Originally Posted by
konstantina318
Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι στις διελεύσεις κοιτάζουμε και συνδυάζουμε τα πάντα.
Οταν π.χ. διελαύνει ο Δίας (τύχη και υπερβολή) απο τον 2ο οίκο μας,πριν υποθέσουμε πως θα φέρει οικονομική εύνοια κ.τ.λ. θα πρέπει να κοιτάξουμε τι όψεις σχηματίζει στο χάρτη μας,γιατί μπορεί να σχηματίζει τετράγωνο με Αφροδίτη ή Ποσειδώνα ας πούμε οπότε.. τα λεφτάκια συνήθως πάνε περίπατο....
Επίσης (παράδειγμα 2) ...τι να το κάνω κιουρία μου το πέρασμα του Δία απο τον 10ο οίκο μου ,όταν το Μεσουράνημα μου κάνει τετράγωνα με Ήλιο,Ερμή και Κρόνο?ε?
>>>>>>>>>>
Στο προηγούμενο ποστ,χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατί αφορά "σκληρή όψη",δλδ τετράγωνο,και βαρείς πλανήτες,που είναι πολύ σημαντικοί και δύσκολοι γιατί όπως είπαμε παραπάνω έχουν αργή κίνηση και "νιώθεις στο πετσί σου" την παρουσία τους.
Τώρα γι αυτό που με ρωτάς, κι αν κατάλαβα σωστά,δεν είναι απαραίτητο να κάνει μόνο τετράγωνα ο διελαυνων πλανήτης σε μια γενέθλια όψη τετραγώνου για να την ενεργοποιήσει.
Αλλά ακόμα και αν κάνει καλή όψη ,(τρίγωνο :love:για παράδειγμα ),κάποιος τράνζιτ πλανήτης με τον έναν πλανήτη απο τους δυο,υπάρχει η προδιάθεση απο το γενέθλιο τετράγωνο :evil:που θα χαλάσει μέχρι καταστρέψει την αρμονία του τριγώνου..
...Ελπίζω να σε διαφώτισα γιατί δεν έχεις μόνο εσύ Ερμή ανάδρομο:bigsmile: