποτιμώ και τους υπόλοιπους και ειδικά τον Κρόνο. Δεν αντιλέγω βέβαια ότι ένας Κρόνος σε αισθηματική συναστρία μπορεί να μας κάτσει λιγάκι βαρύς κι ασήκωτος ακόμα και να φέρει μια κρυάδα(και βάλε). Αλλά σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να αποδειχτεί και σωτήριος ειδικά εάν βοηθήσει το άτομο στο οποίο "πέφτει" να σοβαρευτεί, να οργανωθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του.:bigsmile:
Αν απο την άλλη έπρεπε να διαλέξω έναν πλανήτη για σκληρή όψη σε συναστρία εντελώς σε προσωπικό επίπεδο, μια και έχω μεγάλη δόση σε όψεις βαρέων απο μόνη μου, θα διάλεγα όψη αρη με ήλιο ή αφροδίτη. Για να μην με πιάνει υπνηλία κυρίως:cheesy:
<<[ Σκορπίνα όλα. Και τα δύο δεν σου αρέσουν? Πολύ καλύτερα από την Κρόνια τρομοκρατία στο φινάλε. Ή την Ουράνια αβεβαιότητα και το Ποσειδώνιο όνειρο. >>
Σ'εμένα που είμαι απο τη φύση μου Πλουτώνεια...ειναι δυνατόν να μη μου αράεσουν?Αφου ειμαι κρυφο-μαζοχίτσα! :laugh: Αλλα κι εσυ με Τον Πλούτωνα να τετραγωνίζει τον Ήλιο και την Αφροδίτη σου και μάλιστα απο τον 8ο οίκο...δε πας πίσω~!!!:cheesy:
Εμένα άλλωστε (ως γνωστών) παντα μου άρεσαν οι σκοτεινοί τύποι που εκπέμπουν μια αυρα σεξουαλικότητας και μυστηρίου!Αποτελούν ενα ψυχικό μαγνήτη για μένα που...αδυνατώ να τους αντισταθώ...εκείνοι ομως μπορει να φοβηθούν και να κάνουν πίσω...::σφύριγμα: :wink2:
Την εχω μυριστει τη δουλεια Δειμωνα μου οτι ειναι καπως ετσι γι αυτο τον εχω μια στο καρφι και μια στο πεταλο!:bigsmile: Εχουν γνωση οι φυλακες! :bigsmile:
Ειναι περιεργο ομως πως μας ελκουν σε τετοιο βαθμο ατομα που αστρολικα και κατ επεκταση και στην πραξη ειναι τοσο διαφορετικα απο εμας! Εγω ως γνησια ταυρινα λατρευω τη σταθεροτητα ως και τη μουχλιαση αλλα μ αυτον εδω εχω αλλαξει τελειως, εχω γινει τοσο απροβλεπτη! Μια ζεστη μια κρυο!
Αυτο ομως που θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος ειναι τι τον ελκει αυτον σε μενα εκτος απο τα προφανη? Ειναι μηπως αυτη ακριβως η απροβλεπτη συμπεριφορα μου και τα παιχνιδια εξουσιας που του παιζω?
Αγαπητη bebe...Αν μου δώσεις τα στοιχεία γέννησης 'ισως βγάλω μια άκρη μελετώντας τη συναστρία σας ***
Καλησπέρα..δεν κοιτάς και λίγο προοδευτικό σου.Π.χ εγώ είμαι 00.20 Κριου, τα πρώτα 30 χρόνια, με έλκυαν οι δραστήριοι, Κριαρήσιες επιλογές. Μόλις πάτησα τα 30, και ο προοδευτικός μου Ήλιος μπήκε στον Ταύρο....θέλω να μουχλιάσω, αναζητώ σταθερότητα...οι επιλογές μου όμως ήταν άλλες. Περιμένω ο προοδευτικός μου ήλιος ( στα 60 μου), ΝΑ μπει στους Διδυμους, μήπως ηρεμήσει η κατάσταση..Αλλάζουν λίγο οι επιλογές μας, νομίζω με τις προοδευτικές θέσεις των πλανητών, και έλκουμε άλλους ανθρώπους, άλλα μαθήματα και εμπειρίες.
Βασικα και οι 2 εχετε τον Αρη κοντά στον Ωροσκόπο-το λέει η καρδούλα σας(!!), αυτός φαίνεται να είναι πολύ μετρημένος στα λόγια και τις πράξεις του-με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ηλιο του...ο ίδιος κάνει σκληρή αυτοκριτική αλλα έχει και εσένα απο πάνω να τον κρινεις αυστηρά και να τον περιορίζεις να ασκεί κι αλλη αυτοπειθαρχία-θα τον λυπηθώ σε λίγο εγω αυτόν στάνταρ!!!:cheesy:...κι αυτός εχει τάση να ασκεί κριτική-με Ερμή και Σελήνη στην Παρθένο-αλλα εσυ μάλλον την ισοπεδώνεις κι αυτή ή την παρεξηγείς καθότι επικοινωνείς παρορμητικά...ισως να μη του δίνεις τον απαιτούμενο χρονο να εξηγήσει σωστά αυτά που θέλει να πει-Κρίμα μωρε τον καημένο!Μ'επιασε το ψυχοπονιάρικο τώρα, δε σου είπα εγω!!:love: Καλό είναι να ακούμε την κριτική των άλλων γιατί ακόμα κι αν τσαλαπατάνε τον εγωισμό μας τα λόγια τους, μπορεί να β΄λουν το μυαλό μας να δεί τα πράγματα απο μια άλλη οπτική γωνία κ έτσι να βελτιωθούμε σαν ατομα στην πορεία προς την εξέλιξη μας.!Εσυ έχεις τον Πλούτωνα στον 7ο οικο σαφή ένδειξη οτι είσαι χειριστική και εξουσιαστική στις σχέσεις σου...θέλεις να έχεις τον έλεγχο και χρησιμοποιείς όλα σου τα θέλγητρα για να το πετύχεις αυτο!~!!!!Αυτός έχει τον Ποσειδώνα στον 7ο και πιθανόν να σε έχει εξιδανικευσει...φοράει γενικά ροζ γυαλια στις σχέσεις του,πρέπει να το προσέξει αυτό γιατί θα τον κάνει ευαλωτο σε απογοητεύσεις...όσο πιο ψηλά στα σύννεφα ανεβαίνουμε,τόσο πιο απότομη θα είναι η προσγείωση μετά!!!!:nana1: Σαφώς είσαι και κτητική εσυ και πεισματάρα φούλ(καλε πως σε αντέχει αυτός?Αγιο θα τον ανακυρήξουν!!:toung:),αν και με το ανοιχτομυαλο στοιχείο που προσδίσει ο Υδροχόος απο Αρη,Δία και Ωροσκόπο ίσως μετριάζεται καπως η κτητικότητα και να δινεις και κάποιες ελευθερίες...λέμε τώρα!!! :toung:Τώρα γιατί αυτός ελκεται τοσο απο σένα...γενικά να πούμε οτι ... με την Αφρο στον Καρκίνο έχει την τάση να δένεται και να κολλάει,ποσο μαλλον όταν έχει και Ήλιο κ Σελήνη στον 4ο!...αν και εγω για μαζοχάρα τον κόβω!!!(ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που έχει στο χάρτη του να ευθύνεται ως ένα βαθμό γι'αυτο,περισότερα για αυτήν την όψη ας μας πουν οι ειδικοί).Τη βρίσκει να τον ταλαιπωρούν...?Maybe...!:amazed:
Ελπίζω να σε φώτισα λιγάκι!!!ΣΟΡΡΥ για τα σχόλια...ο Τοξοτάκος μου φταίει ειναι πειραχτηρι!!
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
Παντως καλο ειναι να μην νομιζεις και τοσο οτι εχεις το πανω χερι γιατι θα συμφωνησω οτι μπορει στην πορεια αυτο να αλλαξει.Το λεω ως ατομο με την ιδια συνοδο ηλιου-κρονου .Μπορει να εξιδανικευει τωρα και να τρωει τα μουτρα του αλλα οταν θα λειτουργησει ο Κρονος του και πει "τερμα κουκλα " θα αποδειχτει πολυ επικριτικος και σκληρος.μην ξεχναμε Λιονταρακι και μπορει χτυπημενος ηλιος αλλα καποια στιγμη θα τιναξει την χαιτη του και θα την κανει για αλλου.Αλλωστε ειμαι της αποψης οτι ειναι περισσοτερο λιονταρισιος εγωισμος αυτο που τον κρατα στον αγωνα παρα τα "παιχνιδια" :cheesy:.